Manifest

Manifesto 3rd World March for Peace and Nonviolence

* Manifesto iki minangka teks sing disepakati ing bawana Eropa, ratifikasi kanthi konsensus karo bawana liyane ora ana.

Patbelas taun sawise Maret Donya Pertama kanggo Perdamaian lan Nonviolence, alasan sing nyebabake, adoh saka suda, wis dikuatake. Dina iki 3ª World March for Peace and Nonviolence, luwih perlu tinimbang sadurunge. Kita manggon ing jagad sing dehumanisasi saya tambah akeh, sanajan PBB ora dadi referensi ing resolusi konflik internasional. Donya sing getihen dadi puluhan perang, ing ngendi tabrakan "piring geopolitik" antarane kekuwatan dominan lan berkembang mengaruhi populasi sipil pisanan lan paling penting. Kanthi mayuta-yuta migran, pengungsi lan wong-wong sing terlantar lingkungan sing di-push kanggo tantangan wates kebak ketidakadilan lan pati. Ing ngendi dheweke nyoba mbenerake perang lan pembantaian amarga perselisihan babagan sumber daya sing saya langka. Donya sing konsentrasi kekuwatan ekonomi ing sawetara tangan rusak, sanajan ing negara maju, pangarep-arep babagan kesejahteraan masyarakat. Singkatipun, jagad sing mbenerake kekerasan, kanthi jeneng "keamanan", nyebabake perang kanthi proporsi sing ora bisa dikendhaleni.

Kanggo kabeh iki, peserta saka 3ª World March for Peace and Nonviolence , "kita, wong", pengin ngunggahake sesambat global kanggo:

"Kita ana ing pungkasan jaman sejarah sing peteng lan ora ana sing padha karo sadurunge. Sithik-sithik esuke dina anyar bakal wiwit esuke; budaya bakal wiwit ngerti saben liyane; Wong-wong bakal nemu kepinginan sing akeh kanggo kemajuan kanggo kabeh, ngerti yen kemajuan sawetara ora bakal rampung kanggo sapa wae. Ya, bakal ana katentreman lan saka kabutuhan bakal dimangerteni yen bangsa manungsa universal wis mulai wujud. Sauntara iku, kita sing ora dirungokake bakal kerja wiwit saiki ing kabeh bagean ing jagad iki kanggo menehi tekanan marang wong sing mutusake, nyebar cita-cita perdamaian adhedhasar metodologi non-kekerasan, kanggo nyiapake dalan kanggo jaman anyar. .”

Silo (2004)

Amargi wonten ingkang kedah dipun tindakaken!!!

Aku mutusake kanggo ndhukung iki kanthi kemampuanku lan kanthi sukarela. Maret 3rd Donya kanggo Perdamaian lan Nonviolence sing bakal ninggalake Kosta Rika tanggal 2 Oktober 2024 lan sawise ngubengi planet iki uga bakal mungkasi ing San José de Costa Rica tanggal 4 Januari 2025, ngupaya supaya bisa katon lan nguatake gerakan, komunitas lan organisasi, ing konvergensi global efforts ing sih saka dislametaké iki.

Aku mlebu:

theworldmarch
#1
PHP
8.2.17
MySQL
8.0.37
panggunaan memori
128.248.312 bait
Mangga ngaktifake.
WP_DEBUG

Petisi:

nyata

Pitakonan string:

pagename=manifiesto

Aturan nulis ulang sing konsisten:

