Buku Dunia kaping pindho Maret

Edisi kasebut bakal padha karo buku ing 1ª World March.

Ukuran 30 x 22 cm, 400 kaca (350 warna lan 50 ing b / w). Kertu batin: Matte Couché 100 gr. kanggo warna lan offset 90 gr. kanggo 1/1. Tutup empuk. Tutup tutup ing sofa 300 gr. Matte plastik. Ngikat: PUR utawa dijahit.

Kita mikir yen ngeculake buku kasebut cocog karo aktivasi TPAN. Yen ngono, buku kasebut bakal duwe sisipan ing topik kasebut.

Babagan nyithak, papan sing paling cocog digoleki, kanthi jumlah edhisi internal, biaya pencetakan lan transportasi menyang titik ing negara kasebut

Bakal ana rong edhisi buku kasebut

Siji, internal, non-komersial, kanthi langganan kanthi rega biaya 20 euro (sing kalebu tata letak, nyithak lan ngeterake menyang saben negara). Bakal disalurkan liwat organisasi (MSGySV, Maret Dunia lan liya-liyane).

Liyane, ing Sirkuit Komersial (tanpa prelu leladen): regane 50 euro. Sirkuit iki bakal liwat toko buku kanthi distribusi internasional (Amazon, Casa del Libro, toko buku utawa sirkuit komersial liyane). Sirkuit kaping 2 iki bakal diaktifake 2 wulan mengko tinimbang langganan internal.

  • Kaloro sirkuit kasebut bakal duwe kabeh syarat legal.
  • Kita nyetel rega ing hipotesis luwih saka sewu salinan pesen. Menarik banget kanggo ngerti pirang-pirang buku sing dibutuhake ing saben papan.
  • Buku saiki bisa dilindhungi undhang-undhang wiwit saiki lan bisa mbayar nganti tanggal 10 Oktober. Pesenan langganan ditutup ing kana. Pesenan anyar kudu nggunakake rute komersial kanthi rega 50 euro.

Presentasi buku kaping 2 Maret Dunia

Presentasi buku bakal digawe ing saben lokasi. Buku iki bakal migunani banget kanggo sambungake maneh karo kolaborator lan peserta 2ªMM lan kanggo nyiyapake lan nyadari 3ªMM, uga kanggo dorongan kanggo kabeh tumindak sadurunge.

Gambar iki duwe atribut alt kosong; jeneng file kasebut Ringkesan-Indeks.jpg

Buku liyane

Ing wulan November buku komik UN CAMINO A LA PAZ y LA NOVIOLENCIA bakal dirilis.

Ana stok buku cilik saka Maret 1 Dunia lan pawai Amerika Tengah lan Amerika Selatan.

Pesenan luwih saka 10 buku wiwit Maret kaping 2 ing donya bakal nyakup hadiah buku kasebut.

Tanggal sing direncanakake relatif karo edhisi lan urutan buku tanggal 2 Maret Dunia. Tanggal kasebut bisa uga sawetara penyesuaian:

  • 15/9 - Wiwitan Pesenan Buku.
  • 2/10 - ZOOM - Peluncuran virtual buku MM kaping 2 ing donya. 10h. Costa Rica, 11 esuk. Kolombia, Panama, Ekuador, 12h. Sao Paulo Brasil, Chili, 13 sore Argentina, 17 sore. Maroko, 18. Eropa Tengah, 21:30 pm India, 21:45 pm Nepal, 1h Korea Selatan, 24/8
  • Pengumuman MM kaping 3.
  • 15/11 - Pesenan nutup lan Pungkasi kanggo nampa Bayaran.
  • 15/11 - Pungkasan Tata Letak
  • 30/11 - Entri kanggo Cetak
  • 15/12 - Buku sing dicithak

Kepiye supaya pesen lan ngetik?

Kanggo pesen, ana rong pilihan

  1. Iseni formulir ing ngisor iki: https://docs.google.com/forms/d/16N-u1n0Tacyz-a7J-aMsk-j60A9Knn5YPG4_hlGMBTY/
  2. Utawa ngirim email menyang alamat kasebut book@theworldmarch.org nuduhake data ing ngisor iki: Jeneng, alamat, kutha, negara, asosiasi utawa klompok, tel. kanthi kode negara, email lan Jumlah salinan sing dilindhungi undhang-undhang.

Kanggo Penghasilan, nomer akun sing kudu digawe sadurunge 30 September yaiku:

IBAN: ES16 1550 0001 2500 0827 1421

Headline: Maret kanggo Keamanan lan Nonviolence

KODE SWIFT: ETICES21XXX

Nalika setoran digawe, kirim kuitansi kanthi jeneng, jumlah lan tanggal rampung

Gambar iki duwe atribut alt kosong; jeneng file kasebut yaiku Front-Back Cover.png