Wisata

Rute Trunk

Iku ndudohke ing rute ing arah padha 1ªMM ing. Kanthi keanehan wiwitan lan pungkasan ing Madrid.

Jadwal tentatif dengan tanggal masuk lan keluar benua ing Januari 2019 yaiku:

  • EUROPE: Madrid 2 / 10 / 2019, Cádiz 6 / 10
  • AFRIKA WEST: Tangier 8 / 10, Dakar 3 / 11
  • AFRIKA EAST: Addis Ababa 18 / 11, Johannesburg 17 / 12
  • MEDITERRANEAN MARITIME ROUTE: Genoa 27 / 10, Barcelona 4 / 11, Argél 15 / 11, Tunisia 26 / 11, Palermo 3 / 12, Civitavecchia 6 / 12, Livorno
  • AMERIKA UTARA: New York 4 / 11, San Jose, Kosta Rika 25 / 11 Panama 30 / 11
  • AMUTIKA SOUTH: Koridor Pasifik: Bogotá 3 / 12, Santiago de Chile 23 / 12; Koridor Atlantik: Caracas 3 / 12, Buenos Aires 23 / 12
  • ASIA-Oceania: Wellington 5 / 1 / 2020, New Delhi 28 / 1 / 2020
  • EUROPE: Moscow 6 / 2 / 2020, Madrid 8 / 3 / 2020

Saka Maret 2019 nganti Oktober, panggonan lan tanggal bakal dikonfirmasi lan / utawa dimodifikasi. Rute kabeh bisa ditemokake ing wayahe ing bagean acara:

Rute Rampung

Ana akeh inisiatif sing bakal ditambahake ing rute gedhe minangka rute konvergen sing uga menehi kekuatan lan intensitas ing MM. Ana akeh conto ing 1ªMM. Saka klompok bocah-bocah wadon enom sing mlaku 10 dina ing New Zealand kanggo nggabungake wiwitan MM Wellington. Uga padha exemplify rute Timur Tengah / Afrika Balkan utawa Kidul-Oreintal loro toured sawetara negara lan ewu km.

5 / 5 (3 Ulasan)
Nuduhake!