Newsletter Maret Maret - Khusus Taun Anyar

Newsletter Maret Maret - Khusus Taun Anyar

Newsletter "Taun Anyar khusus" iki kanggo nampilake ing sawijining kaca ringkesan kabeh kegiatan sing ditindakake. Apa sing luwih apik iki tinimbang menehi akses menyang peluru sing diterbitake. Kita bakal nuduhake Bulletins sing diterbitake ing taun 2019, sing diwiwiti saka pungkasan nganti pisanan lan diklompokake ing 5 bagean telung peluru. Kita ngawula

Newsletter Maret Maret - Nomer 15

Newsletter Maret Maret - Nomer 15

Kita tekan akhir taun, para bakul ana ing Argentina. Ing kana, ing Punta de Vacas Park lan Refleksi Taman, ing Mendoza, kegiatan kanggo Taun iki bakal cedhak. Kita miwiti buletin iki kanthi acara pungkasan taun sing dianakake para Pamiarsa ing Punta de Vacas Study and Refleksi Park, ing Punta

Newsletter Maret Maret - Nomer 14

Newsletter Maret Maret - Nomer 14

Kita ngrampungake sawetara tumindak sing bisa Marter Tim Internasional nalika nerusake tur ing Amerika lan uga sawetara kegiatan sing ditindakake ing pirang-pirang negara. Aktivis tanggal 2 Maret Maret ketemu karo siswa sekolah José Joquín Salas. Iki diumumake lan

Newsletter Maret Maret - Nomer 13

Newsletter Maret Maret - Nomer 13

Kagiyatan Tim Dasar Kaping 2 Donya terus ing bawana Amerika. Saka El Salvador banjur menyang Honduras, saka ing kana menyang Cota Rica. Banjur, dheweke menyang Panama. Sawetara kegiatan sing ditindakake ing papan sing adoh saka Tim Dasar bakal dituduhake. Babagan Maret dening Segara, kita bakal weruh manawa

Newsletter Maret Maret - Nomer 12

Newsletter Maret Maret - Nomer 12

Ing buletin iki, kita bakal weruh manawa Tim Dasar 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence teka ing Amerika. Ing Meksiko, dheweke nerusake kagiyatan. Kita uga bakal weruh manawa kegiatan ditindakake ing kabeh bagean planet. Lan, kanthi segara, perjalanane terus antara kesulitan lan kabungahan gedhe. Kita bakal weruh sawetara dina

Newsletter Maret Maret - Nomer 11

Newsletter Maret Maret - Nomer 11

Ing Buletin iki, kita bakal ngrampungake kegiatan sing ditindakake ing inisiatif Mar de Paz Maditeranua, wiwit diwiwiti nganti tekan ing Barcelona ing kana ana pertemuan ing Peace Peace of the Hibakushas, ​​Jepang sing isih urip saka Hiroshima lan Bumi Nagasaki, Boat Damai ing Barcelona. 27 saka

Newsletter Maret Maret - Nomer 10

Newsletter Maret Maret - Nomer 10

Ing artikel sing ditampilake ing buletin iki, Tim Dasar Jagad Maret terus ing Afrika, ana ing Senegal, inisiatif "Segara Laut Damai" wis diwiwiti, ing bagean liya saka planet kabeh isih mlaku. Ing buletin iki, kita bakal menehi hasil karo kegiyatan Tim Dhasar ing

Newsletter Maret Maret - Nomer 9

Newsletter Maret Maret - Nomer 9

2 World Maret, mabur saka Kepulauan Canary menyang, sawise ndharat ing Nouakchott, nglajengake perjalanan liwat bawana Afrika. Buletin iki bakal ngringkes kegiatan sing ditindakake ing Mauritania. Tim dhasar Maret kasebut ditampa dening Fatimetou Mint Abdel Malick, Presiden Wilayah Nouakchot. Sabanjure, ana pertemuan karo

Newsletter Maret Maret - Nomer 8

Newsletter Maret Maret - Nomer 8

2 World March terus menehi rute liwat bawana Afrika lan, ing saindenging planet, Maret terus kanthi akeh acara. Buletin iki nuduhake transversitas tumindak kita. Iki tumindak ing parliament, wates, martsa antar agama, inisiatif khusus kayata "Laut Segara

Newsletter Maret Maret - Nomer 7

Kanthi buletin iki, 2 World Maret mlumpat menyang Afrika, kita bakal bisa ndeleng dalan liwat Maroko, lan sawise pesawat menyang Kepulauan Canary, kegiatan kasebut ing "pulo bertuah". Pas liwat Maroko Sawise gabung karo sawetara anggota Tim Dasar Maret ing Tarifa, sawetara saka Seville lan liyane saka Pelabuhan Santamaría, bebarengan dilebokake.