blog

Kutha wiwitan-rampung kanggo 3 Maret

Kutha wiwitan-rampung kanggo 3 Maret

Konteks: Saka Wina. Kita mung teka saka rapat pisanan negara-negara pihak ing Prajanjian Larangan Senjata Nuklir. Kita wis krungu kaping pirang-pirang dina iki, saka wakil saka 65 negara sing rawuh lan saka akeh pengamat liyane, yen iki minangka rapat bersejarah. Ing konteks iki lan saka kutha iki kita menehi

Referendum perang Ukraina

Referendum perang Ukraina

Kita ana ing sasi kapindho konflik, konflik sing kedadeyan ing Eropa nanging kepentingane internasional. Konflik sing diumumake bakal bertahan nganti pirang-pirang taun. Konflik sing risiko dadi perang dunia nuklir katelu. Propaganda perang nyoba kanggo mbenerake kanthi kabeh cara intervensi bersenjata lan

Nguri-uri pandangan jagad masyarakat pribumi

Nguri-uri pandangan jagad masyarakat pribumi

Bubar, saka Program Antarbudaya UADER, bebarengan karo Komunitas I'Tu del Pueblo Nación Charrúa lan institusi pendhidhikan liyane, Days for Good Living and Non-Violence dipromosikan, dikembangake ing Concordia ing kerangka gerakan internasional: First Multietnis lan Plurikultur Latin Amerika Maret kanggo Nonviolence. Siswa lan

Humahuaca: Sejarah Mural

Humahuaca: Sejarah Mural

Saka Humahuaca crita sing migunani babagan kolaborasi ing realisasi Mural Ing Humahuaca tanggal 16 Oktober 2021 Tanggal 10 Oktober taun iki, Mural digawe ing Humahuaca - Jujuy ing konteks «1st Latin American March kanggo Non- Kekerasan» disedhiyakake dening Siloists lan Humanists.

MSGySV Panama lan Maret Amerika Latin

MSGySV Panama lan Maret Amerika Latin

World Tanpa Perang lan Kekerasan Panama ngirimake pernyataan iki sing nuduhake kegiyatan sing ditindakake ing Maret Amerika Latin kaping 1 kanggo Non-Kekerasan lan matur nuwun kanggo para peserta lan entitas kolaborasi: Dunia tanpa perang lan tanpa kekerasan, ngirim undhangan khusus kanggo macem-macem organisasi, entitas lan media , kanggo manut marang

Forum Menyang masa depan sing ora duwe kekerasan

Forum Menyang masa depan sing ora duwe kekerasan

Latin American March ditutup kanthi Forum "Menuju masa depan tanpa kekerasan ing Amerika Latin" ​​sing dianakake ing mode virtual kanthi sambungan Zoom lan transmisi ulang ing Facebook antarane 1 lan 2 Oktober 2021. Forum kasebut diatur dadi 6 Sumbu Tematik kanthi latar mburi tumindak non-kekerasan positif, kang diterangake

Kelingan tumindak sadurunge ing Argentina

Kelingan tumindak sadurunge ing Argentina

Kita bakal nuduhake sawetara tumindak sing ditindakake ing Argentina nalika persiyapan Maret Multiethnik lan Plurikultural Amerika Latin kaping 1 kanggo Non-Kekerasan. Ing tanggal 6 Agustus, ing Patio Olmos saka Ibu Kota Córdoba, digawe ngelingake Hiroshima lan Nagasaki. Tanggal 14 Agustus, ing Villa La Ñata, Buenos Aires,

Sawise Maret ing Costa Rica

Sawise Maret ing Costa Rica

Ing tanggal 8 Oktober, kanthi Maret Amerika Latin Multietnis lan Plurikultur kaping 1 sing wis rampung kanggo Perang Non-Kekerasan, sumbu tematik 1 ing Forum kasebut, Kebijaksanaan Masyarakat Adat, dilanjutake ing koeksistensi non-kekerasan plurikultura. Coexistence multikultural kanthi harmoni, evaluasi kontribusi leluhure wong asli lan kepiye interkulturitas bisa menehi

Sawise pungkasan Maret ing Argentina

Sawise pungkasan Maret ing Argentina

Sawise penutupan 1st Multiethnic and Pluricultural Latin American March for Nonviolence, sawetara kegiatan sing diilhami terus ditindakake. Ing tanggal 6 Oktober, saka Salta, kabar seneng sing dikabarake karo kita: «Kanthi bungah banget kita nuduhake kabar yen miturut peraturan 15.636 lan 15.637 kotamadya kutha

Bolivia: Kegiatan kanggo ndhukung Maret

Bolivia: Kegiatan kanggo ndhukung Maret

Tanggal 11 September, ketaatan aktivis Non-Kekerasan saka Bolivia menyang Maret Multiethnik lan Plurikultural Amerika Latin kaping 1 kanggo Non-Kekerasan ditulis. Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-bocah Lanang Bocah-bocah Kelas 4 ngucapake nolak pelecehan. Ing tanggal 2 Oktober, Dina Non-Kekerasan Internasional, sawijining karya ditindakake kanthi