Organisasi

Muter video

Sepuluh taun sawise 1ª World March organisasi kita ngasilake terus luwih akeh

Apa?

La 1ª World March for Peace and Nonviolence Panjenenganipun damel cedhak ewu acara ing kutha-kutha 400 lan piyambakipun lelungan saking negara-negara 97 ing bawana 5. Luwih saka organisasi 2000 melu. Kira-kira rong atus èwon km lunga lan atusan èwu wong sing melu.

Kanthi pengalaman akumulasi lan gadhah indikator sing cukup kanggo partisipasi, dhukungan lan kolaborasi luwih akeh ... diajokake kanggo nyadari 2ª World March for Peace and Nonviolence 2019-2020.

Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan 1ª Maret kita duwe sawetara sumber daya kanggo kurban sampeyan:

Kanggo apa? Misi Kita

Penolakan Sosial

Kanggo nyalahake kahanan donya mbebayani kanthi konflik sing luwih gedhe, mundhakake senjata ing sawetawis wilayah ing jembar planet akeh populasi sing ditundha amarga ora ana pangan lan banyu.

Nggawe kesadaran

Kanggo terus nggawe kesadaran sing mung liwat "perdamaian" lan "nonviolence" sing spesies manungsa bakal mbukak mangsa.

Luwih gedhe tampilan

Kanggo nggambarake tumindak positif sing beda-beda lan akeh sing ditrapake, wong, kolektif lan wong-wong wis berkembang ing pirang-pirang panggonan kanthi cara nglamar hak-hak asasi manusia, non-diskriminasi, kolaborasi, koeksistensi kanthi tentrem lan non-agresi.

Generasi Anyar

Kanggo menehi swara kanggo generasi anyar sing pengin njupuk lan ninggalake tandha, nginstal budaya nonviolence ing imajinasi bebarengan, ing pendidikan, politik, ing masyarakat ... Ing cara sing padha ing sawetara taun kesadaran ekologis

Organisasi

Tim Penunjang

Dhukungan Platform (PA)

Koordinasi Internasional

Nalika lan ing ngendi?

La 2ªMM bakal miwiti ing Madrid el 2 October, 2019, Hari Internasional Nonviolence, sepuluh taun sawisé 1ªMM. Bakal ninggalake arah Afrika, Amerika Utara, Tengah lan Kidul, kanggo mlumpat Oseania, pindhah liwat Asia lan pungkasanipun Eropah, ngrambah Madrid 8 Maret saka 2020, Hari Wanita Internasional. Sawise njeblug planet kanthi wektu 159. Diperkirakan sing 2ªMM Bakal melu luwih saka negara 100 lan ratusan ewu aktivis bakal melu ing aksi global iki.