ING WORLD kaping 2 wis rampung

Kanggo Apa

Laporake kahanan donya sing mbebayani kanthi konflik sing tuwuh, terus nambah kesadaran, nggawe tindakan positif katon, menehi swara kanggo generasi anyar sing pengin nginstal budaya Nonviolence.

Apa

Kanthi latar mburi 1º World 2009-2010, sing sajrone 93 dina lelana negara 97 lan lima bawana. Iki 2ª World March kanggo Perdamaian lan Nonviolence sak 2019 lan 2020 taun ngajokaken.

Kapan lan ngendi

2ªMM bakal diwiwiti ing Madrid ing 2 saka Oktober 2019, Hari Internasional Nonviolence. Bakal ninggalake arah Afrika, Amerika, Oseania, Asia, tekan Madrid ing 8 Maret 2020, Hari Wanita Internasional.

Berita paling anyar saka Maret

2no MM wiwit ing Madrid 2 Oktober 2019, Hari Internasional Nonviolence, sepuluh taun sawisé 1U MM.

Apa sampeyan pengin kolaborasi karo kita?

Sponsor tur Maret

Jarak perarakan kasebut butuh sponsor kanggo nggayuh pamirsa lan partisipasi maksimal.

Sambungake ing jaringan sosial

Organisasi

Tim Penunjang

Wong-wong mau bakal muncul liwat tumindak lan proyèk saka basa sosial.

Dhukungan Platform

Wilayah partisipasi luwih luas lan manéka warna saka Tim Promotor

Koordinasi Internasional

Kanggo koordinasi inisiatif, kalender lan rute

Sawetara informasi babagan kita

Kanthi latar mburi 1º World 2009-2010, sing sajrone 93 dina lelana negara 97 lan lima bawana. Kanthi pengalaman akumulasi lan gadhah indikator sing cukup kanggo partisipasi, dhukungan lan kolaborasi luwih akeh ... diajokake kanggo nyadari 2ª World March for Peace and Nonviolence 2019-2020.

  • Laporkan situasi donya mbebayani kanthi konflik sing tambah
  • Terus nggawe kesadaran sing mung liwat "perdamaian" lan "nonviolence"
  • Kanggo nampilake tumindak positif sing beda lan banget sing bisa ditrapake, wong, kolektif lan wong berkembang ing pirang-pirang papan kanthi cara nglamar hak asasi manungsa.
  • Kanggo menehi swara kanggo generasi anyar sing pengin njupuk lan ninggalake tandha