Jinis koordinasi ➤ katon ing Rapat Maret Dunia

Rapat Koordinasi Donya Dunia II Maret kanggo Perdamaian lan Nonviolence

20 saka April 2019 dirayakake kanthi cara virtual, kanthi nggunakake program videoconferences ZOOM lan analisis saka jinis koordinasi miturut negara ing patemon pisanan ing II World March for Peace and Nonviolence.

Sebanyak negara 44 melu node sambungan lan / utawa laporan sing dikirim.

Jenis koordinasi ing ngisor iki dibahas ing rapat:

  • Situasi negara lan presisi ing tanggalan.
  • Maneka warna: Web, Telegram, RRSS, dsb.
  • Rapat virtual sabanjure.

Peserta node lan / utawa ngirim lapuran saka:

  • Eropah: Spanyol, Jerman, Irlandia, Belgia, Prancis, Swiss, Slovenia, Bosnia H, Kroasia, Serbia, Yunani, Italia lan Vatikan.
  • Afrika: Maroko, Mauritania, Senegal, Gambia, Mali, Benin, Togo, Nigeria, DR Kongo.
  • Amerika: Kanada, Meksiko, Guatemala, Honduras, Belize, El Salvador, Kosta Rika, Panama, Kolombia, Venezuela, Suriname, Brasil, Argentina, Ekuador, Peru, Bolivia, Chili.
  • Asia, Oceania lan Australia: Irak, Jepang, Nepal, India, Australia.

Total: Negara 44.

Tujuane kanggo nduwe aktivitas ing negara 75 kanthi kutha 193.

3 Amerika: 22 negara - 85 kutha

Spanyol: Madrid-Sevilla-Málaga-Cádiz

Rapat Koordinasi Dunia Pertama - Madrid
El LAUNCH OF THE 2ª World March 23 utawa 24 saka September bakal dianakake ing Madrid.

Kamar kanggo Konferensi Pers bisa dadi Bangunan Cibeles utawa House Bakery. Duration saka 12 kanggo 14 (2h).

Dukungan mobilitas kanggo demo Sirkuit Sepeda kanggo ndhukung 2ª World March ing 28 ing September.

(EBA) Dheweke ninggalake 28 / 9 menyang 11s saka Legazpi lan ngliwati distrik Arganzuela, amarga wis rampung ing taun-taun liyane.

Madrid

28 utawa 29 saka September: EVA-Espacio Vecinal de Arganzuela

Musical / cultural / gastronomic day with groups from different regions of the world (there are African and South American groups).

Antarane 2 lan 8 saka Oktober: Siswa Symbols colleges Spanyol. Kampanye internasional ing kutha-kutha utama kanthi maneka warna koordinasi global

2 kanggo Oktober: Permission kanggo lelungan saka tetanggan menyang pusat kutha, wiwit ing 16: 00h:

  • Plaza Atocha - Calle Atocha - Antón Martin - Plaza de la Provincia - Walikota Plaza 1,5 km.
  • Plaza España - Calle Bailen - Calle Walikota - Walikota Plaza 1,4 km.
  • Puerta de Alcalá - Cibeles - Seville - Sol - Calle Walikota - Walikota Plaza 1,8 km.

Fasilitas kanggo reception saka Marches ing Plaza Mayor utawa Plaza España utawa Cibeles

18: 30 Resepsi Maretes tetanggan. We need a stage for act and a concert.

19: 30 Symbol of Peace and Nonviolence. Werna ing alun-alun.

20: 00 Video-Ngarep

20: 30 Pertunjukan musisi lan konser Small Footprints. jeneng bisa kanggo konser supaya katon: Daging lan balung, Cokotan, Leonor Watling, Rozalén, Ismael Serrano, Jorge Drexler, Langui, Macaco.

21.30 Nutup

Saka 1 nganti Oktober 20 (dina 20)

Showroom kanggo ngampil isi ing ngisor iki:

  1. Foto lan video "World Maret".
  2. Video lan Foto "Simbol Manusia ing Sekolah Madrid".
  3. Panel saka "Rujukan Non-panganiaya" Gandhi, ML King, Silo ...
  4. Pameran Wanita karo Inten Loro: "Wounds", "Deleng cara liyane".

Kegiatan liyane sing direncanakake

  • Bukak saka Game OCA
  • Aplikasi saka 2ª World March
  • Unit Pendidikan kanggo sekolah ing 2ª World March
  • Panggonan kanggo nginstal reca utawa tondo pengeling-eling babagan kedatangan II Maret.
  • We propose the El Matadero space. Luwih saka roundabout lawang, konco lawang Plaza de Legazpi.
  • Yen ora bisa, ing plaza Skating Rink Madrid Río.

