Jinis koordinasi ➤ katon ing Rapat Maret Dunia

Rapat Koordinasi Donya Dunia II Maret kanggo Perdamaian lan Nonviolence
20 saka April 2019 dirayakake kanthi cara virtual, kanthi nggunakake program videoconferences ZOOM lan analisis saka jinis koordinasi miturut negara ing patemon pisanan ing II World March for Peace and Nonviolence. Sawetara negara 44 melu ing hubungan sambungan lan / utawa laporan sing dikirim. Jenis koordinasi ing ngisor iki dibahas ing rapat kasebut:
  • Situasi negara lan presisi ing tanggalan.
  • Maneka warna: Web, Telegram, RRSS, dsb.
  • Rapat virtual sabanjure.
Peserta node lan / utawa ngirim lapuran saka:
  • Eropah: Spanyol, Jerman, Irlandia, Belgia, Prancis, Swiss, Slovenia, Bosnia H, Kroasia, Serbia, Yunani, Italia lan Vatikan.
  • Afrika: Maroko, Mauritania, Senegal, Gambia, Mali, Benin, Togo, Nigeria, DR Kongo.
  • Amerika: Kanada, Meksiko, Guatemala, Honduras, Belize, El Salvador, Kosta Rika, Panama, Kolombia, Venezuela, Suriname, Brasil, Argentina, Ekuador, Peru, Bolivia, Chili.
  • Asia, Oceania lan Australia: Irak, Jepang, Nepal, India, Australia.
Total: Negara 44. Tujuane kanggo nduwe aktivitas ing negara 75 kanthi kutha 193.
Paragraf ndhelikake
3 Amerika: 22 negara - 85 kutha

Spanyol: Madrid-Sevilla-Málaga-Cádiz

Rapat Koordinasi Dunia Pertama - Madrid El LAUNCH OF THE 2ª World March Bakal dianakake ing Madrid tanggal 23 utawa 24 September. Kamar Konferensi Pencet bisa dadi Cibeles Building utawa Casa de la Panadería. Duration saka 12 nganti 14 (2h). Dhukungan Mobilitas kanggo tur Bunder Circuit kanggo ndhukung Maret 2 Maret tanggal 28 September. (EBA). Dheweke ninggalake Legazpi tanggal 28/9 ing jam 11 esuk lan dolan menyang wilayah Arganzuela, kaya sing ditindakake ing taun-taun liyane.

Madrid

28 utawa 29 saka September: EVA-Espacio Vecinal de Arganzuela

Dina musikal / budaya / gastronomi karo klompok saka macem-macem wilayah ing jagad iki (ana kelompok Afrika lan Amérika Kidul). Antarane 2 lan 8 Oktober: Sekolah Simbol Manusia Spanyol. Kampanye Internasional ing kutha-kutha utama kanthi macem-macem koordinasi global 2 kanggo Oktober: Permission kanggo lelungan saka tetanggan menyang pusat kutha, wiwit ing 16: 00h:
  • Plaza Atocha - Calle Atocha - Antón Martin - Plaza de la Provincia - Walikota Plaza 1,5 km.
  • Plaza España - Calle Bailen - Calle Walikota - Walikota Plaza 1,4 km.
  • Puerta de Alcalá - Cibeles - Seville - Sol - Calle Walikota - Walikota Plaza 1,8 km.

Fasilitas kanggo reception saka Marches ing Plaza Mayor utawa Plaza España utawa Cibeles

18: 30 Resepsi Maretes tetanggan. We need a stage for act and a concert. 19: 30 Symbol of Peace and Nonviolence. Werna ing alun-alun. 20: 00 Video-Ngarep 20: 30 Pertunjukan musisi lan konser Small Footprints. jeneng bisa kanggo konser supaya katon: Daging lan balung, Cokotan, Leonor Watling, Rozalén, Ismael Serrano, Jorge Drexler, Langui, Macaco. 21.30 Nutup

Saka 1 nganti Oktober 20 (dina 20)

Showroom kanggo ngampil isi ing ngisor iki:
  1. Foto lan video "World Maret".
  2. Video lan Foto "Simbol Manusia ing Sekolah Madrid".
  3. Panel saka "Rujukan Non-panganiaya" Gandhi, ML King, Silo ...
  4. Pameran Wanita karo Inten Loro: "Wounds", "Deleng cara liyane".

Kegiatan liyane sing direncanakake

  • Bukak saka Game OCA
  • Aplikasi saka 2ª World March
  • Unit Pendidikan kanggo sekolah ing 2ª World March
  • Panggonan kanggo nginstal reca utawa tondo pengeling-eling babagan kedatangan II Maret.
  • We propose the El Matadero space. Luwih saka roundabout lawang, konco lawang Plaza de Legazpi.
  • Yen ora bisa, ing plaza Skating Rink Madrid Río.

A Coruña

2018. Presentasi Donya Maret ing As. Neighbours of Feáns, C. Perpustakaan Sipil Monte Alto, Pustaka Castrillón, As. Forum Popolis

  • Symbol of Peace ing acara Camping kanggo Damai lan Hak kanggo Refuge.
  • Distribusi brosur World without Wars ing Donya Maret.
  • Screening of the documentary "Tupac Amaru, something changing" in Bibli. Castrillón.
  • Dokumenter "Samba, jeneng sing dibusak" ing As. Vecinal Agra.
  • Dhiskusi - Kolokium ing Senjata Nuklir ing Perpustakaan Castrillón.
  • Presentasi Dewan Permanen Aktif Non-kekerasan ing asosiasi lingkungan Agra. Miturut Ricardo Lucero

2019. Presentasi World March ing Pusat Civic Os Mallos

  • Colegio Fernández Latorre (600 siswa lan tanggi), Dhiskusi - kolokium "Metu saka panganiaya, kabutuhan pribadi lan sosial" dening Philippe Moal.
  • Workshop on Non-violence in the Forum Propolis Association.
  • Simbol Perdamaian Manungsa kanthi maca Komitmen Etis Plaza de María Pita (siswa 300).
  • Persetujuan Plenary Motion Municipal kanggo ngesahake Prajanjian ing Larangan Senjata Nuklir.
  • Workshop Nonviolence in the Forum Propolis Association.
  • Pranyatan lembaga Kota A Coruña adhering 2ª Maret World for Peace lan nonviolence lan 2 ngumumake Oktober minangka Dina nonviolence Aktif ing A Coruña.
  • Presentasi World March ing Academy Sphera.
  • Lokakarya Non-kekerasan ing asosiasi lingkungan Agra.

