Buletin Informatif - Segara Perdamaian Mediterania

Buletin Informasi Laut Mediterania, buletin sing ora ana

Buletin iki, sing diarani Buletin Informatif - Mediterráneo Mar de Paz, minangka buletin sing, amarga kahanan sing beda, ora ana.

Senajan salah siji saka buletin diterbitake ing web, nomer 11, urusan karo project iki, iku ora nutupi kabeh lelampahan.

Aku percaya yen inisiatif "Segara Perdamaian Mediterania" minangka tumindak kanthi gambar sing jelas lan kekuwatan sing nyebabake mbukak akeh pikiran lan akeh ati.

Sayange, amarga pandemi, ora kabeh kegiatan bisa ditindakake lan wisata ora bisa rampung.

Inisiatif kaya iki pancen menehi inspirasi kanggo kita sing pengin ngirimake menyang jagad iki kabutuhan perdamaian lan non-kekerasan minangka wujud tumindak lan, mesthi, nambahake pangerten kanggo wong-wong sing durung rampung. cetha, nanging padha aran sing donya tanpa panganiaya iku penting lan bisa.

Kanggo bageanku, aku percaya yen Eropa iki, sing asale humanis digawe ing Mediterania, "Mare Nostrum", sing ngidini mbukak kawruh, ijol-ijolan manungsa lan urip bebarengan antarane budaya sing beda-beda lan liya-liyane sing mlaku ing pesisir, perlu. muga-muga dheweke ngrasakake panganan roh maneh karo uyah saka humanisme Mediterania lan muga-muga dheweke bisa rejuvenate kanthi kekuwatan, ati sing mbukak lan angin sing padhang.

Pramila muga-muga inisiatif iki, "Segara Damai Mediterania", entuk wujud lan kekuwatan ing Maret Donya kaping 3 sing kita siapake.

Aku panginten iku penting kanggo kontribusi kanggo iki dening nawakake newsletter iki, ringkesan saka apa dina World kapindho Maret dening Segara padha kaya.

Tiziana Volta Cormio, anggota tim Koordinasi Internasional proyek Segara Perdamaian Mediterania lan Lorenza saka Asosiasi la Nave di Carta minangka panyipta Buku Log sing nggambarake perjalanan Bambu lan kegiatan sing ditindakake ing bandar kang ambruk.

Kita bakal ngatasi kegiatan sing dikembangake ing inisiatif Perdamaian Laut Mediterania

Ing Buletin iki, kita bakal menehi hasil karo kegiatan sing dikembangake ing inisiatif Laut Mediterania Damai, wiwit wiwitan ing Genoa, kanthi tujuan ngelingi yen kita pengin pelabuhan mbukak kanggo kabeh wong, menyang Livorno, kutha ing ngendi lelungan kasebut rampung lan saka ngendi Bambu tumuju ing pangkalane ing pulo Elba.

27 wulan Oktober 2019 saka Genoa diwiwiti "Segara Laut Damai", rute maritim ing Maret World 2 kanggo Damai lan Nonviolence.

Minangka bagéan saka rute Maret, sing diwiwiti ing limang bawana, perjalanan prau "Mediterania Damai" diwiwiti saka ibukutha Liguria, sing disponsori dening Komite Internasional Maret, kanthi kolaborasi karo:

Yayasan Exodus saka Don Antonio Mazzi sing wis kasedhiya salah siji saka rong prau layar Komunitas Pulo Elba, asosiasi kanggo promosi budaya laut La Nave di Carta della Spezia lan Uni Italia Solidaritas Sailing (Uvs).

Ing Oktober 27 saka 2019, ing 18: 00, Bambu ngeculake hubungan lan miwiti rute sing wis ditemtokake. Inisiatif "Laut Laut Damai" ngilangi lilin lan ninggalake Genoa.

Kita miwiti perjalanan ing Genoa kanggo eling yen ing port-port sing pengin nutup imigran lan pengungsi, kapal sing diisi senjata perang disambut.

Kita ana ing dhuwur Perquerolles lan ing cakrawala, menara.

Iki kudu dadi salah sawijining kapal selam nuklir Prancis ing pangkalan laut Toulon.

