Peace Arena ing Verona

Arena di Pace 2024 (17-18 Mei) nerusake pengalaman ing Arenas of Peace ing taun wolung puluhan lan sangang puluhan lan teka sepuluh taun sawisé pungkasan (25 April 2014). Inisiatif kasebut lair saka kesadaran yen skenario donya "perang donya katelu ing potongan", sing

Keluhan-babagan-ana-senjata-nuklir-ing-Italia

Keluhan babagan anané senjata nuklir ing Italia

Miturut Alessandro Capuzzo Tanggal 2 Oktober, keluhan sing ditandatangani kanthi individu dening 22 anggota asosiasi pasifis lan antimiliter dikirim menyang Kantor Kejaksaan Pengadilan Roma: Abbasso la guerra (Down with war), Donne e uomini contro la guerra (Wanita lan wong lanang). nglawan perang). perang), Associazione Papa Giovanni XXIII (Paus John XXIII Association), Pusat

3rd World March dianakaké resmi

3rd World March dianakaké resmi

Iki ana ing kerangka Kongres Perwakilan Spanyol, ing Madrid, ing tanggal 2 Oktober, Dina Nonviolence Internasional, Maret 3rd World kanggo Perdamaian lan Nonviolence sacara resmi ditampilake ing kamar Ernest Lluch sing apik banget. Acara iki dirawuhi kurang luwih 100 wong (ing

Ayat katelu marcia mondiale

Menyang Maret Donya Katelu

Ngarsane Rafael de la Rubia, pencipta World March for Peace and Nonviolence lan koordinator saka rong edisi pisanan, bisa ngatur sawetara rapat ing Italia kanggo ngluncurake World March kaping telu, sing dijadwalake tanggal 2 Oktober 2024. nganti 5 Januari 2025, kanthi budhal