Kegiatan tanggalan sing bakal teka

26 April 2019 Rantai Manusia Siswa Sekolah Perdamaian lan Nonviolence ing Promenade karo partisipasi pusat pendidikan 8 lan siswa 3.500. jinis koordinasi
  • May 9: Presentasi World March ing Asosiasi Ventorrillo Neighborhood.
  • 6 of June: Konferensi massa kanggo asosiasi kutha ing Sagrada Familia Social Center.
  • 21 menyang 23 saka Juni: Tetep ana Camping kanggo Perdamaian lan Hak Ngungsi, kanthi lokakarya Non-kekerasan.
  • September 5: 2ª panggilan massive kanggo hubungan kutha ing Ciudad Vieja Civic Center.
  • Oktober 2: Simbol Perdamaian Manusia ing Plaza de María Pita lan sambungan streaming karo wiwitan ing Madrid saka 2ª World March kanggo Perdamaian lan Nonviolence
Proposal Simbol Perdamaian Manungsa ing pusat pendidikan ing kutha Máis de 3.500 anak sekolah saka A Coruña mbentuk sawijining cadea manungsa kanggo nuntut perdamaian lan reaksi saka kekerasan.

Gibraltar

  • Tax Haven: Tindakan visibilitas lan penolakan.

Afrika: 17 negara - 24 kutha

Maroko

Sajrone demo Martine wétan Maroko lan liwat kegiatan sing diatur kanthi berkat Miloud lan Azzedine. Kontak digawe karo macem-macem klompok ing kerangka jinis koordinasi global, sing kudu nyebabake usulan kanggo kegiatan (deleng laporan sing dikirim ing dhaptar). Ing sawetara minggu, lelungan liyane ing sekitar Maroko bakal ditindakake maneh.

Spanyol: Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura.

Oktober-2019: Lebaran ing Donya Maret liwat Kapuloan Canary.

Kanggo njupuk wacana ing Maret Donya Kapindho ing kene, kita bakal promosi babagan apa sing bakal dadi Forum Pendidikan Kanaria Kapisan kanggo Damai. Babagan nglibatake akeh pusat pendhidhikan lan njamin kesinambungane. Kapentingan kasebut yaiku, ing mangsa ngarep, dadi papan pertemuan kanggo kabeh sing pengin maju mbanting kabeh bentuk kekerasan saka pendhidhikan.

Mauritania

Nouaktchot, Rosso. Dheweke melu ing 3 rapat virtual. Dheweke ditunggu kanggo nemtokake kegiatan konkrit.

Senegal

Snt. Louis, Dakar, Ile de Gore. Ing Dakar, Keba DIOP wis ngubungi telung sekolah lan ngupayakake supaya bisa ngumpulake dina-dina sing ora nindakake panganiaya, yaiku simbol manungsa. Penyebaran kasebut ditindakake ing sekolah swasta liyane sing wis disiyapake. Kemungkinan konser lan simbol perdamaian manungsa sing apik uga digoleki. Peserta liyane: Asosiasi Ndiaga DIALLO Diretti humani, Cheikh DIOP, sensitivitas Samba X Théâtre, Papis BADJI.

Liberia

Martine wis wiwit nyebarake proyek kasebut marang para mahasiswa.

Gambia

Padha melu ing obrolan. Définisi definisi aktivitas ing jinis koordinasi. Mamut Jange

Benin lan Togo

Komisi wis digawe kanggo peluncuran Maret Kapindho. Pakaryan penting iki ngidini kita nduwe visi sing jelas banget babagan tujuan sing wis ditemtokake kanggo awake dhewe:
  • Ngatur turnamen bal-balan sing diarani "PEACE FOR A BETTER FUTURE". Iki bakal ngidini tim Benin lan Togo bersaing rong wulan kanggo kembar kaloro negara kasebut lan nambah kesadaran babagan prinsip tumindak ora kasar.
  • Nyedhiyakake sekolah kanthi cukup lan ngatur game. Kita bakal nemtokake langkah-langkah kanggo narik akeh wong.
  • Keparenih media supaya bisa nyedianake spasi kanggo nyebarake kekerasan lan tumindak sing kudu dilakoni kanggo mbangun kedamaian ing donya.
  • Nutup tur iki kanthi kegiatan seneng-seneng karo seniman sing diundang lan kasunyatan simbol perdamaian sing bakal dadi pusat kanggo kita.
Cathetan: Kita seneng koordinasi global ing Maret World kapindho kanggo nggampangake karya kita ing lapangan sing mbantu kita duwe:
  • Dokumen resmi sing bisa dituduhake yen dibutuhake supaya ora mbingungake pendekatan kita kanthi gangguan tumrap masyarakat, amarga kabeh negara ana ing ketegangan lan panguwasa ngati-ati kabeh.
  • Kirim layang kanggo saben negara kanggo nerangake proyek kasebut.
  • Temokake peralatan sing dibutuhake kanggo nindakake lelungan iki.

kesimpulan

Kanthi bungah banget, kita wis tampi proyek sing mulya iki sing pengin kita sukses. Kita uga seneng delegasi internasional kanggo ngunjungi Benin lan Togo. Kita ngenteni konfirmasi kanggo ngumumake jadwal tumindak sing beda sing ditemtokake ing koordinasi global.

Nigeria

Komen tujuan manawa kontak wis ditetepake karo Pemuda Nasional Afrika lan organisasi liyane kanggo nyiyapake acara ing Abuja. Dheweke njaluk jinis dokumen resmi babagan jinis koordinasi internasional kanggo nggampangake kontak karo panguwasa.

Republik Demokratik Kongo

Lubumbashi Paulin KASANGU. Dheweke wis ngobrol lan ngirim komentar kasebut babagan Kongo DRC: Ing Kongo, ora ana katentreman nyata lan ora ana perang nyata. Iki minangka dhasar sing apik kanggo wong-wong sing pengin mbangun perang. Iki uga minangka landhesan sing apik kanggo kita sing pengin mbangun tentrem. Gegayuhan ing World World 2nd, wong sing janji bakal mbantu materially ora netepi janjine. Nanging, kudu dipesthekake yen data (gambar + gambar) bakal dikirim kanthi rutin ing kutha Lubumbashi. Muga-muga kutha-kutha Congole liyane bisa melu kita.

Negara liya ing Afrika

Informasi dikirim menyang negara ing ngisor iki

Tunisia lan Ghana. Mozambique: Informasi dikirim menyang dheweke. Remigio CHIALAUE Kenya disambungake: Dheweke melu melu ngobrol. Informasi sing dikirim menyang dheweke: Ben Oko

Amerika: 22 negara - 85 kutha

jinis koordinasi Ana pertemuan Network Team ing tingkat Amerika Latin ing World March ing rangka jenis koordinasi sing diajokake ing kene.