(.?.+?)(?:/([0-9]+))?/?$

Pitakonan nulis ulang sing cocog:

pagename=manifiesto&page=

Cache Hits: 18940
Cache ilang: 1206

  • Grup: opsi - (3,729.52k)
  • Grup: standar - (2.38k)
  • Grup: opsi-situs - (0.03k)
  • Grup: plugin - (39.08k)
  • Grup: file_terjemahan - (51.59k)
  • Grup: tribe_version_test - (0.04k)
  • Grup: pangguna - (0.84k)
  • Grup: login pangguna - (0.05k)
  • Grup: pangguna - (0.05k)
  • Grup: email panganggo - (0.08k)
  • Grup: panganggo_meta - (27.40k)
  • Grup: term_meta - (19.53k)
  • Grup: tema - (2.80k)
  • Grup: acara-suku-ora-terus-terusan - (0.21k)
  • Grup: acara suku - (0.06k)
  • Grup: syarat - (22.90k)
  • Grup: pitakon-istilah - (8.58k)
  • Grup: sesambetan_basa - (1.74k)
  • Grup: hubungan_postingan_terjemahan - (1.59k)
  • Grup: post_meta - (1,264.67k)
  • Grup: kiriman - (1,079.71k)
  • Grup: pitakon kirim - (6.51k)
  • Grup: acf - (1.30k)
  • Grup: file_tema - (0.19k)
  • Grup: istilah_hubungan_basa - (0.17k)
  • Grup: term_translations_relationships - (0.17k)
  • Grup: hubungan_kategori - (0.02k)
  • Grup: post_tag_relationships - (0.02k)
  • Grup: post_format_relationships - (0.02k)
  • Grup: Elementor_library_type_relationships - (0.02k)
  • Grup: theme_json - (16.69k)
  • Grup: yoast-seo-indexables - (3.18k)
  • Grup: komentar - (0.05k)
  • Grup: pitakon-komentar - (0.64k)
  • Grup: cacahe - (0.18k)

Total kesalahan:0

    Konteks Kalender Acara

    konteks pangolahan PHP

    Kuncikawenanargumen ORMLeeTulis
    post_id1970post_id => 1970yesno
    permalink_structure/%postname%/permalink_structure => /%postname%/yesno
    plain_permalinkplain_permalink => yesno
    posts_per_page10posts_per_page => 10yesyes
    is_main_query1is_main_query => 1yesyes
    paged0paged => 0yesyes
    page0page => 0yesyes
    namemanifiestoname => manifiestoyesyes
    post_typeArray ( [0] => post [1] => page [2] => e-landing-page ) post_type => Array ( [0] => post [1] => page [2] => e-landing-page ) yesno
    singlesingle => yesno
    taxonomyundefinedtaxonomy => yesno
    post_tagpost_tag => yesno
    bulk_editundefinedbulk_edit => yesno
    inline_saveundefinedinline_save => yesno
    event_displaylistevent_display => listyesyes
    viewlistview => listyesyes
    view_dataundefinedview_data => yesyes
    event_dateundefinedevent_date => yesyes
    event_sequenceundefinedevent_sequence => yesyes
    icalundefinedical => yesyes
    start_dateundefinedstart_date => yesyes
    end_dateundefinedend_date => yesyes
    featuredundefinedfeatured => yesyes
    tribe_events_catundefinedtribe_events_cat => yesyes
    remove_date_filtersundefinedremove_date_filters => yesyes
    event_display_modeundefinedevent_display_mode => yesno
    tribe_event_displayundefinedtribe_event_display => yesyes
    keywordundefinedkeyword => yesno
    events_per_page10events_per_page => 10yesyes
    month_posts_per_page3month_posts_per_page => 3yesyes
    today2024-06-19 00:00:00today => 2024-06-19 00:00:00yesno
    now2024-06-19 19:06:16now => 2024-06-19 19:06:16yesno
    start_of_week1start_of_week => 1yesyes
    tec_post_typeundefinedtec_post_type => yesno
    event_post_typeundefinedevent_post_type => yesno
    venue_post_typeundefinedvenue_post_type => yesno
    organizer_post_typeundefinedorganizer_post_type => yesno
    event_categoryundefinedevent_category => yesno
    view_urlundefinedview_url => yesno
    view_prev_urlundefinedview_prev_url => yesno
    view_requestundefinedview_request => yesno
    latest_event_date2021-10-02 17:00:00latest_event_date => 2021-10-02 17:00:00yesyes
    earliest_event_date2018-06-16 12:00:00earliest_event_date => 2018-06-16 12:00:00yesyes
    events_status_dataundefinedevents_status_data => yesno

