Newsletter Maret World - Khusus Taun Anyar

Buletin "Taun Anyar" iki kanthi tujuan kanggo nampilake ing sawijining kaca ringkesan kabeh kegiatan sing ditindakake. Apa cara sing luwih apik kanggo nindakake iki tinimbang menehi akses menyang peluru sing diterbitake.

Kita bakal nuduhake Bulletins sing diterbitake ing taun 2019, sing diwiwiti saka pungkasan nganti pisanan lan diklompokake ing 5 bagean telung peluru.

Kita nekani panjaluk informasi sing dijaluk supaya kabeh acara sing kedadeyan sajrone wulan Maret bisa diakses kanthi gampang.

Buletin Donya 15, 14 lan 13 Maret

En el Boletin número 15 , vamos llegando a fin de año, los marchantes están en Argentina. Allí,  en el Centro de Estudio y Reflexión Punta de Vacas, en Mendoza, despedirán el Año.

Ing Bulletin nomer 14, kita nemoni sawetara tumindak sing Marmer saka Tim Internasional melu nalika lagi ngunjungi tur ing Amerika lan uga sawetara kegiatan sing ditindakake ing pirang-pirang negara.

Ing Bulletin nomer 13, kagiyatan Tim Dasar Maret 2 Maret terus ing bawana Amerika. Saka El Salvador banjur menyang Honduras, saka ing kana menyang Cota Rica. Banjur, dheweke menyang Panama.

Sawetara kegiatan sing ditindakake ing papan sing adoh saka Tim Dasar bakal dituduhake. Babagan Maret ing Segara, kita bakal weruh manawa dheweke nggawe bagean pungkasan.


Buletin Donya 12, 11 lan 10 Maret

Ing Bulletin nomer 12, kita bakal weruh manawa Tim Dhasar Maret 2 Donya kanggo Damai lan Nonviolence teka ing Amerika. Ing Meksiko, dheweke nerusake kagiyatan. Kita uga bakal weruh manawa kegiatan ditindakake ing kabeh bagean planet.

Ing Bulletin nomer 11, kita bakal ngrampungake kegiatan sing ditindakake ing inisiatif Mar de Paz Maditeranua, wiwit diwiwiti nganti tekan ing Barcelona ing kana ana pertemuan ing Peace Peace of the Hibakushas, ​​Jepang sing wis slamet saka Bom Hiroshima lan Nagasaki, Perahu Damai ing Barcelona.

Ing Bulletin nomer 10: ing artikel sing ditampilake ing buletin iki, Tim Dasar Jagad Maret terus ing Afrika, ana ing Senegal, inisiatif "Segara Laut Damai" wis diwiwiti, ing bagean liyane Planet kabeh mlaku.


Buletin Donya 9, 8 lan 7 Maret

Ing Bulletin nomer 9, tanggal 2 Maret, dheweke mabur saka Kepulauan Canary menyang, sawise ndharat ing Nouakchott, terusake perjalanan liwat bawana Afrika.

Ing Bulletin nomer 8, Maret Maret 2 terus dalan liwat benua Afrika lan, ing saindenging planet, Maret terus kanthi akeh acara. Buletin iki nuduhake transversitas tumindak kita.

Ing Bulletin nomer 7, tanggal 2 Maret Maret menyang Afrika, kita bakal bisa ndeleng dalan liwat Maroko, lan sawise pesawat menyang Kepulauan Canary, kegiatan kasebut ing "pulo bertuah".


Buletin Donya 6, 5 lan 4 Maret

Ing Bulletin nomer 6, tanggal 2 Maret, dheweke mabur saka Kepulauan Canary menyang, sawise ndharat ing Nouakchott, terusake perjalanan liwat bawana Afrika.

Ing Bulletin nomer 5, Maret Maret 2 terus dalan liwat benua Afrika lan, ing saindenging planet, Maret terus kanthi akeh acara. Buletin iki nuduhake transversitas tumindak kita.

Ing Bulletin nomer 4, tanggal 2 Maret Maret menyang Afrika, kita bakal bisa ndeleng dalan liwat Maroko, lan sawise pesawat menyang Kepulauan Canary, kegiatan kasebut ing "pulo bertuah".


Buletin Donya 3, 2 lan 1 Maret

Ing Bulletin nomer 3, artikel sing kalebu ing situs web World Maret II ditampilake, wiwit 23 Agustus 2019 nganti 15 September 2019.

Ing Bulletin nomer 2, sampeyan bakal nemokake artikel sing kalebu ing situs web World Maret II, wiwit wulan Juni 2019 nganti 22 Agustus 2019.

Ing Bulletin nomer 1, kita bisa ndeleng informasi ringkesan babagan rapat Koordinasi Donya ing Maret Kapindho Maret kanggo Damai lan Nonviolence.

5 / 5 (1 Review)

Deja un comentario