Newsletter Maret Maret - Nomer 10

Ing artikel sing ditampilake ing buletin iki, Tim Dasar Jagad Maret terus ing Afrika, ana ing Senegal, inisiatif "Segara Laut Damai" wis diwiwiti, ing bagean liya saka planet kabeh isih mlaku.

Ing buletin iki, kita bakal nangani kegiatan saka Tim Dasar ing Senegal lan rong artikel sing nutup tetep karo Tim Dasar saka loro Ekuadorian sing bagean kasebut nganti panggung ing Kepulauan Canary.

Ing dina 27 lan 28 wulan Oktober, 2 World Maret diadegake ing kutha Thies, Senegal.

Ing esuk 26 Oktober, Tim Dasar Maret miwiti tahap Senegal tekan ing Saint-Louis.

Ing 30 lan 31, tim dhasar 2 World Maret ngunjungi desa N'diadiane, ing wilayah M'bour - Thiès lan Bandoulou, ing wilayah Kaolack.

Ing 1 November lan 2, panggung Afrika Kulon ing 2 World Maret ditutup ing wilayah Dakar, kanthi kegiatan ing Pulo Gorea lan Pikine.

Papat fotografer lan juru main photo of the sign on the 2 World Maret.

Ekuadorians ditampa dening wakil ketua cabang pendidikan tinggi iki.

0 / 5 (0 Ulasan)

1 komentar ing "Bulletin Informasi Maret Maret - Nomer 10"

Deja un comentario