+ Damai + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir

+ Damai + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir

Kampanye iki "+ Perdamaian + Nonviolence - Senjata Nuklir" babagan njupuk kauntungan saka dina antarane Dina Perdamaian Internasional lan Dina Nonviolence kanggo ngasilake tumindak, nambah aktivis lan endorsement. Format kampanye bakal dadi kegiatan non-face-to-face, ditindakake ing jaringan sosial (Facebook, Whatsapp, Instagram, YouTube, Telegram,

PEACE IS MADU AMONG ALL

PEACE IS MADU AMONG ALL

"Kepiye kita bisa ngomong babagan perdamaian nalika nggawe senjata perang sing anyar lan angel? Kepiye kita bisa ngomong babagan perdamaian nalika mbenerake tumindak palsu kanthi diskriminasi lan sengit? ... Tentrem ora liya yaiku mung swara, yen ora adhedhasar kasunyatan, yen ora digawe miturut keadilan

Kegiatan paling anyar ing El Dueso lan Berria

Kegiatan paling anyar ing El Dueso lan Berria

Jam 12 awan, ing sekolah pakunjaran, kita menehi pidato ing tanggal 2 Maret Maret, Humanisme Anyar lan Damai lan Ora Kasar. Banjur ana kolokium lan ijol-ijolan babagan topik kasebut. Pitakonan uga ditakoni: Apa sampeyan mikir masyarakat ganas? Apa sampeyan mikir yen dheweke kalebu konsumen. Nalika wis rampung, dheweke diwawancarai babagan kita

Werna seni kanthi cara macan

Werna seni kanthi cara macan

Kita wis nggawe ringkesan pisanan kegiatan seni ing pawai ing artikel Sparkles of Art in The World March. Ing babagan iki, kita bakal nerusake tur ekspresi seni sing ditampilake nalika mlaku ing Dunia kaping 2 Maret. Ing Afrika, Fotografi, nari lan rap Umumé, nalika liwat Afrika saka