Forum lan Konferensi

Ing taun-taun pungkasan, luwih saka 15 Dina lan Forum babagan Nonviolence wis ditindakake. Konferensi pungkasan ditindakake ing Madrid ing Nopember 2017, kanthi kegiyatan ing Kongres Deputi, ing Dewan Kota Madrid lan ing Pusat Budaya El Pozo. Muga-muga ing 2ªMM iki, saliyane kegiatan ing saben papan, bakal ana Konferensi utawa Forum, paling ora sedina, bisa ijol, ngrembug lan ngrencanakake tumindak mbesuk, saliyane karo organisasi lan kolaborasi.

Ora ana acara sing bakal teka ing wektu iki.