Logbook, 7-8-9 November

30 miles saka pesisir, Bambu mlebu kanthi meneng. Kita ngerti cuaca sing ala. Pungkasan, ing dina 8, dheweke nelpon saka kapal layar, bosen nanging seneng banget.

November 7-8-9 - Udakara 30 kilometer saka pesisir Catalan, kapal kasebut dadi sepi ing radio lan uga sinyal AIS, Sistem Identifikasi Otomatis, piranti sing ngidini identifikasi kapal ing segara, ilang banjur sing ana ing darat mung bisa ngenteni Bambu tekan pesisir Sardinia.

Dheweke bakal ngliwati Bocas de Bonifacio lan banjur mudhun menyang Teluk Cagliari. Lan saka ing kono, yen wektu ngidini, kita bakal nyoba ngliwati terusan Sardinia.

Ing klompok WhatsApp, sing ana ing ijol-ijolan lapangan komentar babagan ramalan sawetara dina sabanjure ing Terusan Sardinia. Dheweke banget ala.

Werna dominan kanggo negara segara, yaiku tegese gelombang dhuwur, abang, kuning lan dina-dina ngarep nganti abu-abu. Yaiku, gelombang saka 3 nganti meter 6. Tahap Tunisia kaya-kaya nambah risiko.

Telpon 8 November saka kapal. Kabeh kesel banget saka cuaca sing ora enak (dheweke bisa nemokake udan, badai, angin ngadhepi) nanging dheweke apike.

La marcha sobre el mar continúa, milla tras milla. Cuando llegan a 30 millas del Golfo de Cagliari el viento se hace más fuerte: vamos en ceñida, o mejor dicho “Bolinona” como nos dicen con un mensaje Watshapp.

Sore sore ana 9 tekan plabuhan Cagliari. Usaha gedhe nanging rai para pelaut seneng. Kabeh iku uga

5 komentar babagan "Logbook, 7-8-9 November"

Deja un comentario