Inggris

Tim Promoter Quebec: Pablo Acevedo lan Gabriel Vergara. Ing wulan April 2018, kita melu dadi World World Second ing acara Spring of Alternatives. Ing kana, kita nglumpukake data saka 40 pamangku kepentingan (40). Kita ngirim sawetara email kanthi informasi lan siji wong sing njaluk informasi luwih lengkap lan promosi game sosial sing diarani CONSENSUS babagan resolusi konflik. Kita ngirim undhangan menyang klompok teater kutha lan Teater Periskope sarujuk kanggo melu.

Undangan karo jinis koordinasi dikirim menyang mayoritas kelompok sukarelawan ing kutha.

Dheweke wis ngirim email menyang macem-macem organisasi siswa pasca sekolah sekolah, supaya bisa takon kanthi umum ing media babagan undhangan kanggo ngatur kegiatan kanggo lulus Maret. Dheweke melu perarakan kanggo Hari Bumi kanthi pesen non-panganiaya yaiku ekologis: tanpa peperangan ora ana senjata sing cemar. Dheweke wis nyebar flyers ing antarane sawetara peserta. Siaran pers direncanakake kanggo njaluk papan lan ngajak kanggo ngatur kegiatan kanggo perarakan kasebut. Dina Setu 27/4, acara Spring Alternatif bakal dirawuhi maneh kanggo nggoleki kontak.

Amerika Serikat

N.York, Los Angeles. Informasi dikirim. Pakurmatan kanggo M. Luther King Washington. Taman Hélène.

PBB

Panampa Umum PBB ing N. York. Acara ing "Endorsement Perserikatan Bangsa-Bangsa".

México

Acara tapel wates AS Angels Border melu macem-macem ngobrol. Pakurmatan kanggo Prajanjen Tlatelolco.

Guatemala

Kutha, Antigua, Esquipulas. Mixco, Koordinasi EP Alberto Vásquez. Wiwit Guatemala ana ing pemilihan umum ing wulan Juni. Sawetara tumindak wis fokus ing persiapan. Ana perselisihan antarane lembaga negara, kayata Pengadilan Pemilihan Agung lan Pengadilan Konstitusi lan Kehakiman, babagan pendaptaran calon, sawetara ana hubungan karo klompok pengedaran obat. Kabeh mau ora gampang tumindak kanthi gampang ing persiyapan Maret World Ke-2 kanggo Damai lan Nonviolence ing Negara kasebut. Konsolidasi Tim Promoter Maret kanggo Perdamaian lan Nonviolence. Persatuan antarane individu lan organisasi babagan jinis koordinasi wis dipromosekake kanggo ngiyatake klompok promosi.

We have different sectors represented

Organisasi Masyarakat Sipil, DiverArte, Organisasi sing ana hubungane karo Komunikasi Komunitas. Uga Organisasi Siswa, lan ing Universitas Nasional, Siswa ing Universitas San Carlos de Guatemala, Perbandaran kayata Perbandaran Mixco.

Delengen jinis koordinasi Route of the Base Team

Dolan maring Departemen Quetzaltenango (200 km saka kutha ibukutha) sing bisa ngaktifake kontak, kanggo njamin Kelompok Tim ing kotamadya iki. Ing Kotamadya Chiquimula, kontak diterusake supaya bisa ngaktifake tumindak, kanggo njupuk maneh, umpamane, Monumen menyang World Maret, dibangun ing lawang ing Munisipalitas. Spasi ing ngendi tim dhasar bakal misahake menyang Santa Rosa de Copan Honduras lan La Paz, ing El Salvador.

Tindakan kanggo dileksanakake sawise acara pemilihan

Acara ing pusat pendhidhikan, Simbol Damai. Forum, papan kanggo nganalisa lan diskusi. Forum Wilayah sing diatur dening DiverArte. Koleksi lan nyemak dokumentasi. Identifikasi inisiatif hukum sing diwenehake dening Eksekutif kanggo Guatemala kanggo nyetujoni Prajanjen Larangan Senjata Nuklear.

Honduras

SP Sula, Tegucigalpa, Peña Blanca, Copan, P. Cortes, San Lorenzo. Latihan 60 bocah sekolah sing bakal mimpin pambangunan simbol perdamaian, karo bocah lanang lan bocah wadon saka sekolah ing wilayah tapel wates Honduras lan Guatemala, nalika nampa tanggal 2 Maret. Asosiasi siswa medis Universitas nasional UNAH lan loro universitas swasta ngatur iringan iringan tanggal 2 Maret Maret, ing tur Amerika Tengah. Kotamadya Omoa lan San Pedro Sula, mutusake kanggo melu ing Maret World Ke-2, kanthi mobilisasi akeh populasi. Nganggo telung konferensi bebarengan ing universitas ing San Pedro Sula, babagan topik sing ana hubungane karo katentreman dunya.

El Salvador

San Salvador, San Miguel, Mejicanos, Santa Tecla.

Nikaragua

Leon, Managua. Dheweke nampa informasi.

Costa Rica

San José, San Pedro de Montes de Oca, Liberia lan Heredia. Organisasi sing makarya ing Tim Promoter Pusat: Transformasi ing Yayasan ganas, kanca kanggo Pusat Damai. Lan padha nambah, Unit Pencegahan kekerasan Polres Perbandaran PAIN-V Kampanye ing 11 Sekolah lan Kolej (Nganti saiki).
  • Lokakarya kanggo Guru lan Siswa.
  • Kegiatan seni lan Simbol Manungsa ing Hari Perdamaian Internasional 21 / 9.
  • Perayaan dina 2 / 10 saka non-kekerasan lan keberangkatan World Second March.

Pernyataan kepentingan budaya ing World Second March dening pemerintah

  • Kegiatan Saklajengipun Maret.
  • Forum internasional babagan "Peranan tentara ing abad XXI". (Ngenteni persetujuan pemerintah).
  • Kegiatan karo anak 1000 ing esplanade Museum Anak-anak. (Ing perencanaan).
  • Konser Perdamaian ing Parque de la Democracia. (Ing perencanaan).
  • Simbol manungsa karo siswa, ing macem-macem pusat pendidikan lan taman ing sawetara kutha. (Ing perencanaan).
  • Partisipasi ing pirang-pirang program lan wawancara pers, Radio lan TV. (Ing perencanaan).
  • Konformasi EPP lan rapat-rapat saben rong minggu ing Wednesdays ing CAP saka 5p.m.

Panama

Panama City. Ing Panama, World tanpa Wars lan Tanpa Peluang nyritakake menyang Belkis de Gracia ing taun kepungkur dheweke nganakake forum ing Universitas Inter-American Panama. Antarane pungkasan September lan awal wulan Oktober taun iki, kita bakal nganakake forum ing Universitas lokal (papan, tanggal lan wektu sing bakal dikonfirmasi). Penutur diundang kanggo melu ing Forum: "Budaya Damai, Ora Kasar, ngurmati bocah lan alam kanggo Panama sing luwih apik", sajrone kerangka Maret World World kanggo Peace and Non-terrorening. Dheweke bakal bisa nuduhake informasi babagan latar mburi lan informasi sing dianggep penting karo apa sing wis ditindakake humanisme lan kontribusi liyane babagan jinis koordinasi.

Kolombia

Ing Bogotá. Terusake kerja bareng 40 sekolah sing ndhukung kita ing Maret Amérika Kidul. Bengkel babagan tumindak kekerasan, mural, gambar sing gegayutan karo tema, flag flag, crita lan tulisan, minangka simbol perdamaian ing sektor lan perarakan. Simbol perdamaian bakal diatur ing Plaza de Bolívar ngundang wong 5000. Nggawe konser gedhe kanggo katentreman lan non-panganiaya.

Barrancabermeja (E. Promotor ing Anthony lan Melba)

Konferensi ing Unipaz (Universitas) lan SENA. Maret gedhe ing kutha ngumpul 2000 wong. Hubungi bakal digawe karo entitas hak asasi manungsa sing makarya ing perarakan pertama lan cedhak karo simbol perdamaian sing apik. Ajak anggota Tim Base kanggo melu B / ca ing konferensi lan simbol. Tanggal kudu dikonfirmasi.

Medellín (E. Promotor sing mimpin Elex lan Gloria)

Karnival budaya: kabeh komunitas mudhun menyang Medellín kanthi trombongan menyang martsa sing ngliwati kutha. Rembugan ing sawijining universitas babagan katentreman lan non-panganiaya. Hubungan karo entitas pamrentahan, tanggung jawab kanggo Hak Asasi Manusia lan sing gegandhengan.

Cali-Popayan-Pasto-Cartagena-Tunia-Cucuta-Bucaramanga-Ipiales-Armenia-Neiva (10 cities)

Dheweke bakal nindakake martsa lan simbol perdamaian ing saben kutha. Hubungi karo sekolah. Rembugan babagan tumindak kekerasan ing universitas lan institusi.

wong

Ing Barrancabermeja, siji utawa loro wong saka EB nyusun dhewe kanggo melu bareng ing kegiatan ing kutha lan ing Taman Kolibri. Andrés Salazar lan Marly Arévalo pengin ngusulake awake minangka bagian saka EB sing metu saka Madrid-Spanyol.

Publicidad

Kita bakal nggawe kaos, spanduk, pennants, surat menyang entitas, universitas lan sekolah lan apa sing perlu kanggo nyebarake Maret Kaloro. Ana kontak karo lembaga pamrentah, Hak Asasi Manusia, yayasan lan institusi sing salaras karo motivasi sing padha kanggo perdamaian lan non-kekerasan aktif.

Ecuador

Quito, Guayaquil, Manta. Babagan kemungkinan nampa World Base Base Team ana 2 kutha.

Guayaquil karo partisipasi iki ing jinis koordinasi

Univèrsitas kasebut: U. de Guayaquil lan U. Casa Grande. Kejuaraan klub olahraga muda. Sawetara Kolej lan Munisipalitas Guayaquil.

Blanket karo aktivitas iki

Koordinasi karo Tabel Bunder Pan Amerika. U. de Manta. Ecuador-Manta: Pengakuan kanggo kutha Manta-Ecuador kanggo penutupan basis militer.

Venezuela

Caracas.

Pesen saka Venezuela

Ing Venezuela, komunikasi, liwat telpon lan internet, umume, ora stabil wiwit tumindak teroris saka blackout. "Aku umpamane"Komentar interlocutor,"Aku duwe rong minggu tanpa komunikasi sel, utawa WhatsApp. Lan akeh wong" Ing kasus apa wae, kita isih nunggu, sanajan kita durung nate nglakoni akeh. Ana akeh gangguan karo masalah politik nasional lan internasional.

Suriname

Paramaribo Dheweke nampa informasi.

Brasil

Recife, Minas, São Paulo, Cubatão lan Caucaia. Tim Promoter: Gunther A., ​​Marcos R., Jobana M., Régis M., Rosana B. lan Vinícius P., Rosana B. lan Fernando P

Kegiatan ing negara kasebut

Kita ngira manawa Maret pertama duwe pengaruh gedhe ing media, mobilisasi gedhe ing Bahia lan Pernambuco. Luwih saka 3 ewu wong sing hubungi web lan jaringan sosial ing wektu kasebut. Akeh kontak kasebut diowahi maneh wiwit Maret Amérika Kidul taun 2018. Kanggo Maret kapindho iki, kita arep prioritise nggarap simbol perdamaian ing sekolah lan acara lan forum kanggo tumindak tanpa kekerasan.

Tim Promotor Lokal

Nganti saiki kita duwe Promoter Tim kanggo Maret 2 Maret ing 5 kutha. Kegiatan dikonfirmasi ing Recife, Minas, São Paulo, Cubatão lan Caucaia. Dheweke durung dikonfirmasi ing Rio, Bisa uga Curitiba lan Rio Grande do Sul duwe kagiyatan.

Platform dhukungan

Kita duwe dhukungan lan dhukungan saka ruang budaya Pusat São Paulo, UMAPAZ (Universidade Livre do Meio Ambiente e da Paz) lan Sekretaris Pendhidhikan Cotia lan Pernambuco kanggo nindakake kegiatan ing gym lan sekolah. Manéka institusi kayata: Sekolah, Universitas lan Sekretaris Pendidikan wis dikontak.

Kisah Para Rasul Tengah

Saben kutha bakal duwe tumindak sing beda ing tengah. Tetep kanggo njlentrehake rincian ing saben kutha. Ing São Paulo, kita ngomong babagan nggawe acara ing Pusat Budaya lan Cubatão minangka Simbol Perdamaian karo 300 siswa. Rute pusat sing diarepake yaiku Recife tanggal 03 nganti 07 Desember, São Paulo wiwit 8 nganti 11 Desember, Paraisópolis / Minas dina 12 nganti 14 / Desember, Kaukasia 15 nganti 18/XNUMX. Iki minangka upaya tanggalan dhisikan sing kudu diatur, kutha, papan, tanggal lan kaping bisa uga diganti.

