Keluhan-babagan-ana-senjata-nuklir-ing-Italia

Keluhan babagan anané senjata nuklir ing Italia

Miturut Alessandro Capuzzo Tanggal 2 Oktober, keluhan sing ditandatangani kanthi individu dening 22 anggota asosiasi pasifis lan antimiliter dikirim menyang Kantor Kejaksaan Pengadilan Roma: Abbasso la guerra (Down with war), Donne e uomini contro la guerra (Wanita lan wong lanang). nglawan perang). perang), Associazione Papa Giovanni XXIII (Paus John XXIII Association), Pusat

3rd World March dianakaké ing Costa Rica

3rd World March dianakaké ing Costa Rica

Dening: Giovanny Blanco Mata. Donya tanpa Perang lan Tanpa Kekerasan Kosta Rika Saka organisasi humanis internasional, Donya tanpa Perang lan tanpa Kekerasan, kita nggawe woro-woro resmi rute, logo lan tujuan World March kanggo Perdamaian lan Nonviolence kaping telu, 2 Oktober iki, persis setaun. saka

3rd World March dianakaké resmi

3rd World March dianakaké resmi

Iki ana ing kerangka Kongres Perwakilan Spanyol, ing Madrid, ing tanggal 2 Oktober, Dina Nonviolence Internasional, Maret 3rd World kanggo Perdamaian lan Nonviolence sacara resmi ditampilake ing kamar Ernest Lluch sing apik banget. Acara iki dirawuhi kurang luwih 100 wong (ing

World March bakal ditampilake ing Kongres

World March bakal ditampilake ing Kongres

Minangka bagéan saka akeh kegiatan lan acara kanggo non-kekerasan lan perdamaian sing ditindakake ing saindenging Spanyol lan ing saindenging jagad, tanggal 2 Oktober 2023, ing Kongres Perwakilan, meja bunder bakal dianakake, digital lan pribadi. , presentation saka 3rd World Maret

3rd World Maret - ana sing kudu ditindakake

3rd World March! Ana sing kudu ditindakake!

Rafael de la Rubia, promotor 3rd World March for Peace and Nonviolence lan koordinator saka rong edisi pisanan, nerangake marang kita, ing acara World without Wars and Violence wis promosi ing Parque Toledo Summer University, sing! rampung! Ing wektu iki nalika ing

Paradigma anyar sing kita sinau utawa kita ilang

Paradigma anyar: kita sinau utawa ilang ...

22.04.23 – Madrid, Spanyol – Rafael De La Rubia 1.1 Kekerasan ing proses manungsa Wiwit panemuan geni, dominasi sawetara wong liwat wong liya wis ditandhani dening kapasitas ngrusak sing bisa dikembangake dening klompok manungsa tartamtu. teknik agresi ngalahake wong sing ora,

Ayat katelu marcia mondiale

Menyang Maret Donya Katelu

Ngarsane Rafael de la Rubia, pencipta World March for Peace and Nonviolence lan koordinator saka rong edisi pisanan, bisa ngatur sawetara rapat ing Italia kanggo ngluncurake World March kaping telu, sing dijadwalake tanggal 2 Oktober 2024. nganti 5 Januari 2025, kanthi budhal

Iku bakal miwiti lan mungkasi ing Costa Rica

Iku bakal miwiti lan mungkasi ing Costa Rica

03/10/2022 - San José de Costa Rica - Rafael de la Rubia Kaya sing wis kita ucapake ing Madrid, ing pungkasan MM kaping 2, dina iki 2/10/2022 kita bakal ngumumake papan kanggo wiwitan / pungkasan. 3. MM. Sawetara negara kayata Nepal, Kanada lan Kosta Rika wis ora resmi nyatakake minate. Pungkasan bakal dadi Costa Rica amarga dikonfirmasi aplikasi kasebut. Aku ngasilaken

Tujuan Perdamaian Mikhail Gorbachev

Tujuan Perdamaian Mikhail Gorbachev

Asal saka organisasi humanis «World without wars and without violence» (MSGySV) ana ing Moscow, bubar bubar USSR. Rafael de la Rubia manggon ana ing 1993, nitahake. Salah sawijining dhukungan pisanan sing ditampa organisasi yaiku saka Mijhail Gorbachev, sing dina iki diumumake pati. Mekaten atur panuwun lan apresiasi