blog

CYBERFESTIVAL Bebas saka gaman nuklir

CYBERFESTIVAL Bebas saka gaman nuklir

Warga ing saindenging jagad duwe hak kanggo ngrayakake mlebu Prajanjian Larangan Senjata Nuklir (TPAN) sing bakal ditindakake ing PBB ing 22/1/2021. Wis bisa digayuh amarga tandha tangan saka 86 negara lan ratifikasi 51, sing kita matur nuwun amarga wis wani ngadhepi sing hebat

Babagan mlebu TPAN

Komuniquela babagan wiwit ana ing Prajanjian Larangan Senjata Nuklir (TPAN) lan peringatan Resolusi 75 [i] Dewan Keamanan PBB sing kaping 1 Kita ngadhepi "prinsip penghapusan senjata nuklir". Tanggal 22 Januari, Prajanjian Larangan Senjata Nuklir (TPAN) bakal diwiwiti.

Menyang masa depan tanpa senjata nuklir

Menyang masa depan tanpa senjata nuklir

-50 negara (11% pedunung ing dunya) ngumumake senjata nuklir ilegal. -Gaman nuklir bakal dilarang kaya senjata kimia lan biologis. -PBB bakal ngaktifake Prajanjian Larangan Senjata Nuklir ing Januari 2021. Ing tanggal 24 Oktober, amarga gabungan Honduras, jumlah negara 50 tekan

Tribut kanggo Gastón Cornejo Bascopé

Tribut kanggo Gastón Cornejo Bascopé

Dr.Gastón Rolando Cornejo Bascopé tilar donya nalika esuk 6 Oktober. Dheweke lair ing Cochabamba ing taun 1933. Dheweke isih cilik ing Sacaba. Dheweke budhal sekolah menengah ndhuwur ing Colegio La Salle. Dheweke sinau Kedokteran ing Universitas Chili ing Santiago sing lulus dadi Ahli Bedah. Sajrone tetep ing Santiago, dheweke duwe kesempatan kanggo

CINEMABEIRO resmi ditampilake ing A Coruña

CINEMABEIRO resmi ditampilake ing A Coruña

"Aku Mostra de Cinema pola Paz e la Nonviolencia", CINEMABEIRO, wis ditampilake tanggal 29 September 2020 iki ing Balai Kota A Coruña. Diatur dening Mundo sen Guerras e sen Violencia kanthi kolaborasi karo 16 asosiasi lan kelompok sosial, disponsori dening Yayasan EMALCSA lan kerja sama karo Dewan Kota A

Bukak surat dhukungan kanggo TPAN

Bukak surat dhukungan kanggo TPAN

21 September 2020 Pandemi virus corona jelas nuduhake manawa tambah akeh kerjasama internasional dibutuhake kanggo ngatasi kabeh ancaman utama kesehatan lan kesejahteraan kamanungsan. Utamane yaiku ancaman perang nuklir. Dina iki, risiko mbedhilake gaman

+ Damai + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir

+ Damai + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir

Kampanye "+ Perdamaian + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir" iki yaiku babagan njupuk keuntungan dina-dina antarane Dina Damai Internasional lan Dina Non-Kekerasan kanggo ngasilake tumindak, nambah aktivis lan dukungan. Format kampanye kasebut yaiku kegiyatan non-face-to-face, sing ditindakake ing jejaring sosial (Facebook, Whatsapp, Instagram, Youtube, Telegram,

Pernyataan babagan kahanan pandemi

Pernyataan babagan kahanan pandemi

ING JAMINAN UNTUK KANGGO lan NOVIOLENSI KANGGO UNTUK KANGGO ING DUNIA World Maret kanggo Damai lan Nonviolence nyuarakke telpon kanggo "gencatan senjata" dening Sekretaris Jenderal PBB, António Guterres, 23 Maret pungkasan, takon kabeh