Pernyataan babagan kahanan pandemi

Pernyataan babagan kahanan pandemi

ING JAMINAN UNTUK KANGGO lan NOVIOLENSI KANGGO UNTUK KANGGO ING DUNIA World Maret kanggo Damai lan Nonviolence nyuarakke telpon kanggo "gencatan senjata" dening Sekretaris Jenderal PBB, António Guterres, 23 Maret pungkasan, takon kabeh

Diwenehi kahanan khusus ing Italia

Diwenehi kahanan khusus ing Italia

Tim Promoter Jilid Kapindho Maret Kapindho kanggo Damai lan Nonviolence mratelakake, ing pisanan, takziah lan cedhak karo korban virus COVID 19 ing saindenging jagad lan khusus ing Italia. Darurat sing digawe amarga kenaikan kasus ing negara kita lan langkah-langkah sing cocog wis dipeksa

Maret Maret ing Republik Ceko

Maret Maret ing Republik Ceko

Ing 141 dina, wulan Maret wis ana ing 45 negara, luwih saka 200 kutha ing kabeh bawana "Kita wis 141 dina lan wektu iki World World wis nindakake kegiatan ing 45 negara lan udakara 200 kutha ing kabeh benua. Iki bisa ditindakake kanthi dhukungan akeh organisasi, lan utamane dening

Umume Negara sing milih TPAN

Umume Negara sing milih TPAN

Ing dina iki, 22 / 11 / 2019, dhukungan kanggo Perencatan Senjata Nuklir terus berkembang, saka negara-negara wiwitan 120 wis dadi 151 negara sing ndhukung, mula wong-wong mau 80 wis menehi tandha lan 33 wis nyetujoni. Kita mung ilang 17 supaya bisa ditrapake. Posisi nasional ing

Telpon campur tangan PBB ing Bolivia

TAWAR ING GRATIS MACAM UNTUK PADAN lan NOVIOLENSI UNTUK ING UNTUK INTERVENE ING BOLIVIA MENGGELANG ING TANGGAL KANGGO MENGGOLAH ING KANGGO RACIST IN PROGRENGSARI ING NEGARA NEGARA Warta ing Sedunia kanggo Damai lan Nonviolence ngundang komunitas internasional kanggo PBB

Bukak 2 World Maret

Bukak 2 World Maret

2 saka Oktober 2019 iki, ing Circle of Fine Arts of Madrid, sawise wiwitan simbolis ing Maret Maret ing km 0 Puerta del Sol, ditindakake ing Circle of Fine Arts, tumindak resmi sing menehi tandha wiwitan. . Ditemokake dening sawetara pamicara ing macem-macem

Maret World diwiwiti ing Km0

Maret World diwiwiti ing Km0

Madrid, 2 saka Oktober 2019, Dina Nonviolence International. Satus pejalan kaki, sawetara sing teka saka bawana liya, nimbali ing Km 0 Puerta del Sol ing Madrid kanggo nglambangake awal 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence. Dheweke ngelingake yen 10 taun kepungkur, padha

World Second March for Peace bakal ngliwati Kolombia

Sawise sepuluh taun ing edition pisanan, samesthine wektu iki bakal nyabrang luwih saka satus negara ing limang bawana. Madrid dadi tuan rumah ing presentasi perarakan iki, sing bakal miwiti 2 wulan Oktober 2019 lan pucuk 8 tanggal Maret 2020. Ing kana, ana sing ngandhakake yen Kolombia bakal dadi salah sawijining