Rute Rampung

Kita ngrancang nganakake perarakan siswa sing pungkasane bakal dadi simbol perdamaian ing sekolah, gim utawa stadion bal-balan cilik. Miwiti tanggal 2 Oktober, kita bakal ngusulake macem-macem jinis koordinasi menyang seri olahraga, organisasi sosial lan agama sing miwiti nindakake kegiatan sadurunge lulus tim dhasar, lan yen bisa, kalebu rute konverter.

Liyane Kedadeyan

Ing São Paulo, sawetara utusan sing duwe gambar nggawe pameran lan konferensi ing Umapaz. Pressenza lan 4V rencana nggawe pirang-pirang video lan program cekak kanggo umum lan nglaporake babagan kemajuan mingguan Maret. Konvergensi Kultur rencana kanggo nganakake acara budaya karo wanita imigran, kanthi musik lan / utawa ngarsane kuwat ing wulan Maret. Para imigran. Ing Recife, bakal ana bengkel lan siklus pelatihan kanggo siswa lan guru jaringan jaringan umum. Dhukungan institusional: Nganti saiki, luwih fokus ing kontak karo sekretaris pendidikan, kamar kotamadya lan universiti.

Gerakan Sosial lan Organisasi sing Ngerjani lan Dhukungan

Kita hubungan karo organisasi lan gerakan sing wis nyengkuyung tanggal 1 Maret ing Brasil, kayata Institut Pólis, Sou da Paz, Soka Gakkai, Unipaz lan liya-liyane. Sawetara wong-wong mau wis melu kegiatan Maret Amerika Selatan sing ditindakake ing taun 2018.

Logistik

Kita durung duwe wektu kanggo mbahas masalah kasebut, nanging kita duwe akomodasi solidaritas lan peralatan video 4V sing bisa nutupi acara kasebut, kanthi transmisi langsung saka sawetara wong.

Media lan Difusi

Kita duwe dhaptar cara kanggo ngirim siaran pers, mitra 6 utawa 7 media, nanging kita isih kudu mbentuk tim editere kanggo nggawe siaran pers lan ngirim kanthi frekuensi tartamtu. Kita bakal nulis tulisan Pressenza ing SP lan sinau babagan 4V minangka dhukungan kanggo nyunting bahan babagan jinis koordinasi

Jaringan sosial

Sampeyan perlu reactivate jaringan kanggo 2ªMarcha Mundial Facebook, Twitter, Instagram, web, telegram, etc.

Simbol Nonviolence and Peace ing skala beda

Nganti saiki, ana rong kutha sing arep ditindakake: Cubatão e Cotia. Kita hubungi sekolah liyane lan kita kepengin nggawe bahan panjelasan ing basa Portugis.

Nguripake kontribusi kanggo Perdamaian lan Nonviolence tepat kanggo negara

Ing wiwitan, kita ngedol babagan kontribusi Paulo Freire, Maria da Penha, Augusto Boal, Chico Mendes lan Marielle Franco.

Nyedhiyani visibilitas konflik lan pengalaman kapentingan khusus kanggo negara kasebut

Saiki ing Brazil padha banget kuwat ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka panganiaya polisi lan perang tamba, kanggo mbecikake melu-melu ing komunitas miskin lan nindhes saka mbantah sing, incarceration massa, decontrol nggawa tangan, panganiaya jender, akeh Aku sengit wicara, ditahan utawa tuntutan ukum politik pejuang lan mungsuh saka pamaréntah lan nyababaken saka populasi ireng ing periphery lan pribumi ing lapangan.

Pikiran lan topik sing kuat bakal dikuatake ing negara miturut spesies kasebut

Katresnan Bakal Ngatasi Benci.

Ekonomi lan pendanaan diri

Kita durung bisa ngetrapake budget kanggo Maret ing Brasil, kita bakal mulai nglakoni saiki ing Mei. Kita wis ngomong babagan nindakake kampanye akeh. Masalah, tumindak utawa konflik sing bisa uga mundhak utawa duwe reaksi ing tingkat regional utawa global: kolaborasi Brasil karo Israel, kanggo tuku gaman. Lan kiriman saka basis militer Alcantara menyang Amerika Serikat.

Perú

Tumbes, Piura, Lambayeque (wong saka Chachapoyas lan Yurimaguas teka), Trujillo, Huaraz, Lima, (15 kutha). Tim Promoter Peru digawe saka Carlos Degregori, Luis Mora, Mariela Lerzundi lan Riccardo Marinai. Rute EB bakal dadi rute kabeh kutha. Perlu dipérang dadi pirang-pirang kelompok.

Hubungi institusi

Munisipalitas (Magdalena, Surco, Miraflores), Ministry of Education Cañete (kelompok 300 sekolah), College of Psikologi Peru, Promoters nonviolent Kutha, Universities (Ricardo Palma: Casa de la Cultura Korihuasi, National U. Toribio Rodriguez de Mendoza, U. César Vallejo) School of Tourism saka National University of Tumbes, Piura Task Group, Pamaréntah Dhaérah Lambayeque, Kantor Regional Pendidikan saka Arequipa, humanist guru Network Group Budaya Yurimaguas. Bahan: Ing pembangunan: kutub, spanduk, spanduk, pita, stiker, brosur, flyer, leaflet. Wigati: Kita duwe promotor ing saben kutha. We proposing macem-macem jenis koordinasi kanggo ningkataké aktivitas ing saben titik. Kita duwe lokasi pusat ing Lima, sing disedhiyakake dening Universitas Ricardo Palma.

Bolivia

La Paz, Cochabamba, Santa Cruz

La Paz

Kegiatane dikonsentrasi karo surat cetak undangan kanggo sekolah menengah lan utami ing wilayah Sopocachi La Paz. Mulai Juli, lokakarya bakal dianakake kanggo guru lan murid saka wilayah sing padha.

Cochabamba

Rincian aktivitas sing dilakoni durung kasedhiya.

Santa Cruz

Pusat Silo Study diwiwiti kanthi diseminasi aktivitas World March. bakal miwiti kegiatan njelajah ing wulan Juli.

Argentina

Iki ana ing tahap organisasi awal, kanthi promotor ing 8 provinsi: Salta, bubar ing CABA (Ciudad Autónoma de Bs. As.) Kegiatan jangkauan ing Parque Lezama, Provinsi Buenos Aires lan ing CABA; sisane yaiku kegiatan kontak lan nelusuri ades.

