Apa sampeyan pengin melu World March sabanjuré?

The World March for Peace and Nonviolence minangka gerakan sosial sing bakal miwiti perjalanan kaping telu ing 2 Oktober 2024. First World March dianakake ing 2009 lan dheweke bisa promosi. Kira-kira sewu acara ing kutha-kutha 400. Maret kapindho rampung ing Madrid tanggal 8 Maret 2020, sawise 159 dina lelungan ing planet iki kanthi kegiatan ing 51 negara lan 122 kutha. Iki minangka tonggak sejarah sing dikarepake ing Maret Donya Ketiga lan dikalahake maneh.

Donya Maret kanggo Perdamaian lan Non-Kekerasan diatur dening kolektif kanthi sesambungan humanisme, nyebar ing saindhenging donya, kanthi tujuan umum kanggo nggawe lan nambah kesadaran marang kabutuhan masyarakat donya kanggo urip kanthi tentrem lan non-kekerasan .

Lan kanggo sing penting, peserta anyar gabung karo inisiatif anyar iki. Yen sampeyan salah sijine lan pengin ngerti luwih apik, ngundang sampeyan nggoleki web, kanggo maca artikel sing ana ing artikel kasebut.

Apa jenis partisipasi sing kita ngupaya?

Saka World March for Peace and Nonviolence, kita mbukak kanggo entitas apa wae, asosiasi kolektif utawa malah individu, saka ngendi wae ing donya, sing pengin kolaborasi karo kita kanggo ndhukung inisiatif iki maneh. Kaya sing kasebut ing ndhuwur, pawai kasebut bakal diwiwiti tanggal 2 Oktober 2024 lan bakal ngubengi jagad iki, lan pungkasane tanggal 5 Januari 2025.

Kanthi inisiatif inisiatif iki, kita ngidini individu utawa hubungan sing diwenehake karo gerakan iki, gabung ing prayaan kanthi nggawe aktivitas paralel nalika dina-dina sing dadi tur.

Kabeh aktivitas lan tindakan sing dilakoni iku nirlaba, yaiku, ora ana insentif ekonomi, lan eksekusi kudu mlaku dhewe.

Carane dadi bagian gerakan?

Kabeh wong utawa asosiasi sing pengin ngetrapake awake dhewe kanggo nggawe acara utawa aktivitas cilik sajrone mangsa sing bakal bertahan, mung kudu ngeklik tombol partisipasi lan ninggalake data supaya bisa ngubungi panjenengan liwat email, supaya kita nemtokake apa sing perlu lan kita bisa nyaranake sawetara gagasan babagan aktivitas sing bakal dilakoni.

Seneng lan gabung iki gerakan!

Melu

Ninggalake data partisipasi sampeyan

Ora aktif dipateni nganti diluncurake gearan anyar. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa ngubungi ing info@theworldmarch.org

theworldmarch
#1
PHP
8.2.17
MySQL
8.0.37
panggunaan memori
127.608.208 bait
Mangga ngaktifake.
WP_DEBUG

Petisi:

melu

Pitakonan string:

pagename=participa

Aturan nulis ulang sing konsisten:

(.?.+?)(?:/([0-9]+))?/?$

Pitakonan nulis ulang sing cocog:

pagename=participa&page=

Cache Hits: 19012
Cache ilang: 1207

  • Grup: opsi - (3,671.98k)
  • Grup: standar - (2.38k)
  • Grup: opsi-situs - (0.03k)
  • Grup: plugin - (39.08k)
  • Grup: file_terjemahan - (51.59k)
  • Grup: tribe_version_test - (0.04k)
  • Grup: pangguna - (0.84k)
  • Grup: login pangguna - (0.05k)
  • Grup: pangguna - (0.05k)
  • Grup: email panganggo - (0.08k)
  • Grup: panganggo_meta - (27.40k)
  • Grup: term_meta - (19.53k)
  • Grup: tema - (2.80k)
  • Grup: acara-suku-ora-terus-terusan - (0.21k)
  • Grup: acara suku - (0.06k)
  • Grup: syarat - (22.90k)
  • Grup: pitakon-istilah - (8.48k)
  • Grup: sesambetan_basa - (1.72k)
  • Grup: hubungan_postingan_terjemahan - (1.57k)
  • Grup: post_meta - (889.90k)
  • Grup: kiriman - (688.43k)
  • Grup: pitakon kirim - (6.51k)
  • Grup: acf - (1.30k)
  • Grup: file_tema - (0.19k)
  • Grup: istilah_hubungan_basa - (0.17k)
  • Grup: term_translations_relationships - (0.17k)
  • Grup: hubungan_kategori - (0.02k)
  • Grup: post_tag_relationships - (0.02k)
  • Grup: post_format_relationships - (0.02k)
  • Grup: Elementor_library_type_relationships - (0.02k)
  • Grup: theme_json - (16.69k)
  • Grup: yoast-seo-indexables - (3.18k)
  • Grup: komentar - (0.05k)
  • Grup: pitakon-komentar - (0.64k)
  • Grup: cacahe - (0.18k)

Total kesalahan:0

    Konteks Kalender Acara

    konteks pangolahan PHP

    Kuncikawenanargumen ORMLeeTulis
    post_id19693post_id => 19693yesno
    permalink_structure/%postname%/permalink_structure => /%postname%/yesno
    plain_permalinkplain_permalink => yesno
    posts_per_page10posts_per_page => 10yesyes
    is_main_query1is_main_query => 1yesyes
    paged0paged => 0yesyes
    page0page => 0yesyes
    nameparticipaname => participayesyes
    post_typeArray ( [0] => post [1] => page [2] => e-landing-page ) post_type => Array ( [0] => post [1] => page [2] => e-landing-page ) yesno
    singlesingle => yesno
    taxonomyundefinedtaxonomy => yesno
    post_tagpost_tag => yesno
    bulk_editundefinedbulk_edit => yesno
    inline_saveundefinedinline_save => yesno
    event_displaylistevent_display => listyesyes
    viewlistview => listyesyes
    view_dataundefinedview_data => yesyes
    event_dateundefinedevent_date => yesyes
    event_sequenceundefinedevent_sequence => yesyes
    icalundefinedical => yesyes
    start_dateundefinedstart_date => yesyes
    end_dateundefinedend_date => yesyes
    featuredundefinedfeatured => yesyes
    tribe_events_catundefinedtribe_events_cat => yesyes
    remove_date_filtersundefinedremove_date_filters => yesyes
    event_display_modeundefinedevent_display_mode => yesno
    tribe_event_displayundefinedtribe_event_display => yesyes
    keywordundefinedkeyword => yesno
    events_per_page10events_per_page => 10yesyes
    month_posts_per_page3month_posts_per_page => 3yesyes
    today2024-06-19 00:00:00today => 2024-06-19 00:00:00yesno
    now2024-06-19 19:13:57now => 2024-06-19 19:13:57yesno
    start_of_week1start_of_week => 1yesyes
    tec_post_typeundefinedtec_post_type => yesno
    event_post_typeundefinedevent_post_type => yesno
    venue_post_typeundefinedvenue_post_type => yesno
    organizer_post_typeundefinedorganizer_post_type => yesno
    event_categoryundefinedevent_category => yesno
    view_urlundefinedview_url => yesno
    view_prev_urlundefinedview_prev_url => yesno
    view_requestundefinedview_request => yesno
    latest_event_date2021-10-02 17:00:00latest_event_date => 2021-10-02 17:00:00yesyes
    earliest_event_date2018-06-16 12:00:00earliest_event_date => 2018-06-16 12:00:00yesyes
    events_status_dataundefinedevents_status_data => yesno

    Negara

    { "post_id": 19693, "permalink_structure": "\/%postname%\/", "plain_permalink": false, "posts_per_page": "10", "is_main_query": true, "paged": 0, "page": 0, "name": "participa", "post_type": [ "post", "page", "e-landing-page" ], "single": false, "post_tag": "", "event_display": "list", "view": "list", "events_per_page": "10", "month_posts_per_page": "3", "today": "2024-06-19 00:00:00", "now": "2024-06-19 19:13:57", "start_of_week": "1", "latest_event_date": "2021-10-02 17:00:00", "earliest_event_date": "2018-06-16 12:00:00" }

    Data JSON-LD Tanggalan Acara

    konfigurasi

    File plugin dynamic-content-for-elementor/dynamic-content-for-elementor.php
    slug dynamic-content-for-elementor
    Pilihan DB external_updates-dynamic-content-for-elementor
    URL metadata https://license.dynamic.ooo/info.php?s=theworldmarch.org&v=3.0.6&k=GFJWU8UW-HSLT-E55J-Q9VJ-B556B3TCURUQ
    Priksa otomatis Saben 12 jam
    Ngenceng dipatèni

    status

    mriksa pungkasan 4 mins ago (2024-06-19 19:09:31)
    Sabanjure mriksa otomatis after 12 horas (2024-06-20 07:08:23)
    Versi sing dicenthang 3.0.6
    nganyari cache
    Puc_v4p13_Plugin_Update Object ( [slug] => dynamic-content-for-elementor [versi] => 3.0.7 [download_url] => [terjemahan] => Array ( ) [id] => 0 [homepage] => https:/ /www.dynamic.ooo/ [upgrade_notice] => [dites] => 6.5.4 [requires_php] => [icons] => Array ( [1x] => https://license.dynamic.ooo/assets/icon -128x128.png [2x] => https://license.dynamic.ooo/assets/icon-256x256.png ) [filename] => dynamic-content-for-elementor/dynamic-content-for-elementor.php )
    
    Update kelas mriksa Puc_v4p13_Plugin_UpdateChecker

    Nganyari kasedhiya

    versi 3.0.7
    Unduh Url
    slug dynamic-content-for-elementor
    Homepage https://www.dynamic.ooo/
    Kabar Nganyarke
    Diuji 6.5.4

    konfigurasi

    File plugin gf-popup-confirmations-main/gf-popup-confirmations.php
    slug gf-nyembul-konfirmasi
    Pilihan DB external_updates-gf-popup-konfirmasi
    URL metadata https://github.com/joelmcdwebworks/gf-popup-confirmations/
    Priksa otomatis Saben 12 jam
    Ngenceng dipatèni
    Branch utama
    Otentikasi diaktifake Ora Ana
    klien API Puc_v4p13_Vcs_GitHubApi

    status

    mriksa pungkasan 4 mins ago (2024-06-19 19:09:30)
    Sabanjure mriksa otomatis after 12 horas (2024-06-20 06:51:47)
    Versi sing dicenthang 0.0.12
    nganyari cache
    Puc_v4p13_Plugin_Update Object ( [slug] => gf-popup-confirmations [versi] => 0.0.17 [download_url] => https://api.github.com/repos/joelmcdwebworks/gf-popup-confirmations/zipball/main [ terjemahan] => Array ( ) [id] => 0 [homepage] => https://mcdwebworks.com [upgrade_notice] => [dites] => [requires_php] => [icons] => Array ( ) [filename ] => gf-popup-confirmations-main/gf-popup-confirmations.php )
    
    Update kelas mriksa Puc_v4p13_Vcs_PluginUpdateChecker

    Nganyari kasedhiya

    versi 0.0.17
    Unduh Url https://api.github.com/repos/joelmcdwebworks/gf-popup-confirmations/zipball/main
    slug gf-nyembul-konfirmasi
    Homepage https://mcdwebworks.com
    Kabar Nganyarke
    Diuji