Liyane Maret

Donya 2 Maret 2018-2019

Wiwit tanggal 2 Oktober 2018 nganti 8 Maret 2019

Amérika Kidul Maret 2018

Saka 16 saka September menyang 13 saka Oktober

La South American March kanggo Perdamaian lan Nonviolence (MS) toured luwih saka 11.500 ing 28 saben dina Venezuela, Kolombia, Ecuador, Perú, Bolivia, Suriname, Brasil, Argentina y Chile

Tindakan iki dipromosikake dening para aktivis wanita organisasi kasebut "Donya tanpa Wars lan Kekerasan"Bab Ekuador sing melu ing Central American March saka 2017 minangka pengamat internasional.

Klompok cilik iki nyambungake karo aktivis saka kutha-kutha liyané Bogotá, Lima, Santiago, gula, Córdoba, Sao Paulo lan sethithik jaringan digawe, ora tanpa masalah, lan lelampahan, acara, obrolan lan uga klompok peserta ing tim basis sing bakal nggawe kabeh lelampahan. Sawise gabung liyane pejuang padha humanists, environmentalists, damai lan nonviolent uga organisasi, universitas, colleges, munisipalitas lan kelompok negara, kang bebarengan bisa digawe Maret.

Enom puluh aktivis saka Koridor Pasifik, ing antarane sing ngubengi papat Colombians sing nggawe lelampahan lengkap, converged ing Santiago de Chile karo wong-wong sing teka saka Koridor Atlantik apa ana tataran Final Maret liwat patang puluh telu kutha, kutha-kutha lan munisipalitas, ngendi kabeh akeh acara mromosiaken Peace lan nonviolence dikembangaké.

Central American March 2017

Saka 10 saka September menyang 16 saka September

Protagonists saka 1 A Central American March for Peace and Nonviolence (MC) rePadha mlayu liwat 3.400 kilometer ing dina 7.

Padha akeh pawai, acara, diskusi, acara budaya lan preian sing digawe ing lokasi 10, kalebu kutha-kutha lan munisipalitas ing Honduras (Peña Blanca, San Pedro Sula lan San Lorenzo), Guatemala (City lan Mixco), El Salvador (Sonsonate, San Salvador lan San Miguel), Nicaragua (Borders), Panama lan Costa Rica (San José lan Heredia).

Para marchers yaiku sekelompok aktor 74, biasane bocah enom, nanging uga wong tuwa, kalebu bocah. Sajrone demo, dheweke ditemoni para aktivis Ecuador minangka pengamat internasional.

A delegasi saka Costa Ricans ditampa ing tapel wates Peñas Blancas menyang MC teka saka Nicaragua. Jam sabanjuré 1ª MC kanggo Nonviolence and Peace teka ing ibukutha, San José En el Kampus Omar Dengo saka Universitas Nasional Kosta Rika (UNA), ditampa dening atusan siswa, aktivis lan otoritas akademik karo Dokter Rektor Alberto Salom menyang sirah.

Dheweke rawuh mbesuk foro lan Universitas Dina "Ngawasi Nonviolence and Peace" Iku dianakaké sak dina iki 2, 14 15 lan 2017 September. Iku puncak gaweyan gedhe saka grup sing mèh kenthekan, utamané ing kangelan pinanggih ing crossings adat lan wates, karo revisi telas lan kaping tunggu dawa, kang akeh kasus asalé teka pungkasan kanggo tumindak dijadwal. Iki dikonfirmasi sing sawetara pemerintah ing wilayah impede gerakan free wong.

Tindakan iki disedhiyakake dening organisasi "World Without Wars lan tanpa panganiaya" Bab Tengah Amerika lan diitung ing kolaborasi sawetara universitas, institusi lan kolektif.

1ª 2009 World March