Ana rong acara utama ing negara kasebut

  • Pengakuan Ibu lan Laksamana Plaza de Mayo minangka referensi perjuangan tanpa kekerasan.
  • Tribute kanggo Silo. Loro-lorone ing proses organisasi
Kita wis duwe lampiran saka Kementerian Pendidikan ing Córdoba lan Pratelan babagan Kepemilikan propinsi diproses. Ana syarat kanggo tumindak cilik kanggo ngirim buku ing Maret Amérika Kidul, menyang Milagros Sala ing Jujuy. Hubungi digawe karo kedutaan Cuba, Venezuela lan Bolivia ing Buenos Aires, lan padha melu tumindak solidaritas karo masarakat Venezuela, ing Córdoba. Rapat-Pengenal Ibu lan Ibu-Ibu ing Argentina. Pakurmatan kanggo Mario R. Cobos - Silo kanggo kontribusi kanggo Non-panganiaya. P. de Vacas: 2/1/2020 Sambutan ulang tahun kaping 10 ing 1 Maret Maret.

Chile

Santiago, Arica, Iquique, Valparaíso Dheweke mulai duwe rapat-rapat babagan jinis koordinasi. Dheweke kepengin weruh babagan tuwuh karo wong anyar sing melu kegiatan kasebut. Dheweke rencana kanggo ngunjungi kabeh wilayah ing Chili kanggo promosi masalah iki kanggo ngembangake klompok oyot. Dheweke bakal didhukung karo produksi bahan saka kabeh jinis sing nutupi jinis organisasi lan tumindak. Gagasan kasebut yaiku nggabungake wong supaya bisa menehi kesinambungan ing World Maret ing edisi sabanjure. Uga ing Chili, ngundhakake dhukungan kanggo TPAN (Perjangjian Larangan Nuklear Nuklear), sing wis maju karo para anggota parlemen, saiki ngembang menyang kotamadya.

Antartika

Mereka bakal tumindak saka tim ilmuwan sing ngembangake program riset.

Oceania-Australia-Asia: 7 negara - 17 kutha

jinis koordinasi

Selandia Anyar

Sambungake maneh karo kontak tanggal 1 Maret Maret. Pangenalan New Zealand minangka negara bebas saka senjata nuklir. Pahargyan ulang taun kaping 10 Maret kaping 1.

Australia

Sydney: Pakaryan ditindakake kanggo ngatur rapat ing WM ing Sydney. Ngelingi manawa bisa nindakake tumindak ing pantai ing dalan WM, kayata IWM. Decler tanggung jawab kanggo Tim Promoter. Pahargyan ulang taun kaping 10 Maret kaping 1.

Filipina

Kita bakal sambungake karo kontak saka 1ª World March

Jepang

Tokyo, Hiroshima, Nagasaki. Nailesh kesah menyang Jepang lan ngaktifake sawetara kontak ing universitas kasebut. Kenalan saka Mayors Kanggo Damai, ICAN lan tanggal 1 Maret Maret uga diaktifake. Sumbangan marang para korban ing Hiroshima lan Nagasaki ing Jepang.

Korea Selatan

Kita kudu nyambungake karo kontak saka 1ª World March.

Strip saka loro Koreas

Kita kudu nyambungake karo kontak tanggal 1 Maret Maret. Acara ing tapel wates Korea Kidul lan Korea Lor.

China

Dheweke bakal ngontak sampeyan. Iku menarik yen 2ª World March liwat China.

Bangladesh

Ana niat kanggo ngubungi wong-wong sing melu ing 1ª World March

Nepal

Tulsi Sigdel lan Kabir Ranjit nyambut gawe dadi koordinator. Bebarengan karo 3 wong Nepal liyane bakal ing Madrid tanggal 2 Oktober 2019. Majalah Bd Panthi lan Sharada Prashad Dhital pengin nggawe rute Madrid menyang Afrika minangka EB. Dheweke ngrancang antarane 5 lan 10 wong Nepal kanggo lelungan menyang Madrid ing akhir World Maret tanggal 8/3/2020. Ing Nepal, kita bakal ngatur Forum Nasional Humanisme. Kita nggarap program Maret World Kaloro kanggo sekolah, universitas lan organisasi kanggo melu. Kita ndeleng bisa entuk tanggepan sing positif banget amarga jinis koordinasi sing diusulake.

We are planning to do these activities in Nepal

Rapat tingkat Universitas ing Kathmandu, Banepa, Panauti, Biratnagar. Diskusi bakal ditindakake ing antarane sekolah ing Kathmandu lan Kavre. Forum Humanis (ing antarane 50 organisasi sing wis ditemtokake kanthi kapentingan). Nemtokake sajrone 1 wulan kegiatan tim Base ing Nepal. Nganyari berkala kegiatan Maret World Kedua ing koran Berita Nasional kanthi publikasi saben 15 dina. Brosur lan Banner World World ing basa Nepali lan Inggris.

Kegiatan Tim Base ing World Second March ing Nepal

  • Dina 1 - Tim Dasar teka ing Nepal. Diskusi informatif lan istirahat.
  • Dina 2 - Maret Maret ing Panauti, 9:00 kanggo 11:00, nedha awan, saka 1:00 - 3:00 pertemuan ing aula kutha Banepa. (Bali menyang Kathmandu)

Tim Base bakal pindhah menyang kutha liya yen bisa.

Kita ngarepake martakake Biratnagar lan kemungkinan liyane ing kutha kaya Bhaktapur lan Kirtipur.
  • Dina 3 - Maret Maret ing Balai Kota Kathamandu utawa Stadion Nasional. Dheweke ngarep-arep wong 500 nganti 700 wong saka kabeh institusi (sekolah, universitas, lan organisasi).
  • Dina 4 - Konferensi Nasional (sampeyan duwe kamungkinan kanggo ing Lumbini kanthi hadiah saka pers nasional). Kita bakal nyinaoni kemungkinan nggawe perarakan ing kamp dasar Sagarmatha (Everest).
  • lan Dina 5 - Terusake perjalanan menyang N. Delhi-India.

Iku apik banget yen Sudhir lan Nailesh loro-lorone melu ing Tim Base ing Nepal

Uga saka Nepal, kita bakal kepengin gabung karo Pasukan Tim ing India. Kita siyap nyedhiyakake ruangan lan papan kanthi transportasi kanggo anggota Base Team. Koordinator Tulsi Sigdel / Kabir Ranjit ing Nepal

India

Kerala, Mumbai, N. Delhi. Kita miwiti kegiatan kasebut kanthi nggawe simbol perdamaian ing sawijining sekolah ing Kannur kanthi 200 atus siswa lan guru saka sekolah kasebut uga melu. Bunder kasebut bareng karo lagu "Kita bakal ngatasi ..." ditembangake dening klompok siswa. Kita nerjemahake materi resmi dadi basa 'Malayalam'. Aku wis nggawe cetakan warna brosur kasebut. Sing penting liyane yaiku Tim Promoter dibentuk ing distrik Jannie. Partisipasi apik lan menarik. Partisipasi ing kabeh rapat internasional babagan jinis koordinasi.

