Maret World ing Boat Damai

Ing kerangka 2nd World March, kanthi partisipasi "Segara Perdamaian Mediterania", Maret kasebut ditampilake ing Perahu Perdamaian.

Ing kerangka Coat Peace, Boat Peace of the Hibakushas, ​​lan dipasang ing 2ª World March, lan karya organisasi efisien tim Peace Boat, 5 November nindakake tumindak presentasi Maret.

Acara kasebut diatur dening Tim Promoter saka inisiatif "Segara Perdamaian Mediterania" lan asosiasi humanis Dunia Tanpa Perang lan Kekerasan Barcelona.

Dheweke duwe kolaborasi sing penting kanggo wong-wong sing tanggung jawab kanggo Boat Damai, sing ana ing Masumi.

Dokumentasi Pressenza, Awal Wiwitan Senjata Nuklir, sing diarahake dening Álvaro Orús lan diproduksi dening Tony Robinson, disaring.

Gambar lan gambar kegiatan kanggo Damai dipamerake

Loro eksposur ditampilake:

  • Gambar-gambar lelungan liwat wit perdamaian Hiroshima lan Nagasaki (Proyék Warisan Hijau Hiroshima lan Kaki Tree).
  • Gambar ing tentrem sing digawe saka bocah-bocah saka kabeh ndonya, kanthi asosiasi "I colori della Pace" saka Sant'Anna di Stazzema (Lucca), Italia.

Entitas sing digandhengake karo ICAN melu acara kasebut.

Kapal layar Bambu kapal ing Yayasan Pangentasan lan kru "Nave di Carta", sing nampilake proyek "Maditerraneo in Peace lan bebas senjata nuklir".

Kangge, ing kadohan, Walikota Zargoza ngirim kekarepan sing apik

Departemen "Keadilan Global lan Kerjasama Internasional" Dewan Kutha Barcelona uga campur tangan.

Kangge, ing kadohan, Walikota Federico Zaragoza ngirim kekarepan sing apik.

Dheweke uga diiringi tilas mantan wakil Podemos Pedro Abrojo.

Rafaél de la Rubia, Koordinator 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence, ngirim Nariko Sakashita, buku ing 1 World Maret.

Kita duwe hak istimewa kanggo ngrungokake kesaksian lan puisi Noriko Sakashita, sing slamet (Hibakusha) saka pembakaran nuklir ing Hiroshima.


Matur suwun matur nuwun marang kabeh warga lan entitas sing makarya lan utamane Masumi kanggo karya organisasi.
Foto: Saperangan panulis

3 komentar babagan "The World March on the Peace Boat"

Deja un comentario

Informasi dhasar babagan pangayoman data Waca liyane

  • Tanggung jawab: World March kanggo Perdamaian lan Nonviolence.
  • Tujuan:  Komentar moderat.
  • Legitimasi:  Kanthi idin saka pihak sing kasengsem.
  • Panampa lan sing tanggung jawab kanggo perawatan:  Ora ana data sing ditransfer utawa disampekake menyang pihak katelu kanggo nyedhiyakake layanan iki. Pemilik wis ngontrak layanan hosting web saka https://cloud.digitalocean.com, sing dadi prosesor data.
  • Hak: Ngakses, mbenerake lan mbusak data.
  • Informasi tambahan: Sampeyan bisa takon informasi rinci ing Kebijakan Privasi.

Situs web iki nggunakake cookie dhewe lan pihak katelu kanggo fungsi sing bener lan kanggo tujuan analitis. Isine pranala menyang situs web pihak katelu kanthi kabijakan privasi pihak katelu sing bisa ditampa utawa ora ditampa nalika sampeyan ngakses. Kanthi ngeklik tombol Tampa, sampeyan setuju nggunakake teknologi kasebut lan ngolah data kanggo tujuan kasebut.    Deleng
Privacy