Kutha - TPAN

ICAN CAMPAIGN: CITIES SUPPORT THE TPAN

Telpon global saka kutha lan kutha kanggo ndhukung Perjangjian PBB babagan Larangan Senjata Nuklir

Senjata nuklir ora bisa ditindakake kanggo wong-wong ing ngendi-endi. Mulane, 7 saka Juli 2017, negara-negara 122 milih kanthi apik kanggo ngadopsi Prajanjian ing Larangan Senjata Nuklir. Kabeh pemerintah nasional saiki diundang kanggo mlebu lan ngesahake persetujuan global iki, sing mbebasake panggunaan, produksi lan panyimpenan senjata nuklir lan nyetel basis kanggo penghapusan total. Kutha-kutha lan kutha-kutha bisa ngasilake dhukungan kanggo traktat kanthi nyengkuyung telpon ICAN: "Kutha ndhukung TPAN".