Ing 30 Oktober, sadurunge, Bambu mlumpat ing Marseille, ing Société Nautique de Marseille, minangka papan penting ing sejarah nautical kutha.

Ing wayah sore, kita teka ing kapal saka Marseille menyang l'Estaque. Ing Thalassantè, kita lagi nedha bengi, ngobrol lan nyanyi bebarengan kanggo nyanyi tentrem.

Ing Barcelona, ​​​​ing pelabuhan Oneocean Pot Vell, Bambu kanthi gendéra perdamaian nuduhake manawa kita pengin pelabuhan sing kebak kapal sing disambut lan dudu kapal sing ora kalebu.

Kita ngomong babagan apa sing kedadeyan ing kutha kasebut lan nampa Nariko Sakashita, Hibakusha, sing slamet saka bom nuklir Hiroshima.

Ing dina 5, ing Barcelona, ​​kita ana ing Peace Boat, kapal pesiar sing dilakokno dening NGO Jepang kanthi jeneng sing padha, sing wis pirang-pirang taun, 35 wis setya nyebar budaya perdamaian.

Ing kerangka 2nd World March, kanthi partisipasi "Mediterraneo Mar de Paz", Maret ing Perdamaian Perahu dianakake.

Organisasi ICAN ketemu ing Peace Boat ing Barcelona.

Mlaku kanggo Damai ing prau beda banget karo mlaku ing dalan. Amarga cuaca ala, kita bakal ngliwati sisih wétan Sardinia.

30 miles saka pesisir, Bambu mlebu kanthi meneng. Kita ngerti cuaca sing ala. Pungkasan, ing dina 8, dheweke nelpon saka kapal layar, bosen nanging seneng banget.

Bagean saka Maret dening Laut, inisiatif Laut Mediterania Damai, terus navigasi, kita ndeleng kabeh ing buku log. Lan, saka tanah, kontribusi kanggo navigasi kasebut uga diterangake.

Logbook, wengi November 9 lan 10 kanggo 15: Ing wengi November 9, ing tampilan saka prakiraan cuaca, wis mutusaké, kanggo njaga jadwal kanggo liyane saka orane tumrap sekolah, ora kanggo pindhah menyang Tunisia.

Logbook, saka tanah: Tiziana Volta Cormio, ngandhani ing logbook iki, ditulis saka tanah, carane rute maritim pisanan saka World March lair.

Maret ngliwati Mediterania terus sawise tekan Palermo lan rampung ing Livorno, saka ngendi Bambu tumuju ing pangkalane ing pulo Elba.

Ing Palermo, ing antarane November 16 lan 18, kita nampa lan ditampani kanthi bungah kanthi macem-macem asosiasi lan melu rapat Dewan Dhukungan.

Antarane 19 lan 26 November kita nutup tahap pungkasan trip.

Kita teka ing Livorno lan Bamboo tumuju ing pangkalane ing pulo Elba.

Muga-muga inisiatif iki terus ing Maret 3rd Donya iki sing wis nunggu kita lan layar kasebut njupuk udhara sing dibutuhake kanggo njupuk prau layar utawa prau layar lan para pelaut kanggo lelungan ing saindenging Mediterania nyebar pesen Perdamaian iki sing dibutuhake saiki.

Deja un comentario

Conectado como Admin The World March. Owahi profil sampeyan. ¿Salir? Perangkat kothak ditandhani karo *

theworldmarch
#1
PHP
8.2.17
MySQL
8.0.37
panggunaan memori
123.669.840 bait
Por favor, activar.
WP_DEBUG

Panjaluk HTTP: 1

Total Elapsed: 20,2 ms

Kesalahan: 0

Request and response bodies are omitted. Reload with those included.