Panjaluk kita

  • Ayo basa "Malayalam" kita katon ing situs internasional.
  • Materi lan acara bisa dimuat ing situs web kasebut.

Mumbai - India

Manager Nailesh. Kita bakal ngubungi sekolah lan perguruan tinggi. Associates 15,000 NSS bakal gabung karo 2WM (Organisasi sing Diilhami dening Gandhi lan wong saka organisasi agama). Ekta Parishad wis dikontak saka Mumbai. Ekta Parishad. Ekta Parishad lan para penganjur acara Jai ​​Jagat ana hubungane karo jinis koordinasi internasional Maret 2 Maret. Kita duwe persetujuan jinis kolaborasi. Dheweke bakal nyengkuyung Maret 2 Maret amarga ngliwati India lan kita bakal nyengkuyung dheweke ing Eropa.

Nilai-nilai kolaborasi ing jinis koordinasi kudu didefinisikan sacara rinci.

Acara ing New Delhi ing 30 / 1 / 2020: ulang taun Gandhi.

Eropa: 29 negara - 57 kutha

jinis koordinasi

Arktik

Mereka bakal tumindak saka tim ilmuwan sing ngembangake program riset.

Alemania

Munich lan Berlin. Ing wulan Februari Sandro rawuh ing Friedenkonferenz ing Munich kanggo ngumumake tanggal 2 Maret Maret lan kita nganakake acara sing populer ing Munich tanggal 23 Mei kanggo nyoba ngumumake ing 2 Maret Maret maneh. Gagasan kasebut yaiku nalika World World Kaloro bertepatan karo "Friedenskonferenz", tanggal 14 Februari. Acara ing Jerman bisa uga ing antarane 12-14 Februari. Bisa teka ing kaping 12 menyang Berlin, banjur terus menyang Leipzig (?) Utawa Frankfurt (?) Lan tanggal 14 menyang Munich. Sandro, Monica lan Harald ana sing pindah saka Munich. Dheweke nggoleki wong sing bisa operate ing Berlin. Kita pengin ngerti apa ana hubungane karo WILPF utawa ICAN ing Jerman. Kita duwe tujuan nggawe klompok sekitar 20 wong sing ing Jerman bisa ngusulake lan nyiapake acara. Pasang dhaptar 7 kontak sing diklumpukake ing Friedenskonferenz:

Holland

Sampeyan kudu ngaktifake kontak.

Ireland

Informasi dikirim ing jinis koordinasi.

Belgium

Brussels, Ipres Ngunjungi Parlemen Eropa. Sumbangan menyang korban ing Ypres Cemetery.

Francia

Bordeaux, Lyon, Nice, Toulouse, Ivry sur Seine, Paris. Ing Bordeaux, kolektif ACDN (Citizen Action for Nuclear Disarmament) kepengin melu proyek kasebut. Sawise Rafa partisipasi ing patemon saka Jai Jagat Europe, ing Lyon, kontak apik wis ditetepake karo MAN (Mouvement pour une Alternative Nonviolente). Nice, kontak sing terus karo macem-macem klompok kanggo ngatur presentasi. Ing Ivry sur Seine, ing wilayah Paris, terus kontak karo kotamadya. Proyek saka Pesen Pesen saka Silo "Gravis ton sommet"Saka Toulouse, konteks sing kalebu ing wulan Maret, uga 1001 nitah bebarengan kanggo pendhidhikan bungah lan asosiasi Femmes Internationales, mur brisé (FIMB) karo jaringan.

Swiss

Geneva. Informasi babagan jinis koordinasi dikirim. Ana kontak karo Jai Jagat Swiss. Ing Athens, pertemuan kaping pisanan kanggo Maret World Ke-2 wis rampung karo 50 wong. Lagi nerjemahake brosur menyang basa Yunani.

Italia

Kutha-kutha Trieste, Vicenza, Brescia, Alto Verbano - Varese, Milan, Turin, Genoa, Ventimiglia, Florence, Perugia-Assisi, Livorno, Roma, Cagliari, Avellino, Naples, Reggio Calabria, Palermo melu. Kita bakal nyoba nutupi kutha ing 1 Maret Maret lan sawetara liyane. Kanggo iki, kita ngusulake supaya dibagi EB dadi rong bagean sing teka ing Italia ing Trieste tanggal 26/2/2020 (Trieste minangka port nuklir, ing cedhak Base Angkatan Udara Aviano kanthi 40 senjata atom)

Rute Timur-Barat

Diwiwiti ing Trieste - Vicenza (markas militer AS Ederle lan AFRICOM) - Brescia (cedhak Ghedi Air Force Base kanthi 20 senjata atom) - Alto Verbano - Varese - Milan - Turin-Genoa (metu saka Italia 3/3/2020 menyang Italia) Ventimiglia-Nizza)

North North Route

Diwiwiti ing Trieste - Florence - Perugia - Assisi - Livorno (port nuklir, cedhak markas militer AS Camp Darby) - Roma - Cagliari (kisaran motret militer paling gedhe ing Eropa) - Avellino-Naples (port nuklir, Komando Angkatan Bersama saka NATO) - Reggio Calabria - Palermo (mangkat 3/3/2020 menyang Barcelona).

Liyane rute convergent bisa

Puglia - Brindisi (pelabuhan nuklir) menyang Timur Tengah (Lubnan) - Siprus (bisa ngliwati Garis Hijau) - Iki dianggep apa terus menyang Yunani lan Balkan ing ngendi dheweke bakal ketemu karo Tim Dasar Dunia ing Rijeka (Kroasia), Ibukutha Budaya Eropa 2020 utawa nggabungake maneh Spanyol.

Base Team

Kita nyoba kontribusi saka Italia kanggo nemokake peserta Tim Base kanggo nutupi dalan sing diusulake malah luwih lengkap (lan ora mung).

Mediterania, Laut Perdamaian

Ing kerangka Maret World Kaloro kita promosi kampanye "Laut Tengah, Segara Damai". Ing akhir bulan Oktober, prau bakal lunga saka Genoa lan bakal nyentuh Nice, Barcelona, ​​Tunis, Palermo, Reggio Calabria, Cagliari, Livorno lan acara bakal diatur ing Museum Laut ing kutha-kutha sing beda-beda. World Mediterania, Laut Perdamaian

Vatikan

Rapat wis dianakaké karo Sekretariat Negara Vatikan sing ana telung usulan ing pihak:

Mediterania: Segara Kedadeyan.