    Negara

    { "post_id": 1970, "permalink_structure": "\/%postname%\/", "plain_permalink": false, "posts_per_page": "10", "is_main_query": true, "paged": 0, "page": 0, "name": "manifiesto", "post_type": [ "post", "page", "e-landing-page" ], "single": false, "post_tag": "", "event_display": "list", "view": "list", "events_per_page": "10", "month_posts_per_page": "3", "today": "2024-06-19 00:00:00", "now": "2024-06-19 19:06:16", "start_of_week": "1", "latest_event_date": "2021-10-02 17:00:00", "earliest_event_date": "2018-06-16 12:00:00" }

    Data JSON-LD Tanggalan Acara

    konfigurasi

    File plugin dynamic-content-for-elementor/dynamic-content-for-elementor.php
    slug dynamic-content-for-elementor
    Pilihan DB external_updates-dynamic-content-for-elementor
    URL metadata https://license.dynamic.ooo/info.php?s=theworldmarch.org&v=3.0.6&k=GFJWU8UW-HSLT-E55J-Q9VJ-B556B3TCURUQ
    Priksa otomatis Saben 12 jam
    Ngenceng dipatèni

    status

    mriksa pungkasan 5 jam kepungkur (2024-06-19 13:57:13)
    Sabanjure mriksa otomatis sawise 2 menit (2024-06-19 19:08:23)
    Versi sing dicenthang 3.0.6
    nganyari cache
    Puc_v4p13_Plugin_Update Object ( [slug] => dynamic-content-for-elementor [versi] => 3.0.7 [download_url] => [terjemahan] => Array ( ) [id] => 0 [homepage] => https:/ /www.dynamic.ooo/ [upgrade_notice] => [dites] => 6.5.4 [requires_php] => [icons] => Array ( [1x] => https://license.dynamic.ooo/assets/icon -128x128.png [2x] => https://license.dynamic.ooo/assets/icon-256x256.png ) [filename] => dynamic-content-for-elementor/dynamic-content-for-elementor.php )
    
    Update kelas mriksa Puc_v4p13_Plugin_UpdateChecker

    Nganyari kasedhiya

    versi 3.0.7
    Unduh Url
    slug dynamic-content-for-elementor
    Homepage https://www.dynamic.ooo/
    Kabar Nganyarke
    Diuji 6.5.4

    konfigurasi

    File plugin gf-popup-confirmations-main/gf-popup-confirmations.php
    slug gf-nyembul-konfirmasi
    Pilihan DB external_updates-gf-popup-konfirmasi
    URL metadata https://github.com/joelmcdwebworks/gf-popup-confirmations/
    Priksa otomatis Saben 12 jam
    Ngenceng dipatèni
    Branch utama
    Otentikasi diaktifake Ora Ana
    klien API Puc_v4p13_Vcs_GitHubApi

    status

    mriksa pungkasan 5 jam kepungkur (2024-06-19 13:57:11)
    Sabanjure mriksa otomatis sawise 12 jam (2024-06-20 06:51:47)
    Versi sing dicenthang 0.0.12
    nganyari cache
    Puc_v4p13_Plugin_Update Object ( [slug] => gf-popup-confirmations [versi] => 0.0.17 [download_url] => https://api.github.com/repos/joelmcdwebworks/gf-popup-confirmations/zipball/main [ terjemahan] => Array ( ) [id] => 0 [homepage] => https://mcdwebworks.com [upgrade_notice] => [dites] => [requires_php] => [icons] => Array ( ) [filename ] => gf-popup-confirmations-main/gf-popup-confirmations.php )
    
    Update kelas mriksa Puc_v4p13_Vcs_PluginUpdateChecker

    Nganyari kasedhiya

    versi 0.0.17
    Unduh Url https://api.github.com/repos/joelmcdwebworks/gf-popup-confirmations/zipball/main
    slug gf-nyembul-konfirmasi
    Homepage https://mcdwebworks.com
    Kabar Nganyarke
    Diuji