Simbol manungsa

IES Punta Larga, Santa Cruz de Tenerife

Saka IES Punta Larga Santa Cruz de Tenerife, dheweke ngirim kita

Foto saka siklus 2 Pengajaran lan Sosio olahraga, modul ATL

IES Gúdar-Javalambre, Mora de Rubielos

Kita ngirim video babagan simbol nonviolence manungsa sing ditindakake siswa lan guru ing pusat kasebut ing 26 September pungkasan.

Siswa Institut El Casar

Siswa IES Campiña Alta lan IES Juán García Valdemora

Ing acara Dina Non-Kekerasan Internasional lan wiwitan Maret kaping 2, 200 siswa Alumni IES Campiña Alta lan IES Juán García Valdemora, lan 50 wong diwasa El Casar nggawe Simbol Non-Kekerasan.

IES MiraCamp, Vila-nyata

Ing IES MiraCamp, dheweke ujar yen:

Kita wis njlentrehake babagan tema kampanye, "Simbol Perdamaian lan Non-Kekerasan Manusia".
Kita nganggep proposal sampeyan pancen apik banget, mula kita ngirimake gaweyan karo para siswa.

IES Antonio Machado, The Line

Saka IES Antonio Machado ngirim gambar gambar iki kepiye carane nggawe Simbol Perdamaian.

Liceo Rosales, Madrid

Saka Sekolah Tinggi Rosales ing Madrid, dheweke ngirim Simbol Damai Manungsa sing ayu iki.

Simbol lan Lembar Manungsa

Kegiatan "LAMBANG MANUSIA LAN SABANA DE LA PAZ" dikembangake karo siswa sekolah menengah lan sekolah dhasar saka sekolah "Villa Maria Cano" ing kutha Mosquera Cundinamarca (Kolombia).

Nindakake kegiatan rekreasi kanggo ningkatake kesadaran ing antarane masarakat babagan masalah perdamaian lan non-kekerasan lan nyebarake Maret kaping 2 kanggo Perdamaian lan Non-Kekerasan.

 

Institusi pendidikan ing Tamil Nadu

Institusi pendidikan ing Tamil Nadu (India)

30 Agustus 2019, Simbol Damai diwujudake ing Institusi Pendidikan ing Tamil Nadu (India).

Gamo Diana School

Saka Sekolah Gamo Diana - Madrid

Ing dina Perdamaian lan Non-Kekerasan 2019, aku masang simbol sing digawe Januari 30 ing tengahku.

CEIP Cardenal Herrera Oria

Saka CEIP Cardenal Herrera Oria saka Madrid, ing dina Perdamaian lan Non-Kekerasan 2019, padha ngirim pesen sing apik iki

Banget sayang banget:
Kaping pisanan, matur nuwun kanggo kegiatan iki sing éndah.

Wingi kita mengeti Dina Damai ing sekolah. Saben level nggawe rantai warna tartamtu kanthi pesen perdamaian lan katresnan. Ing plataran kabeh rantai disambung lan kita nggawe bunder kanthi motto "Semakin kuat kita".

Pesen rahasia diwaca, saka kekerasan apa wae lan kita nyanyi lagu.

Kita ngirim sampeyan gambar karo rintangan cinta sekolah sing kita pengin melu donya kabeh.

Tanpa tartamtu, nampa salam apik.