blog

Comedies ing kamar Bisontes de Fiumicello

Comedies ing kamar Bisontes de Fiumicello

Dina Setu, 21 Desember lan Minggu 22 Desember 2019, ing Hall "Bison" saka Fiumicello Villa Vicentina, jam 20:30 p.m., pementasan teater sing ditindakake dening Filosofi Perusahaan "Amis Furlans" saben taun kanthi kesempatan saka Pesta: sing pertama, kanthi judhul "Petang Petang", lan nomer loro, kanthi judhul "Ana 17". "Serata serangga"