Contacto

Apa sampeyan pengin kolaborasi karo kita?
Ana sawetara cara:

1 Yen sampeyan pengin nggawe kegiatan kanggo berkembang sajrone Maret Kaloro, sampeyan bisa ketik bagean Partisipasi

2 Yen sampeyan seneng mung melu Goleki acara ing kutha sampeyan.

3 Yen sampeyan pengin menehi kontribusi kanthi mbiayai kursus Maret, nggawe kontribusi cilik sing bisa ngakses kampanye penggalangan dana.
4 Sampeyan uga bisa melu ing omah kanthi rong cara: a) Sampeyan bisa menehi pendapat babagan salah sawijining survey aktif kita b) Sampeyan bisa mbantu kita nerjemahake menyang basa liyane. Tulis menyang traduccion@theworldmarch.org

Maret Maret kanggo Keamanan lan NoViolence

Madrid

Saiki kita ora duwe tim darmabakti kanggo ngrampungake pitakon, nanging kita bakal nyoba mangsuli sampeyan kanthi cepet.

Yen sampeyan pengin menehi pitunjuk babagan liyane saka opsi ndhuwur, sampeyan bisa nulis ing email iki:

info@theworldmarch.org