Kutha wiwitan-rampung kanggo 3 Maret

Kutha wiwitan-rampung kanggo 3 Maret

Contexto: Desde Viena. Recién venimos de la primera reunión de los estados parte, del Tratado de Prohibición de las Armas nucleares. Hoy hemos escuchado muchas veces, por parte de los representantes de los 65 países asistentes y de muchos otros observadores, que se trataba de una reunión histórica. En este contexto y desde esta ciudad damos

MSGySV Panama lan Maret Amerika Latin

MSGySV Panama lan Maret Amerika Latin

World Tanpa Perang lan Kekerasan Panama ngirimake pernyataan iki sing nuduhake kegiyatan sing ditindakake ing Maret Amerika Latin kaping 1 kanggo Non-Kekerasan lan matur nuwun kanggo para peserta lan entitas kolaborasi: Dunia tanpa perang lan tanpa kekerasan, ngirim undhangan khusus kanggo macem-macem organisasi, entitas lan media , kanggo manut marang

Pratelan kegiatan Costa Rica

Pratelan kegiatan Costa Rica

Fundación Transformación en Tiempos Violentos, Donya Tanpa Perang lan Kekerasan, Yayasan Costa Rica Azul, Munisipalitas San José, Universitas Negeri Jarak lan Galeri Antígono duwe pakurmatan kanggo ngundang sampeyan kanggo nutupi lan nyebar pesen positif ing Wulan iki Merdeka Kemerdekaan lan Perdamaian lan Non-panganiaya, wiwit ing

Presentasi Maret Amerika Latin Pertama

Presentasi Maret Amerika Latin Pertama

Tanggal 18 Juli, presentasi Maret Amerika Latin Pertama kanggo Non-Kekerasan, Multi-etnis lan Plurikultur dianakake, kanthi bentuk virtual. Iki minangka presentasi awal sing mbukak realisasi pirang-pirang kegiatan sadurunge tanggal sing bakal ditindakake, yaiku wiwit tanggal 15 September nganti 2 Oktober. Iki

CYBERFESTIVAL Bebas saka gaman nuklir

CYBERFESTIVAL Bebas saka gaman nuklir

Warga ing saindenging jagad duwe hak kanggo ngrayakake mlebu Prajanjian Larangan Senjata Nuklir (TPAN) sing bakal ditindakake ing PBB ing 22/1/2021. Wis bisa digayuh amarga tandha tangan saka 86 negara lan ratifikasi 51, sing kita matur nuwun amarga wis wani ngadhepi sing hebat

Babagan mlebu TPAN

Komuniquela babagan wiwit ana ing Prajanjian Larangan Senjata Nuklir (TPAN) lan peringatan Resolusi 75 [i] Dewan Keamanan PBB sing kaping 1 Kita ngadhepi "prinsip penghapusan senjata nuklir". Tanggal 22 Januari, Prajanjian Larangan Senjata Nuklir (TPAN) bakal diwiwiti.

Pernyataan babagan kahanan pandemi

Pernyataan babagan kahanan pandemi

ING JAMINAN UNTUK KANGGO lan NOVIOLENSI KANGGO UNTUK KANGGO ING DUNIA World Maret kanggo Damai lan Nonviolence nyuarakke telpon kanggo "gencatan senjata" dening Sekretaris Jenderal PBB, António Guterres, 23 Maret pungkasan, takon kabeh

Diwenehi kahanan khusus ing Italia

Diwenehi kahanan khusus ing Italia

Tim Promoter Jilid Kapindho Maret Kapindho kanggo Damai lan Nonviolence mratelakake, ing pisanan, takziah lan cedhak karo korban virus COVID 19 ing saindenging jagad lan khusus ing Italia. Darurat sing digawe amarga kenaikan kasus ing negara kita lan langkah-langkah sing cocog wis dipeksa