Simbol manungsa

IES Punta Larga, Santa Cruz de Tenerife

Saka IES Punta Larga Santa Cruz de Tenerife, dheweke ngirim <blockquote> Foto 2º saka siklus Pengajaran lan Olahraga Sosial, modul ATL </blockquote>

IES Gúdar-Javalambre, Mora de Rubielos

Kita ngirim video babagan simbol nonviolence manungsa sing ditindakake siswa lan guru ing pusat kasebut ing 26 September pungkasan.

Siswa Institut El Casar

Siswa siswa IES Campiña Alta lan IES Juán García Valdemora <blockquote> Nalika ana Dina Nonviolence International lan wiwitan 2 World Maret, siswa 200 siswa IES Campiña Alta lan IES Juan García Valdemora, lan wong diwasa 50 El Casar nggawe Simbol Manusia Nonviolence. </blockquote>

IES MiraCamp, Vila-nyata

Ing IES MiraCamp padha ujar yen: <blockquote> Kita wis njlentrehake babagan tema kampanye sampeyan, "Symbol Peace and Nonviolence". Kita nganggep manawa proposal sampeyan pancen menarik banget, dadi yen sampeyan ngirim karya karo para siswa. </blockquote>

IES Antonio Machado, The Line

Saka IES Antonio Machado ngirim gambar gambar iki kepiye carane nggawe Simbol Perdamaian.

Liceo Rosales, Madrid

Saka Sekolah Tinggi Rosales ing Madrid, dheweke ngirim Simbol Damai Manungsa sing ayu iki.

Simbol lan Lembar Manungsa

Kagiyatan "SYMBOL MANUSIA lan SABANA DE LA PAZ" ditindakake karo sekolah tinggi lan siswa sekolah dhasar "Villa Maria Cano" ing kutha Mosquera Cundinamarca (Kolombia). Nggawe kegiatan rekreasi nambah kesadaran masarakat babagan masalah perdamaian lan nonviolence lan publicizing 2 World March for Peace and Nonviolence.

Institusi pendidikan ing Tamil Nadu

Institusi pendidikan ing Tamil Nadu (India)
30 Agustus 2019, Simbol Damai diwujudake ing Institusi Pendidikan ing Tamil Nadu (India).

Gamo Diana School

Saka Sekolah Gamo Diana - Madrid
Ing dina Perdamaian lan Non-Kekerasan 2019, aku masang simbol sing digawe Januari 30 ing tengahku.

CEIP Cardenal Herrera Oria

Saka Kardinal CErinal Orrera Oria saka Madrid, ing dina Damai lan Ora Kaniaya 2019, kita ngatur pesen sing apik banget Iki. Pesan: Pertama, matur nuwun kanggo kegiatan sing apik iki.
Wingi kita ngrayakake Hari Damai ing sekolah. Saben level nggawe rantai warna tartamtu kanthi pesen perdamaian lan katresnan. Ing pekarangan kabeh ranté dihubungake lan kita nggawe bunder kanthi slogan "Kuwat luwih saya". Pesen perdamaian diwaca, nglawan jinis apa wae lan kita nembang lagu. Sampeyan ngirim foto kanthi rantai katresnan sekolah sing pengin kita lakokake ing jagad iki. Tanpa katrangan liyane, tampa ucapan uluk salam.