Base Team

Iku bakal tanggung jawab kanggo nindakake kursus lengkap saka demo kanthi kondisi paling apik. 2ªMM. Iki bakal nggenepi fungsi perakitan lan koordinasi: rute, hubungan institusi, sarana komunikasi, dokumentasi, produksi bahan umum, difusi lan jaringan sosial kanthi topik umum rute kasebut.

El EB Iku bakal diwenehi dening para aktivis 300 sing ndhukung karo sawetara fungsi sing bakal perlu. Sekitar 150 saka wong-wong mau, bakal uga wong-wong sing bakal march ing sembarang bagian (15-20 dina) rute kasebut. Secara total, ing kabeh wektu, bakal ana wong sing lelungan antarane 15 lan 40.

Ing Januari, 2019 bakal mbukak Registrasi kanggo Tim Base (EB) lan ing Juni saka 2019 iku bakal nemtokake peserta.

Kanggo dadi bagian saka Tim Base, sampeyan bisa ngisi formulir ing ngisor iki:

rafael_de_la_brubia

Rafael de la Rubia

Asal: Madrid, Spanyol
Umur: 69
Profesi: Pendhiri Donya Tanpa Wars lan Forum Humanis ing Pendidikan
Motivasi: Nggawa tentrem kanggo kabeh sudhut.