Organisasi ICAN ing Perahu Damai

Organisasi ICAN ketemu ing Peace Boat ing Barcelona

Ing kesempatan kedatangan Peace Boat ing Barcelona, ​​dina Selasa pungkasan, 5, macem-macem organisasi ICAN ketemu ing sawijining acara sing nggawa macem-macem inisiatif lan usulan sing ana gandhengane karo World Peace.

Boat Damai, Perahu Damai Jepang, minangka bagian aktif ing kampanye ICAN (Kampanye Internasional kanggo Pembatalan Senjata Nuklir).

Tujuane nggawe kesadaran kanggo Perdamaian, sajrone lelungan ing saindenging jagad, ningkatake hak asasi manungsa, ngajeni lingkungane lan ngumumake akibat saka bom Hiroshima lan Nagasaki.

Kampanye iki digawe saka gabungan non-pemerintah organisasi sipil internasional sing ningkatake kepatuhan lan implementasine kanthi lengkap. TPAN (Prajanjen babagan larangan senjata nuklir).

Dokumentari "Awal Akhir Senjata Nuklir" dipintal

Dokumentasi "Awal Usul saka Nuklir Nuklir" dipentas.

Dokumentasi kasebut, sing diarahake dening Álvaro Orús lan diproduksi dening Tony Robinson, sutradara Pressenza.

Dheweke nerangake sejarah gegaman nuklir, konsekuensi lan pengin nambah kesadaran lan nambah kesadaran babagan kabutuhan nyingkirake.

Sadurunge siaran film kasebut, direktur pelayaran Maria Yosida nampani para rawuh, nerangake tujuane Peace Peace and the ICAN Kampanye.

The Hibakusha, Noriko Sakashita, nolak tumindak kanthi maca puisi "Urip esuk iki", diiringi cello Miguel López, main "Cant dels Ocells" dening Pau Casals, sing ngrungokake para pamirsa kanthi swasana emosional .

Sawise dokumentasi, campur tangan

Sawise dokumenter, intervensi diwenehake:

  • David Llistar, direktur Kehakiman Global lan Kerjasama Internasional Dewan Kota Barcelona, ​​makili Departemen lan walikota Barcelona, ​​Ada Colau.
  • Tica Font, saka Pusat Delàs d'Estudis per la Pau.
  • Carme Sunyé, Wakil Presiden Fundipau.
  • Alessandro Capuzzo wakil MSG ing Bambu (kapal sing dipasang ing 2nd World March sing berlayar liwat Mediterania kanthi Kampanye: "Mediterania, segara Damai lan bebas senjata nuklir").
  • Rafael de la Rubia, koordinator 2a MM lan ngedegake World tanpa peperangan lan tanpa kekerasan.
  • Walikota Federico Zaragoza, presiden Yayasan Budaya Damai lan mantan direktur umum UNESCO (liwat video).

Kita uga duwe pitulung saka Pedro Arrojo, mantan wakil Podemos, minangka salah sawijining protagonis sing melu dokumentari.

Josep Mayoral, Walikota Granollers lan Wakil Presiden Mayors for Peace in Spain, nulungi pitulungane.

Ing pungkasan acara kasebut, informasi dianyari ing Maret kaping 2 kanggo Perdamaian lan Non-Kekerasan, sing diwiwiti tanggal 2 Oktober ing Madrid, lan sing wis lelungan menyang sawetara negara ing Afrika lan arep menyang Amerika. Bakal dilanjutake tur menyang Asia lan Eropa, rampung tanggal 8 Maret.


We appreciate nulis artikel iki kanggo Press Agency International Press, nulis Barcelona

2 komentar babagan "Organisasi ICAN ing Prau Perdamaian"

Deja un comentario

Informasi dhasar babagan pangayoman data Waca liyane

  • Tanggung jawab: World March kanggo Perdamaian lan Nonviolence.
  • Tujuan:  Komentar moderat.
  • Legitimasi:  Kanthi idin saka pihak sing kasengsem.
  • Panampa lan sing tanggung jawab kanggo perawatan:  Ora ana data sing ditransfer utawa disampekake menyang pihak katelu kanggo nyedhiyakake layanan iki. Pemilik wis ngontrak layanan hosting web saka https://cloud.digitalocean.com, sing dadi prosesor data.
  • Hak: Ngakses, mbenerake lan mbusak data.
  • Informasi tambahan: Sampeyan bisa takon informasi rinci ing Kebijakan Privasi.

Situs web iki nggunakake cookie dhewe lan pihak katelu kanggo fungsi sing bener lan kanggo tujuan analitis. Isine pranala menyang situs web pihak katelu kanthi kabijakan privasi pihak katelu sing bisa ditampa utawa ora ditampa nalika sampeyan ngakses. Kanthi ngeklik tombol Tampa, sampeyan setuju nggunakake teknologi kasebut lan ngolah data kanggo tujuan kasebut.    Deleng
Privacy