The 3rd World March for Peace and Nonviolence bakal diwiwiti tanggal 2/10/2024, isih ana 104 dina.

Kanggo Apa

Laporake kahanan donya sing mbebayani kanthi konflik sing tuwuh, terus nambah kesadaran, nggawe tindakan positif katon, menehi swara kanggo generasi anyar sing pengin nginstal budaya Nonviolence.

Apa

Kanthi latar mburi 1º World 2009-2010, sing sajrone 93 dina lelana negara 97 lan lima bawana. Iki 3ª World March kanggo Perdamaian lan Nonviolence sak 2024 lan 2025 taun ngajokaken.

Kapan lan ngendi

WM kaping 3 bakal diwiwiti ing San José, Kosta Rika tanggal 2 Oktober 2024, dina Internasional Nonviolence. Iki bakal njelajah 5 bawana, sing pungkasan ing San José, Kosta Rika tanggal 5 Januari 2025.

Berita paling anyar saka Maret

MM kaping 3 bakal diwiwiti ing San José, Costa Rica ing 2 Oktober 2024, International Day of Nonviolence, limalas taun sawise 1st MM.

Apa sampeyan pengin kolaborasi karo kita?

Sponsor tur Maret

Jarak perarakan kasebut butuh sponsor kanggo nggayuh pamirsa lan partisipasi maksimal.

Sambungake ing jaringan sosial

Organisasi

Tim Penunjang

Wong-wong mau bakal muncul liwat tumindak lan proyèk saka basa sosial.

Dhukungan Platform

Wilayah partisipasi luwih luas lan manéka warna saka Tim Promotor

Koordinasi Internasional

Kanggo koordinasi inisiatif, kalender lan rute

Sawetara informasi babagan kita

Ngadhepi kemunduran manungsa sing katon, penting banget kanggo nggawe swara kita, ing saben bawana, sing pengin jagad tanpa peperangan lan kekerasan dirungokake lan dikuatake.

Kanggo iki, kita ngajak sampeyan melu ing 3rd World March for Peace and Nonviolence (3rd MM), 5 taun sawise 2nd MM (2019-2020) sing duwe perjalanan 159 dina, lan 15 taun sawise 1st MM ing 2009. - Ing 2010, kanggo 93 dina, tur 97 negara ing limang bawana.

Luwih saka 2.000 organisasi melu ing rong pawai sadurunge.

Kulo pengen sing liyane melu ing edition iki! Kita nyuwun marang kabeh wong, kelompok lan wakil saka institusi umum lan swasta sing wis nuduhake utawa pengin nuduhake kanthi tumindak komitmen kanggo perdamaian,
nonkekerasan lan tema sentral liyane saka 3rd World March.