Newsletter Maret Maret - Nomer 7

Kanthi buletin iki, Maret World Ke-2 mlumpat menyang Afrika, kita bakal bisa ndeleng dalan liwat Maroko, lan sawise penerbangan menyang Kepulauan Canary, kegiatan kasebut ing "pulo bertuah".

Pas liwat Maroko

Sawise gabung karo sawetara anggota Tim Base Maret ing Tarifa, sawetara saka Seville lan liyane saka Pelabuhan Santamaría, bebarengan terus menyang Tangier.

Larache, kutha telung budaya, dadi tuan rumah ing 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence.

Saka Marrakech, kita nyorot karya-karyane supaya bisa konversi telung budaya sajrone sejarah.

Dina Jumuah 11 ing wulan Oktober, sawise lelungan dawa, World Maret teka, ing wayah wengi, ing Tan-Tan, lawang gurun.

Sadurunge rampung wisata ing Maroko, Maret Donya ing El Aaiún, "lawang Sahara", ing ngendi dianugerahi anggota Asosiasi Solidaritas lan kerjasama sosial.

Lan Maret mabur menyang Kepulauan Canary

Tetep ing 2 World Maret sing ringkes, kiwa loro tumindak sing bisa ditemtokake ing memori.

Réktor Universitas La Laguna nampa promotor 2 World Maret kanggo Katentreman lan Nonviolence.

Ringkesan kegiatan ing Tenerife, Dokumentasi, resepsi ing La ULL lan Maret ing Puerto de la Cruz.

Ing Lanzarote macem-macem kegiatan kanggo katenangan, gong, ducumental, ijol-ijolan karo asosiasi, musik lan, karo Kelly, paella sing populer.

0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario