Adhesions

Negara
Tema
Tipo
Tanggal

Artis Plastik Lola Saavedra

Artis Plastik Lola Saavedra
Wilayah: Arte
Negara Asal: España
Tanggal Adhesion: 29 Desember 2019

Artis plastik Coruña Lola Saavedra nerangake carane seni tegese kebebasan lan karya seni minangka tumindak kebebasan kreatif ekspresi lan komunikasi manungsa.

"Klub Torre" Olahraga Masyarakat

"Klub Torre" Olahraga Masyarakat
Wilayah: olahraga
Negara Asal: España
Tanggal Adhesion: 15 Desember 2019
Masyarakat Olahraga "Klub Menara"Ngundang sampeyan melu" World World 2nd for Peace and Nonviolence "ing A Coruna, liwat presidennya Antonio Dubra. Dheweke ngatur "Soccer Turnamen Peace ea Nonviolencia" ing lapangan olahraga Menara.

Assoziacione Comunita Papa Giovanni XXIII

Associazione Comunita Papa Giovanni XXIII
Wilayah: Aktivitas
Negara Asal: Italia
Tanggal Adhesion: 13 Desember 2019
Paus Giorgni Asuniziacione Giovanni XXIII mligine ing Maret 2 World Maret kanggo Damai lan Ora Kalahir

Associazione il Ponte, Trieste

Associazione il Ponte, Trieste
Wilayah: Katentreman lan Nonviolence
Negara Asal: Italia
Tanggal Adhesion: 9 Desember 2019
Asosiasi Il Ponte de Trieste mligi menyang 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence. Facebook: Associazione IL Ponte Onlus

Asosiasi Mountaineers independen

Asosiasi Mountaineers Independent
Wilayah: olahraga
Negara Asal: España
Tanggal Adhesion: 5 Desember 2019
Saka "Asosiasi Mountaineers independen"Ajak melu" 2 World March Pola Paz ea Nonviolencia "ing A Coruna, liwat koordinator kegiatan Mariquiña.

Akademi Angkatan Laut "Cap. Leonardo Abad Astudillo ”

Akademi Angkatan Laut
Wilayah: Papan wisata
Negara Asal:
Tanggal Adhesion: 29 November 2019
Siswa unit pendidikan Naval Academy "Cap. Leonardo Abad Astudillo ”La Libertad ndhukung Maret 2.a World Maret kanggo Damai lan Nonviolence.

Sekolah Fiscal "Kutha Machala"

Sekolah Bandar Machala
Wilayah: Papan wisata
Negara Asal: Ecuador
Tanggal Adhesion: 29 November 2019
Sekolah Pengajaran Fiscal Dasar "Kota Machala" Guayaquil tundhuk karo 2.a World Maret, matur nuwun karo rektor Lcda. Amanda Jaramillo Vásquez.

Sekolah Dasar Pokok "Valdivia"

Sekolah2
Wilayah: Papan wisata
Negara Asal: Ecuador
Tanggal Adhesion: 29 November 2019
Lcda. Marllin Manzaba Nieto, rektor Sekolah Pendhidhikan Fiscal Dasar "Valdivia" kutha Guayaquil, nuduhake dhukungan kanggo 2.a World Maret kanggo Damai lan Nonviolence.

Milagro Wartawan Association

Asosiasi Wartawan Milagro1
Wilayah: Jurnalisme lan Media
Negara Asal: Ecuador
Tanggal Adhesion: 29 November 2019
Anggota Association of Journalists of Mirror ngungkapake dhukungan kanggo 2.a Maret Maret kanggo Katentreman lan Nonviolence

Yayasan Pablo Palacio

Yayasan Pablo Palacio
Wilayah: Hak asasi manungsa
Negara Asal: Ecuador
Tanggal Adhesion: 29 November 2019
Dhasar Pablo Pablo Bebarengan karo Ayo Mbangun Peluang ing kutha Loja, sawise rapat sing ditindakake ing Dewan Pemerintah Kota Amparo Munisipal gabung ing Maret Maret kanggo Damai lan Nonviolence Donya Tanpa Perang lan Kasar - Ekuador.