More Mulai Duration cara URL kode
Toggle 764,7 ms 20,2 ms POST https://theworldmarch.org/wp-cron.php?doing_wp_cron=1718815551.6833660602569580078125 error getting response code, most likely a stopped request

Petisi:

boletin-informativo-mediterraneo-mar-de-paz

Cadena de consulta:

name=boletin-informativo-mediterraneo-mar-de-paz

Regla de reescritura concidente:

([^/]+)(?:/([0-9]+))?/?$

Consulta de reescritura coincidente:

name=boletin-informativo-mediterraneo-mar-de-paz&page=

Cache Hits: 19413
Cache ilang: 1331

  • Grup: options - ( 3,729.64k )
  • Grup: default - ( 2.38k )
  • Grup: site-options - ( 0.03k )
  • Grup: plugins - ( 39.08k )
  • Grup: translation_files - ( 51.59k )
  • Grup: tribe_version_test - ( 0.04k )
  • Grup: users - ( 0.82k )
  • Grup: userlogins - ( 0.06k )
  • Grup: userslugs - ( 0.06k )
  • Grup: useremail - ( 0.08k )
  • Grup: user_meta - ( 10.48k )
  • Grup: term_meta - ( 7.31k )
  • Grup: themes - ( 2.80k )
  • Grup: tribe-events-non-persistent - ( 0.21k )
  • Grup: tribe-events - ( 0.06k )
  • Grup: terms - ( 25.76k )
  • Grup: term-queries - ( 11.08k )
  • Grup: language_relationships - ( 1.82k )
  • Grup: post_translations_relationships - ( 1.65k )
  • Grup: post_meta - ( 909.88k )
  • Grup: posts - ( 747.29k )
  • Grup: post-queries - ( 10.19k )
  • Grup: acf - ( 1.30k )
  • Grup: theme_files - ( 0.19k )
  • Grup: term_language_relationships - ( 0.27k )
  • Grup: term_translations_relationships - ( 0.27k )
  • Grup: category_relationships - ( 0.20k )
  • Grup: post_tag_relationships - ( 0.10k )
  • Grup: post_format_relationships - ( 0.10k )
  • Grup: elementor_library_type_relationships - ( 0.02k )
  • Grup: theme_json - ( 16.69k )
  • Grup: yoast-seo-indexables - ( 3.18k )
  • Grup: comment - ( 0.05k )
  • Grup: comment-queries - ( 0.77k )
  • Grup: counts - ( 0.18k )

Errores totales:0

    Contexto de The Events Calendar

    Contexto de procesado PHP

    KuncikawenanArgumento ORMLeeTulis
    post_id43029post_id => 43029yesno
    permalink_structure/%postname%/permalink_structure => /%postname%/yesno
    plain_permalinkplain_permalink => yesno
    posts_per_page10posts_per_page => 10yesyes
    is_main_query1is_main_query => 1yesyes
    paged0paged => 0yesyes
    page0page => 0yesyes
    nameboletin-informativo-mediterraneo-mar-de-pazname => boletin-informativo-mediterraneo-mar-de-pazyesyes
    post_typeArray ( [0] => post [1] => page [2] => e-landing-page ) post_type => Array ( [0] => post [1] => page [2] => e-landing-page ) yesno
    single1single => 1yesno
    taxonomyundefinedtaxonomy => yesno
    post_tagpost_tag => yesno
    bulk_editundefinedbulk_edit => yesno
    inline_saveundefinedinline_save => yesno
    event_displaylistevent_display => listyesyes
    viewlistview => listyesyes
    view_dataundefinedview_data => yesyes
    event_dateundefinedevent_date => yesyes
    event_sequenceundefinedevent_sequence => yesyes
    icalundefinedical => yesyes
    start_dateundefinedstart_date => yesyes
    end_dateundefinedend_date => yesyes
    featuredundefinedfeatured => yesyes
    tribe_events_catundefinedtribe_events_cat => yesyes
    remove_date_filtersundefinedremove_date_filters => yesyes
    event_display_modeundefinedevent_display_mode => yesno
    tribe_event_displayundefinedtribe_event_display => yesyes
    keywordundefinedkeyword => yesno
    events_per_page10events_per_page => 10yesyes
    month_posts_per_page3month_posts_per_page => 3yesyes
    today2024-06-19 00:00:00today => 2024-06-19 00:00:00yesno
    now2024-06-19 18:45:52now => 2024-06-19 18:45:52yesno
    start_of_week1start_of_week => 1yesyes
    tec_post_typeundefinedtec_post_type => yesno
    event_post_typeundefinedevent_post_type => yesno
    venue_post_typeundefinedvenue_post_type => yesno
    organizer_post_typeundefinedorganizer_post_type => yesno
    event_categoryundefinedevent_category => yesno
    view_urlundefinedview_url => yesno
    view_prev_urlundefinedview_prev_url => yesno
    view_requestundefinedview_request => yesno
    latest_event_date2021-10-02 17:00:00latest_event_date => 2021-10-02 17:00:00yesyes
    earliest_event_date2018-06-16 12:00:00earliest_event_date => 2018-06-16 12:00:00yesyes
    events_status_dataundefinedevents_status_data => yesno

    Negara

    { "post_id": 43029, "permalink_structure": "\/%postname%\/", "plain_permalink": false, "posts_per_page": "10", "is_main_query": true, "paged": 0, "page": 0, "name": "boletin-informativo-mediterraneo-mar-de-paz", "post_type": [ "post", "page", "e-landing-page" ], "single": true, "post_tag": "", "event_display": "list", "view": "list", "events_per_page": "10", "month_posts_per_page": "3", "today": "2024-06-19 00:00:00", "now": "2024-06-19 18:45:52", "start_of_week": "1", "latest_event_date": "2021-10-02 17:00:00", "earliest_event_date": "2018-06-16 12:00:00" }

    Datos JSON-LD de The Events Calendar

    konfigurasi

    Plugin file dynamic-content-for-elementor/dynamic-content-for-elementor.php
    slug dynamic-content-for-elementor
    DB option external_updates-dynamic-content-for-elementor
    Metadata URL https://license.dynamic.ooo/info.php?s=theworldmarch.org&v=3.0.6&k=GFJWU8UW-HSLT-E55J-Q9VJ-B556B3TCURUQ
    Automatic checks Saben 12 jam
    Ngenceng dipatèni

    status

    Last check 5 horas ago (2024-06-19 13:57:13)
    Next automatic check after 23 mins (2024-06-19 19:08:23)
    Checked version 3.0.6
    Cached update
    Puc_v4p13_Plugin_Update Object
    (
        [slug] => dynamic-content-for-elementor
        [version] => 3.0.7
        [download_url] => 
        [translations] => Array
            (
            )
    
        [id] => 0
        [homepage] => https://www.dynamic.ooo/
        [upgrade_notice] => 
        [tested] => 6.5.4
        [requires_php] => 
        [icons] => Array
            (
                [1x] => https://license.dynamic.ooo/assets/icon-128x128.png
                [2x] => https://license.dynamic.ooo/assets/icon-256x256.png
            )
    
        [filename] => dynamic-content-for-elementor/dynamic-content-for-elementor.php
    )
    
    Update checker class Puc_v4p13_Plugin_UpdateChecker

    An Update Is Available

    versi 3.0.7
    Download Url
    slug dynamic-content-for-elementor
    Homepage https://www.dynamic.ooo/
    Upgrade Notice
    Diuji 6.5.4

    konfigurasi

    Plugin file gf-popup-confirmations-main/gf-popup-confirmations.php
    slug gf-popup-confirmations
    DB option external_updates-gf-popup-confirmations
    Metadata URL https://github.com/joelmcdwebworks/gf-popup-confirmations/
    Automatic checks Saben 12 jam
    Ngenceng dipatèni
    Branch utama
    Authentication enabled Ora Ana
    API client Puc_v4p13_Vcs_GitHubApi

    status

    Last check 5 horas ago (2024-06-19 13:57:11)
    Next automatic check after 6 mins (2024-06-19 18:51:47)
    Checked version 0.0.12
    Cached update
    Puc_v4p13_Plugin_Update Object
    (
        [slug] => gf-popup-confirmations
        [version] => 0.0.17
        [download_url] => https://api.github.com/repos/joelmcdwebworks/gf-popup-confirmations/zipball/main
        [translations] => Array
            (
            )
    
        [id] => 0
        [homepage] => https://mcdwebworks.com
        [upgrade_notice] => 
        [tested] => 
        [requires_php] => 
        [icons] => Array
            (
            )
    
        [filename] => gf-popup-confirmations-main/gf-popup-confirmations.php
    )
    
    Update checker class Puc_v4p13_Vcs_PluginUpdateChecker

    An Update Is Available

    versi 0.0.17
    Download Url https://api.github.com/repos/joelmcdwebworks/gf-popup-confirmations/zipball/main
    slug gf-popup-confirmations
    Homepage https://mcdwebworks.com
    Upgrade Notice
    Diuji