Menyang masa depan tanpa senjata nuklir

Menyang masa depan tanpa senjata nuklir

-50 negara (11% pedunung ing dunya) ngumumake senjata nuklir ilegal. -Gaman nuklir bakal dilarang kaya senjata kimia lan biologis. -PBB bakal ngaktifake Prajanjian Larangan Senjata Nuklir ing Januari 2021. Ing tanggal 24 Oktober, amarga gabungan Honduras, jumlah negara 50 tekan

Tribut kanggo Gastón Cornejo Bascopé

Tribut kanggo Gastón Cornejo Bascopé

Dr.Gastón Rolando Cornejo Bascopé tilar donya nalika esuk 6 Oktober. Dheweke lair ing Cochabamba ing taun 1933. Dheweke isih cilik ing Sacaba. Dheweke budhal sekolah menengah ndhuwur ing Colegio La Salle. Dheweke sinau Kedokteran ing Universitas Chili ing Santiago sing lulus dadi Ahli Bedah. Sajrone tetep ing Santiago, dheweke duwe kesempatan kanggo

CINEMABEIRO resmi ditampilake ing A Coruña

CINEMABEIRO resmi ditampilake ing A Coruña

"Aku Mostra de Cinema pola Paz e la Nonviolencia", CINEMABEIRO, wis ditampilake tanggal 29 September 2020 iki ing Balai Kota A Coruña. Diatur dening Mundo sen Guerras e sen Violencia kanthi kolaborasi karo 16 asosiasi lan kelompok sosial, disponsori dening Yayasan EMALCSA lan kerja sama karo Dewan Kota A

Bukak surat dhukungan kanggo TPAN

Bukak surat dhukungan kanggo TPAN

21 September 2020 Pandemi virus corona jelas nuduhake manawa tambah akeh kerjasama internasional dibutuhake kanggo ngatasi kabeh ancaman utama kesehatan lan kesejahteraan kamanungsan. Utamane yaiku ancaman perang nuklir. Dina iki, risiko mbedhilake gaman

+ Damai + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir

+ Damai + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir

Kampanye "+ Perdamaian + Non-Kekerasan - Senjata Nuklir" iki yaiku babagan njupuk keuntungan dina-dina antarane Dina Damai Internasional lan Dina Non-Kekerasan kanggo ngasilake tumindak, nambah aktivis lan dukungan. Format kampanye kasebut yaiku kegiyatan non-face-to-face, sing ditindakake ing jejaring sosial (Facebook, Whatsapp, Instagram, Youtube, Telegram,

8 Maret: Maret pungkasan rampung ing Madrid

8 Maret: Maret pungkasan rampung ing Madrid

Sawise 159 dina ngunjungi planet kasebut kanthi kegiatan ing 51 negara lan 122 kutha, mlumpat babagan kesulitan lan macem-macem pilihan, Tim Dasar Maret 2 Maret rampung wisata ing Madrid tanggal 8 Maret, tanggal sing dipilih dadi penghormatan lan conto Aku nyengkuyung perang wanita. sing

PEACE IS MADU AMONG ALL

PEACE IS MADU AMONG ALL

"Kepiye kita bisa ngomong babagan perdamaian nalika nggawe senjata perang sing anyar lan angel? Kepiye kita bisa ngomong babagan perdamaian nalika mbenerake tumindak palsu kanthi diskriminasi lan sengit? ... Tentrem ora liya yaiku mung swara, yen ora adhedhasar kasunyatan, yen ora digawe miturut keadilan

Kegiatan paling anyar ing El Dueso lan Berria

Kegiatan paling anyar ing El Dueso lan Berria

Jam 12 awan, ing sekolah pakunjaran, kita menehi pidato ing tanggal 2 Maret Maret, Humanisme Anyar lan Damai lan Ora Kasar. Banjur ana kolokium lan ijol-ijolan babagan topik kasebut. Pitakonan uga ditakoni: Apa sampeyan mikir masyarakat ganas? Apa sampeyan mikir yen dheweke kalebu konsumen. Nalika wis rampung, dheweke diwawancarai babagan kita