Newsletter Maret Maret - Nomer 11

Ing Buletin iki, kita bakal ngrampungake kegiatan sing ditindakake ing inisiatif Mar de Paz Maditeranua, wiwit diwiwiti nganti tekan ing Barcelona ing kana ana pertemuan ing Peace Peace of the Hibakushas, ​​Jepang sing isih urip saka Hiroshima lan Bumi Nagasaki, Boat Damai ing Barcelona.

27 wulan Oktober 2019 saka Genoa diwiwiti "Segara Laut Damai", rute maritim ing Maret World 2 kanggo Damai lan Nonviolence.

Minangka bagean saka rute Maret, sing diwiwiti ing limang bawana, saka ibukutha Liguria wiwit perjalanan kapal "Peace Peace", disponsori dening Komite Internasional Maret, kanthi kolaborasi karo: Fundación Exodus of gift Antonio Mazzi sing wis nyedhiyakake salah sawijining prau layar Komunitas Pulau Elba, asosiasi kanggo promosi budaya laut La Nave di Carta della Spezia lan Uni Eropa Vela Solidaria (Uvs).

Ing Oktober 27 saka 2019, ing 18: 00, Bambu ngeculake hubungan lan miwiti rute sing wis ditemtokake. Inisiatif "Laut Laut Damai" ngilangi lilin lan ninggalake Genoa.

Kita miwiti perjalanan ing Genoa kanggo eling yen ing port-port sing pengin nutup imigran lan pengungsi, kapal sing diisi senjata perang disambut.

Kita ing dhuwur Perquerolles lan ing cakrawala, turret. Sampeyan kudu dadi salah sawijining kapal selam nuklir Prancis ing dasar laut Toulon.


Ing 30 Oktober, sadurunge, Bambu mlumpat ing Marseille, ing Société Nautique de Marseille, minangka papan penting ing sejarah nautical kutha.

Ing wayah sore, kita teka ing kapal saka Marseille menyang l'Estaque. Ing Thalassantè, kita lagi nedha bengi, ngobrol lan nyanyi bebarengan kanggo nyanyi tentrem.

Ing Barcelona, ​​ing port Oneocean Pot Vell, Bambu kanthi flag perdamaian nuduhake Kita pengin port sing kebak kapal sing dadi host lan dudu prau sing ora kalebu.


Kita ngomong babagan apa sing kedadeyan ing kutha kasebut lan kita nampa Nariko Sakashita, yaiku Hibakusha, sing slamet saka bom nuklir Hiroshima.

Ing dina 5, ing Barcelona, ​​kita ana ing Peace Boat, kapal pesiar sing dilakokno dening NGO Jepang kanthi jeneng sing padha, sing wis pirang-pirang taun, 35 wis setya nyebar budaya perdamaian.

Ing kerangka 2 World Maret, kanthi partisipasi "Segara Laut Damai", Maret kasebut dituduhake ing Perahu Damai.


Mlaku tentrem ing kapal beda banget karo mlaku ing jalur. Liwat cuaca sing ala kita bakal ngliwati sisih wetan Sardinia.

30 miles saka pesisir, Bambu mlebu kanthi meneng. Kita ngerti cuaca sing ala. Pungkasan, ing dina 8, dheweke nelpon saka kapal layar, bosen nanging seneng banget.

Organisasi ICAN ketemu ing Peace Boat ing Barcelona.

5 / 5 (1 Review)

Deja un comentario