Comedies ing kamar Bisontes de Fiumicello

Comedies ing kamar Bisontes de Fiumicello

Dina Setu, 21 Desember lan Minggu 22 Desember 2019, ing Hall "Bison" saka Fiumicello Villa Vicentina, jam 20:30 p.m., pementasan teater sing ditindakake dening Filosofi Perusahaan "Amis Furlans" saben taun kanthi kesempatan saka Pesta: sing pertama, kanthi judhul "Petang Petang", lan nomer loro, kanthi judhul "Ana 17". "Serata serangga"