Wisata

Rute Trunk

Iku ndudohke ing rute ing arah padha 1ªMM ing. Kanthi keanehan wiwitan lan pungkasan ing Madrid.

Jadwal tentatif tur kanthi tanggal mlebu lan metu miturut bawana yaiku:

Tanggal 1 September 2023, papan lan tanggal bakal dikonfirmasi lan/utawa diowahi. Saka 2 nganti 15 September, pangaturan sing dibutuhake bakal ditindakake ing antarane negara-negara ing saben bawana lan antarane 16 lan 30 September, rute trunk MM kaping 3 bakal ditutup lan bakal diumumake ing 2/10/2023.

Rute Rampung

Ana akeh inisiatif sing bakal ditambahake ing rute gedhe minangka rute konvergen sing uga menehi kekuatan lan intensitas ing MM. Ana akeh conto ing 1ªMM. Saka klompok bocah-bocah wadon enom sing mlaku 10 dina ing New Zealand kanggo nggabungake wiwitan MM Wellington. Uga padha exemplify rute Timur Tengah / Afrika Balkan utawa Kidul-Oreintal loro toured sawetara negara lan ewu km.