Loading Acara

Upcoming Events

Telusuri pandhu arah lan tampilan Acara

Pandhu arah saka tampilan Acara

Januari 2020

Kesehatan, "Hukum utawa bisnis", A Coruña

Januari 21 @ 19: 30-21: 30 CET
Museum House Casares Quiroga, Rúa Panaderos, 12
A Coruña, A Coruña 15001 Spanyol
+ Peta Google
Kesehatan, "Hukum utawa bisnis", A Coruña

Ing kolokium terbuka iki, kita bakal ngomong babagan Undang-Undang, Hak, Model Kesehatan, GDP, Amerika Serikat, Galicia, Spanyol, Ngantisipasi dhaptar, Pambijiwaan Kesehatan, Rajoy, Luis de Guindos, pasar , saka maling ... Pramila perlu tumrap gerakan warga lan pangguna

Informasi liyane »

Tiba ing Nepal

Januari 23 @ 08: 00-Januari 24 @ 17: 00 CET
Tiba ing Nepal

Tim Internasional teka ing Nepal antara 23 nganti 24 Januari 2020.

Informasi liyane »

Wonten ing Kathmandu, Nepal

25 Januari
Kathmandu Kathmandu, Nepal + Peta Google
Nepal Kathmandu

Rawuh saka World Second March menyang Kathmandu, Nepal

Informasi liyane »

Rawuh ing Panauti, Nepal

26 Januari
Panauti Panauti, Nepal + Peta Google

Rawuh saka World Second March kanggo Panauti, Nepal

Informasi liyane »

Rawuh ing Lumbini, Nepal

27 Januari-28 Januari
Lumbini Lumbini, Nepal + Peta Google
Lumbini Nepal World Peace Pagoda

Rawuh saka World Second March menyang Lumbini, Nepal, kutha ngendi Buddha lair.

Informasi liyane »

Bali menyang Kathmandu, Nepal

28 Januari-29 Januari
Kathmandu Kathmandu, Nepal + Peta Google
Nepal Kathmandu

Tim Dasar bali menyang Kathmandu, Nepal saka ngendi bakal mabur menyang Nagpur, India

Informasi liyane »

Sumbangan menyang Mahatma Gandhi

30 Januari
Raj Ghat, Raj Ghat
New Delhi, India
+ Peta Google
Sumbangan menyang Mahatma Gandhi

Sumbangan ing kutha lan dina pembunuhan ing 1948 menyang Mohandas Karamchand Gandhi. Sumbangan kanggo sing dadi pimpinan paling misuwur sing nindakake tumindak sing ora sopan lan tentrem saka Gerakan Kamardikan India marang Inggris Raj, saliyane dadi politisi India, pemikir lan pengacara. (https://g.co/kgs/9qJUvJ) Ditampa saka

Informasi liyane »

Kegiatan ing Nagpur, India

30 Januari
Nagdur Nagdur, India + Peta Google
Kegiatan ing Nagpur, India

Tim Dasar Internasional melu kegiatan sing beda ing Nagpur.

Informasi liyane »

Tim Dasar ing Tamil Nadu, India

Januari 31 @ 08: 00-5 Februari @ 23:30 UTC + 6
Tamil Nadu, India Tamil Nadu India + Peta Google
Tim Dasar ing Tamil Nadu, India

Bagéyan saka Tim Internasional bakal melu kegiatan sing beda ing Tamil Nadu.

Informasi liyane »

Februari 2020

Tim Dasar ing Tannur, India

2 Februari @ 08:00-3 Februari @ 23:30 UTC + 6
Tim Dasar ing Tannur, India

Bagéyan saka Tim Internasional sing melu kegiatan kasebut yaiku Kannur, India.

Informasi liyane »
+ Ekspor acara