Newsletter Maret Maret - Nomer 12

Newsletter Maret Maret - Nomer 12

Ing buletin iki, kita bakal weruh manawa Tim Dasar 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence teka ing Amerika. Ing Meksiko, dheweke nerusake kagiyatan. Kita uga bakal weruh manawa kegiatan ditindakake ing kabeh bagean planet. Lan, kanthi segara, perjalanane terus antara kesulitan lan kabungahan gedhe. Kita bakal weruh sawetara dina

Newsletter Maret Maret - Nomer 7

Kanthi buletin iki, 2 World Maret mlumpat menyang Afrika, kita bakal bisa ndeleng dalan liwat Maroko, lan sawise pesawat menyang Kepulauan Canary, kegiatan kasebut ing "pulo bertuah". Pas liwat Maroko Sawise gabung karo sawetara anggota Tim Dasar Maret ing Tarifa, sawetara saka Seville lan liyane saka Pelabuhan Santamaría, bebarengan dilebokake.