Forum lan Konferensi

Ing taun anyar, padha wis conducted luwih saka 15 Konferensi lan forum ing nonviolence. Ing konferensi pungkasan dianakaké ing Madrid ing aktivitas 2017 November ing Congress Deputi ing Madrid City Council lan Pusat Budaya El Pozo. Kulo pengen sing 2ªMM iki, liyane aktivitas saka saben panggonan, dina utawa forum, ing paling siji dina kanggo ijolan, ngrembug lan rencana tumindak mangsa, saliyane coalesce organisasi lan kolaborator dileksanakake.

Ora ana acara sing bakal teka ing wektu iki.