Newsletter Maret Maret - Khusus Taun Anyar

Newsletter Maret World - Khusus Taun Anyar

Buletin "Taun Anyar Khusus" iki bertujuan kanggo nuduhake ringkesan kabeh kegiatan sing ditindakake ing sawijining kaca. Cara sing luwih apik kanggo nindakake iki tinimbang menehi akses menyang kabeh buletin sing wis diterbitake. Kita bakal nuduhake Bulletins sing diterbitake ing 2019, pesen saka pungkasan nganti pisanan lan diklompokake ing 5 bagean saben telung buletin. Kita ngawula

Newsletter Maret Maret - Nomer 15

Newsletter Maret Maret - Nomer 15

Kita bakal pungkasan taun, para pedagang ing Argentina. Ing kana, ing Punta de Vacas Study and Reflection Park, ing Mendoza, kegiatan bakal ditutup kanggo Taun iki. Kita miwiti newsletter iki kanthi acara pungkasan ing taun sing ditindakake para pelaku ing Punta de Vacas Study and Reflection Park, ing Punta

Newsletter Maret Maret - Nomer 14

Newsletter Maret Maret - Nomer 14

Kita ngrampungake sawetara tumindak sing bisa Marter Tim Internasional nalika nerusake tur ing Amerika lan uga sawetara kegiatan sing ditindakake ing pirang-pirang negara. Aktivis tanggal 2 Maret Maret ketemu karo siswa sekolah José Joquín Salas. Iki diumumake lan

Newsletter Maret Maret - Nomer 13

Newsletter Maret Maret - Nomer 13

Kegiatan tim Basis Maret kaping 2 dilanjutake ing bawana Amerika. Saka El Salvador, terus menyang Honduras, saka kana menyang Cota Rica. Banjur dheweke menyang Panama. Sawetara kegiatan sing ditindakake ing papan sing adoh saka endi Tim Basis bakal ditampilake. Babagan Maret by Sea, kita bakal bisa ndeleng

Newsletter Maret Maret - Nomer 12

Newsletter Maret Maret - Nomer 12

Ing buletin iki, kita bakal weruh manawa Tim Dasar 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence teka ing Amerika. Ing Meksiko, dheweke nerusake kagiyatan. Kita uga bakal weruh manawa kegiatan ditindakake ing kabeh bagean planet. Lan, kanthi segara, perjalanane terus antara kesulitan lan kabungahan gedhe. Kita bakal weruh sawetara dina

Newsletter Maret Maret - Nomer 11

Newsletter Maret Maret - Nomer 11

Ing Buletin iki, kita bakal ngrampungake kegiatan sing ditindakake ing inisiatif Mar de Paz Maditeranua, wiwit diwiwiti nganti tekan ing Barcelona ing kana ana pertemuan ing Peace Peace of the Hibakushas, ​​Jepang sing isih urip saka Hiroshima lan Bumi Nagasaki, Boat Damai ing Barcelona. 27 saka

Newsletter Maret Maret - Nomer 10

Newsletter Maret Maret - Nomer 10

Ing artikel sing ditampilake ing buletin iki, Tim Dhasar Maret Dunia terus ing Afrika, ana ing Senegal, inisiatif "Laut Perdamaian Mediterania" bakal diwiwiti, ing bagean liya planet kabeh terus. Ing buletin iki, kita bakal ngatasi kegiatan Tim Basis ing

Newsletter Maret Maret - Nomer 9

Newsletter Maret Maret - Nomer 9

Maret kaping 2 ing donya mabur saka Kepulauan Canary menyang, sawise mlebu ing Nouakchott, nerusake perjalanan liwat bawana Afrika. Buletin iki bakal ngringkes kegiyatan sing ditindakake ing Mauritania. Tim dhasar Maret ditampa dening Fatimetou Mint Abdel Malick, Presiden Wilayah Nouakchott. Mengko, ana pertemuan karo

Newsletter Maret Maret - Nomer 8

Newsletter Maret Maret - Nomer 8

2 World March terus menehi rute liwat bawana Afrika lan, ing saindenging planet, Maret terus kanthi akeh acara. Buletin iki nuduhake transversitas tumindak kita. Iki tumindak ing parliament, wates, martsa antar agama, inisiatif khusus kayata "Laut Segara

Newsletter Maret Maret - Nomer 7

Kanthi buletin iki Maret 2 Donya mlumpat menyang Afrika, kita bakal bisa ndeleng liwat Maroko, lan sawise mlayu menyang Kepulauan Canary, kegiyatan ing "pulau sing bejo". Lulus liwat Maroko Sawise sawetara anggota Tim Basis Maret gabung ing Tarifa, sawetara saka Seville lan liyane saka Pelabuhan Santamaría, bareng-bareng