Perjalanan kanggo Peace of the Western Mediterranean sing pungkasan ing Genoa sing bakal ngliwati Civitavecchia kanggo njupuk menyang Vatikan (utawa lokasi ing Roma) pameran "Kembang saka segara segara", pameran fotografi ing flora ing Segara Tengah. Pameran kasebut bakal dadi kesempatan kanggo rapat komparasi ing ekologi manungsa ing Mediterania. Bakal dadi acara wiwit akhir wulan Oktober nganti awal Nopember 2019.

Vatikan

Ana ucapan salam kanggo klompok wong saka Tim Base sing lelungan ing jagad iki lan bisa nindakake simbol manungsa kanggo katentreman lan ora kekerasan dening wong enom saka macem-macem komunitas. Kanthi ana rombongan, ing sikil sikil Cilik bakal melu. Tanggal tanggal: akhir Februari / 2020.

Konferensi interreligious marang perang lan non-kekerasan

Kaping Maret kaping kalih ing perjalanan sampeyan bakal nemoni kasunyatan sekuler lan religius, nglumpukake pengalaman, kesaksian lan wong sing bisa ketemu ing musim semi 2020 ing Vatikan. Bisa uga dadi kesempatan kanggo nemoni tokoh-tokoh referensi kasebut babagan Non-panganiaya, sing ora dirungokake akeh utawa ora nggatekake sisih kasar, kayata Yesus.

Ing pungkasane Agustus 2019, bebarengan karo kelompok lan publisitas liyane

Sampeyan bisa nggawe wayahe kanggo ditampa dening Rama Suci (Paus Francis), sing bakal ketemu karo delegasi internasional (diwatesi) ing kono bisa menehi pesen kanggo nglakoni perjalanan.

Kita wis ngirim surat resmi marang Sekretaris Negara kanggo nemtokake jenis proposal koordinasi

  • Resepsi karo Paus.
  • Konferensi Internasional tentang Non-kekerasan lan agama.
  • Barcelona 3 / 3.
  • Zaragoza 5 / 3.
  • Madrid 6 / 3 Penerimaan lembaga.
  • Madrid 7 / 3 Panutup konser World Second March.
  • Lan Madrid 8 / 3 gabung karo demonstrasi Hari Wanita Internasional 8 / 3.
Sampeyan perlu nyambungake maneh, informasi dikirim utawa ditemokake kontak ing negara ing ngisor iki:

Negara liya ing Eropah

Kanggo ditemtokake Finlandia, Swedia, Denmark, Polandia, Republik Ceko, Rumania, Austria, Luksemburg

Bahan kanggo nggampangake jinis koordinasi global lan masalah liyane

web

Kita wis ngetrapake situs web kasebut https://theworldmarch.org Babagan basa, kita njaluk mriksa level terjemahan sing ditindakake ing macem-macem basa. Ana kemungkinan dokumen penting ana ing web kanthi terjemahan profesional sing kudu ditindakake ing saben basa.

Dhaptar basa

  • Afrikaans, Albania, Amharik, Arab, Armenia, Azerbaijan, Basque, Belarusia, Bengali, Bosnia, Bulgaria.
  • Katalan, Cebuano, Chichewa, Cina (Sederhana), Cina (Tradisional), Korea, Korsaka, Kroasia, Ceko, Denmark, Belanda.
  • Inggris, Esperanto, Estonia, Euskera.
  • Filipino, Finnish, French, Frisian, Galician, Georgian, German, Greek, Gujarati.
  • Haiti Creole, Hausa, Hawaiian, Ibrani, Hindi, Hmong, Hungaria.
  • Islandia, Igbo, Indonesia, Irlandia, Italia, Jepang, lan Jawa.
  • Kannada, Kazakh, Khmer, Korea, Kurdi (Kurmanji), Kyrgyz.
Lan terus:
  • Lao, Latin, Latvian, Lithuania, Luksemburg.
  • Macedonian, Malagasy, Melayu, Malayalam, Malta, Maori, Marathi, Mongolia, Myanmar (Burma).
  • Nepal, Norwegia, Walanda.
  • Pashto, Persia, Polandia, Portugis, Punjabi, Romania, Rusia.
  • Samoan, Scottish Gaelic, Serbia, Sesotho, Shona, Sindhi, Sinhala, Slovak, Slovenian, Somali, Spanyol, Sudanese, Swahili, Swedia.
  • Tajik, Tamil, Telugu, Thai, Turki, Ukrainia, Urdu, Uzbek, Vietnam, Welsh, Xhosa, Yiddish, Yoruba, Zulu.

Kita ngakhiri fase bersenjata ing web. Sawise ngrampungake panggung iki kita bakal aplikasi topik RRSS.

Tutorial bakal dikembangake kanggo sing kolaborasi ing ngunggah informasi. Situs web dirancang supaya bagean bisa diaktifake dening negara, kalebu kutha saéngga ngrampungake jinis koordinasi ing wilayah sing beda-beda. Kita duwe tim dhukungan kanggo Déwan lan konten web. Kita ngajak sing kepengin melu.

Jaringan sosial

Tujuane kanggo ngaktifake lan nggawe wong luwih dinamis.

Telegram

Kita duwe 4 saluran informasi ing World World Maret ing Telegram kanggo dilaporake. Mung ana masalah penting lan sejarah kabeh sing kedadeyan wiwit diwiwiti, uga katon kanggo pendatang anyar sing melu saluran kasebut. Dheweke bakal duwe sawetara pangurus saben basa.

Tampilan

Disaranake nggawe klompok kanthi bawana kanggo informasi cepet lan jangka pendek (umpamane. Dheweke wis kerja ing Eropa lan ing Maret Amérika Kidul). Pandhuan kanggo nggunakake klompok bakal siyap nggawe operasional lan ngupayakake supaya ora jenuh, modhifikasi kanthi aturan prasaja karo 1 utawa 2 pangurus saben negara.

Facebook

Kita nyoba kanggo ngiyatake profil sing kita miliki World Maret ing Facebook kanthi komunikasi siji kanggo komunikasi iki, supaya bisa ngasilake sinergis liwat ruang maya sing unik sing mbantu ngembangake jinis koordinasi. Iki bakal ngidini acara khusus bakal dirampungake ing papan lan basa dhewe.

Instagram

Kita bakal duwe saluran Instagram Instagram kanggo nguatake generasi anyar. Bahan: Kita duwe brosur ing Spanyol cara nerjemahake menyang basa liyane. Kanggo kesan sing kudu dipikirake, versi anyar bakal digawe ing Mei / 2019.

Rapat virtual sabanjuré kanggo ngrembug babagan koordinasi global ing ngisor iki

Kita bakal nerusake rapat ing wulan Juni.
5 / 5 (1 Review)
Nuduhake!