Organisasi

Muter video

Sepuluh taun sawise 1ª World March organisasi kita ngasilake terus luwih akeh

Apa?

La 1ª World March for Peace and Nonviolence Panjenenganipun damel cedhak ewu acara ing kutha-kutha 400 lan piyambakipun lelungan saking negara-negara 97 ing bawana 5. Luwih saka organisasi 2000 melu. Kira-kira rong atus èwon km lunga lan atusan èwu wong sing melu.

Kanthi pengalaman akumulasi lan gadhah indikator sing cukup kanggo partisipasi, dhukungan lan kolaborasi luwih akeh ... diajokake kanggo nyadari 2ª World March for Peace and Nonviolence 2019-2020.

Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan 1ª Maret kita duwe sawetara sumber daya kanggo kurban sampeyan:

  • Sampeyan bisa ndownload gratis ing buku World March sing ngrampungake sawetara aspek sing paling luar biasa saka tumindak gedhe kasebut.
  • Sampeyan bisa ngerti rinci apa kedaden ing situs web lawas saka 1ª World March

Kanggo apa? Misi Kita

Penolakan Sosial

Kanggo nyalahake kahanan donya mbebayani kanthi konflik sing luwih gedhe, mundhakake senjata ing sawetawis wilayah ing jembar planet akeh populasi sing ditundha amarga ora ana pangan lan banyu.

Nggawe kesadaran

Kanggo terus nggawe kesadaran sing mung liwat "perdamaian" lan "nonviolence" sing spesies manungsa bakal mbukak mangsa.

Luwih gedhe tampilan

Kanggo nggambarake tumindak positif sing beda-beda lan akeh sing ditrapake, wong, kolektif lan wong-wong wis berkembang ing pirang-pirang panggonan kanthi cara nglamar hak-hak asasi manusia, non-diskriminasi, kolaborasi, koeksistensi kanthi tentrem lan non-agresi.

Generasi Anyar

Kanggo menehi swara kanggo generasi anyar sing pengin njupuk lan ninggalake tandha, nginstal budaya nonviolence ing imajinasi bebarengan, ing pendidikan, politik, ing masyarakat ... Ing cara sing padha ing sawetara taun kesadaran ekologis

Organisasi

Tim Penunjang

  • Tim Promoter (EP) sing bakal ana saka tumindak lan proyek sing digawe saka pangkalan sosial, kanthi semangat "saben wong ngurus apa sing diusulake".
  • Ing negara sing duwe PD ing sawetara kutha, Tim Promoter Negara bakal diwartakake. Ing EP kasebut, akeh organisasi sing bisa melu masarakat.
  • EP kasebut bakal diwenehake minangka wujud lan gaya kerja horisontal, sikap kolaborasi lan kesepakatan kanggo koordinasi inisiatif.

Dhukungan Platform (PA)

  • Padha uga kalebu wong, kelompok, lan uga institusi.
  • Iki minangka bagean partisipasi sing luwih cedhak lan luwih manawa dibandhingake EP, ing ngendi akeh inisiatif bisa diwenehi, kayata dening sektor (pendidik, wong enom, wanita) utawa panggonan (lingkungan, kutha, universitas), lan liya-liyane.
  • PA kudu nduweni wakil utawa pranala karo EP kutha.

Koordinasi Internasional

  • Kanggo koordinasi keragaman inisiatif, kalender lan wisata, wilayah koordinasi antar negara lan wilayah perlu.

Nalika lan ing ngendi?

La 2ªMM bakal miwiti ing Madrid el 2 October, 2019, Hari Internasional Nonviolence, sepuluh taun sawisé 1ªMM. Bakal ninggalake arah Afrika, Amerika Utara, Tengah lan Kidul, kanggo mlumpat Oseania, pindhah liwat Asia lan pungkasanipun Eropah, ngrambah Madrid 8 Maret saka 2020, Hari Wanita Internasional. Sawise njeblug planet kanthi wektu 159. Diperkirakan sing 2ªMM Bakal melu luwih saka negara 100 lan ratusan ewu aktivis bakal melu ing aksi global iki.

Nuduhake!