Simbol manungsa

IES Punta Larga, Santa Cruz de Tenerife

Saka IES Punta Larga Santa Cruz de Tenerife, dheweke ngirim kita

Foto saka siklus 2 Pengajaran lan Sosio olahraga, modul ATL

IES Gúdar-Javalambre, Mora de Rubielos

Kita ngirim video babagan simbol nonviolence manungsa sing ditindakake siswa lan guru ing pusat kasebut ing 26 September pungkasan.

Siswa Institut El Casar

Siswa IES Campiña Alta lan IES Juán García Valdemora

<blockquote> Nalika ana Day Nonviolence International lan wiwitan 2 World Maret, siswa 200 siswa IES Campiña Alta lan IES Juán García Valdemora, lan wong diwasa 50 El Casar nggawe Simbol Human Nonviolence. </ blockquote >

IES MiraCamp, Vila-nyata

Ing IES MiraCamp, dheweke ujar yen:

<blockquote> Kita wis njlèntrèhaké babagan tema kampanye sampeyan, "Simbol Manungsa Damai lan Nonviolence".
Kita nganggep manawa proposal sampeyan pancen menarik banget, dadi yen sampeyan ngirim karya karo para siswa. </blockquote>

IES Antonio Machado, The Line

Saka IES Antonio Machado ngirim gambar gambar iki kepiye carane nggawe Simbol Perdamaian.

Liceo Rosales, Madrid

Saka Sekolah Tinggi Rosales ing Madrid, dheweke ngirim Simbol Damai Manungsa sing ayu iki.

Simbol lan Lembar Manungsa

Kagiyatan "SYMBOL MANUSIA lan SABANA DE LA PAZ" ditindakake karo sekolah tinggi lan siswa sekolah dhasar "Villa Maria Cano" ing kutha Mosquera Cundinamarca (Kolombia).

Nggawe kegiatan rekreasi nambah kesadaran masarakat babagan masalah perdamaian lan nonviolence lan publicizing 2 World March for Peace and Nonviolence.

Institusi pendidikan ing Tamil Nadu

Institusi pendidikan ing Tamil Nadu (India)

30 Agustus 2019, Simbol Damai diwujudake ing Institusi Pendidikan ing Tamil Nadu (India).

Gamo Diana School

Saka Sekolah Gamo Diana - Madrid

Ing dina Perdamaian lan Non-Kekerasan 2019, aku masang simbol sing digawe Januari 30 ing tengahku.

CEIP Cardenal Herrera Oria

Saka CEIP Cardenal Herrera Oria saka Madrid, ing dina Perdamaian lan Non-Kekerasan 2019, padha ngirim pesen sing apik iki

Banget sayang banget:
Kaping pisanan, matur nuwun kanggo kegiatan iki sing éndah.

Wingi kita ngrayakake Hari Damai ing sekolah. Saben level nggawe rantai warna tartamtu kanthi pesen perdamaian lan katresnan. Ing pekarangan kabeh ranté dihubungake lan kita nggawe bunder kanthi slogan "Kuwat luwih saya".

Pesen rahasia diwaca, saka kekerasan apa wae lan kita nyanyi lagu.

Kita ngirim sampeyan gambar karo rintangan cinta sekolah sing kita pengin melu donya kabeh.

Tanpa tartamtu, nampa salam apik.