Newsletter Maret Maret - Nomer 8

2 World March terus menehi rute liwat bawana Afrika lan, ing saindenging planet, Maret terus kanthi akeh acara. Buletin iki nuduhake transversitas tumindak kita.

Iki tumindak ing parliament, border, marcheets interreligious, inisiatif khusus kayata "Laut Tengah Damai" diluncurake, perhatian diwenehake kanggo njaga kain sosial ing macem-macem papan; kepinteran lan seni sing ngancani kita ing endi wae.

Sawise kerja sabar, pengarep-arep lan pengarep-arep, 2 World March for Peace and Nonviolence diumumake ing Dewan Deputi Italia.

Timbalan Chile Chili ngumumake tagihan perang perang konstitusional minangka bentuk resolusi konflik.

Tim Dhasar Verbano Dhuwur wis melu ing perarakan lintas 7ª Merdeka "ing dalan kanggo tentrem" ing Ponte Tresa.

Ing kegiatan kanggo promosi Maret, 8ª Interreligious Maret kanggo Damai ing Varese wis melu.

Saka kabeh bidang masarakat, kegiatan bisa didhukung lan disiapake selaras karo World Maret. Pendhaftaran kanggo Perdamaian ing pulo Giglio, Italia.

Nguwatirake kanggo njaga kain sosial ing lingkungane yaiku pakaryan sing nyebabake Damai

Sonia Venegas Paz lan Gina Venegas Guillén minangka siji-sijine Amerika Latin tim pangkalan sing numpak rute kanggo Perdamaian lan Nonviolence.

2 World Maret kanggo Katentreman lan Nonviolence "lelayaran lengkap". 27 wulan Oktober miwiti tataran "Segara Laut Damai", saka Genoa lan 5 Nopember ing pertemuan karo Boat Damai bakal ditindakake

Tangane angel katon sing nggawe seneng ati game sing kasedhiya kanggo bocah-bocah lan nggawe kanggo muter lan dolanan.

Ing kene kita bakal nuduhake sawetara conto, mung potongan, saka seni tanpa syarat sing ngancani Maret 2 World Maret kanggo Damai lan Ora Kalahir

0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario