Tribut kanggo Gastón Cornejo Bascopé

Tribut kanggo Gastón Cornejo Bascopé

Dr.Gastón Rolando Cornejo Bascopé tilar donya nalika esuk 6 Oktober. Dheweke lair ing Cochabamba ing taun 1933. Dheweke isih cilik ing Sacaba. Dheweke budhal sekolah menengah ndhuwur ing Colegio La Salle. Dheweke sinau Kedokteran ing Universitas Chili ing Santiago sing lulus dadi Ahli Bedah. Sajrone tetep ing Santiago, dheweke duwe kesempatan kanggo

CINEMABEIRO resmi ditampilake ing A Coruña

CINEMABEIRO resmi ditampilake ing A Coruña

"Aku Mostra de Cinema pola Paz e la Nonviolencia", CINEMABEIRO, wis ditampilake tanggal 29 September 2020 ing Balai Kota A Coruña. Diatur dening Mundo sen Guerras e sen Violencia kanthi kolaborasi karo 16 asosiasi lan kelompok sosial, disponsori dening Yayasan EMALCSA lan kerja sama karo Dewan Kota A

Bukak surat dhukungan kanggo TPAN

Bukak surat dhukungan kanggo TPAN

21 September 2020 Pandemi virus corona jelas nuduhake manawa tambah akeh kerjasama internasional dibutuhake kanggo ngatasi kabeh ancaman utama kesehatan lan kesejahteraan kamanungsan. Utamane yaiku ancaman perang nuklir. Dina iki, risiko mbedhilake gaman

+ Damai + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir

+ Damai + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir

Kampanye "+ Perdamaian + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir" iki yaiku babagan njupuk keuntungan dina-dina antarane Dina Damai Internasional lan Dina Non-Kekerasan kanggo ngasilake tumindak, nambah aktivis lan dukungan. Format kampanye bakal dadi kegiatan non-face-to-face, sing ditindakake ing jejaring sosial (Facebook, Whatsapp, Instagram, Youtube, Telegram,

Kepala Presiden Republik Italia sing dihormati

27 Mei 2020 Présidhèn sing dikasihi ing RepublikPalante del QuirinalePlaza del Quirinale00187 Roma sing ditresnani, taun kepungkur kanggo dina Republik, sampeyan nyatakake yen "ing saben wilayah kebebasan lan demokrasi, dheweke ora kompatibel karo wong sing nyebabake konflik, telusuran sing terus-terusan kanggo ngenalake mungsuh.

8 Maret: Maret pungkasan rampung ing Madrid

8 Maret: Maret pungkasan rampung ing Madrid

Sawise 159 dina ngunjungi planet kasebut kanthi kegiatan ing 51 negara lan 122 kutha, mlumpat babagan kesulitan lan macem-macem pilihan, Tim Dasar Maret 2 Maret rampung wisata ing Madrid tanggal 8 Maret, tanggal sing dipilih dadi penghormatan lan conto Aku nyengkuyung perang wanita. sing

PEACE IS MADU AMONG ALL

PEACE IS MADU AMONG ALL

"Kepiye kita bisa ngomong babagan perdamaian nalika mbangun senjata perang anyar sing luar biasa? Kepiye kita bisa ngomong babagan perdamaian nalika mbenerake tumindak sengit kanthi wacana diskriminasi lan gething?

Kegiatan paling anyar ing El Dueso lan Berria

Kegiatan paling anyar ing El Dueso lan Berria

Jam 12 awan, ing sekolah pakunjaran, kita menehi pidato ing tanggal 2 Maret Maret, Humanisme Anyar lan Damai lan Ora Kasar. Banjur ana kolokium lan ijol-ijolan babagan topik kasebut. Pitakonan uga ditakoni: Apa sampeyan mikir masyarakat ganas? Apa sampeyan mikir yen dheweke kalebu konsumen. Nalika wis rampung, dheweke diwawancarai babagan kita

Werna seni kanthi cara macan

Werna seni kanthi cara macan

Kita wis nggawe ringkesan pisanan babagan kagiyatan seni martsa ing artikel Art Sparkles ing The World Maret. Ing iki, kita bakal terus karo ekspresi seni sing ditampilake sajrone mlaku ing Maret Maret 2. Ing Afrika, Fotografi, nari lan rap Umum umume, ngliwati Afrika saka