A Coruña

2018. Presentasi Donya Maret ing As. Neighbours of Feáns, C. Perpustakaan Sipil Monte Alto, Pustaka Castrillón, As. Forum Popolis

  • Symbol of Peace ing acara Camping kanggo Damai lan Hak kanggo Refuge.
  • Distribusi brosur World without Wars ing Donya Maret.
  • Screening of the documentary "Tupac Amaru, something changing" in Bibli. Castrillón.
  • Dokumenter "Samba, jeneng sing dibusak" ing As. Vecinal Agra.
  • Dhiskusi - Kolokium ing Senjata Nuklir ing Perpustakaan Castrillón.
  • Presentasi Dewan Permanen Aktif Non-kekerasan ing asosiasi lingkungan Agra. Miturut Ricardo Lucero

2019. Presentasi World March ing Pusat Civic Os Mallos

  • Colegio Fernández Latorre (600 siswa lan tanggi), Dhiskusi - kolokium "Metu saka panganiaya, kabutuhan pribadi lan sosial" dening Philippe Moal.
  • Workshop on Non-violence in the Forum Propolis Association.
  • Simbol Perdamaian Manungsa kanthi maca Komitmen Etis Plaza de María Pita (siswa 300).
  • Persetujuan Plenary Motion Municipal kanggo ngesahake Prajanjian ing Larangan Senjata Nuklir.
  • Workshop Nonviolence in the Forum Propolis Association.
  • Pranyatan lembaga Kota A Coruña adhering 2ª Maret World for Peace lan nonviolence lan 2 ngumumake Oktober minangka Dina nonviolence Aktif ing A Coruña.
  • Presentasi World March ing Academy Sphera.
  • Lokakarya Non-kekerasan ing asosiasi lingkungan Agra.

Kegiatan tanggalan sing bakal teka

26 April 2019 Rantai Manusia Siswa Sekolah Perdamaian lan Nonviolence ing Promenade karo partisipasi pusat pendidikan 8 lan siswa 3.500.

jinis koordinasi

  • May 9: Presentasi World March ing Asosiasi Ventorrillo Neighborhood.
  • 6 of June: Konferensi massa kanggo asosiasi kutha ing Sagrada Familia Social Center.
  • 21 menyang 23 saka Juni: Tetep ana Camping kanggo Perdamaian lan Hak Ngungsi, kanthi lokakarya Non-kekerasan.
  • September 5: 2ª panggilan massive kanggo hubungan kutha ing Ciudad Vieja Civic Center.
  • Oktober 2: Simbol Perdamaian Manusia ing Plaza de María Pita lan sambungan streaming karo wiwitan ing Madrid saka 2ª World March kanggo Perdamaian lan Nonviolence

Proposal Simbol Perdamaian Manungsa ing pusat pendidikan ing kutha Máis de 3.500 anak sekolah saka A Coruña mbentuk sawijining cadea manungsa kanggo nuntut perdamaian lan reaksi saka kekerasan.

Gibraltar

  • Tax Haven: Tindakan visibilitas lan penolakan.

Afrika: 17 negara - 24 kutha


Maroko

Sajrone demo Martine liwat bagean wetan Maroko lan liwat kegiatan sing diatur thanks kanggo Miloud lan Azzedine.

Kontak ditemtokake karo sawetara klompok ing framework iki jenis koordinasi global, sing kudu nimbulaké proposal kanggo aktivitas (waca laporan sing dikirim ing dhaptar).

Ing sawetara minggu kasebut bakal dadi perjalanan liyane menyang Maroko.

Spanyol: Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura.

Oktober-2019: Lebaran ing Donya Maret liwat Kapuloan Canary.

Njupuk kauntungan saka wacana World Second March watara ing kene, kita bakal ningkataké apa sing bakal dadi Forum Canary Education Pendidikan Perdamaian 1st.

Iku kalebu pirang-pirang pusat pendidikan lan mesthine terus-terusan.

Kepentingan kasebut, ing mangsa ngarep, bakal dadi papan patemon kanggo kabeh sing kepengin ngupayakake mbusak kabeh bentuk kekerasan saka pendidikan.

Mauritania

Nouaktchot, Rosso.

3 rapat-rapat virtual wis melu.

Lagi ditunggu kanggo nemtokake kegiatan konkrit.

Senegal

Snt. Louis, Dakar, Ile de Gore.

Ing Dakar, Keba DIOP wis ngontak telung sekolah lan arep nggabungake mau kanggo dina Non-kekerasan ing ngendi dheweke mbentuk simbol-simbol manungsa.

Penyebaran iki dilakokaké ing sekolah-sekolah swasta liyané ing endi ana ing presentation.

Uga nyritakake kamungkinan konser lan simbol perdamaian gedhe.

Peserta liyane: Ndiaga DIALLO Association Diretti humani, Cheikh DIOP, Samba X Théâtre sensibilisation, Papis BADJI.

Liberia

Martine wis wiwit nyebarake proyek kasebut marang para mahasiswa.

Gambia

Padha melu ing obrolan. Définisi definisi aktivitas ing jinis koordinasi. Mamut Jange

Benin lan Togo

Komisi kanggo ngetokake World Second March wis digawe.

Karya penting iki wis ngidini kita duwe sesambungan sing jelas banget babagan tujuan-tujuan sing kita tetenger kanggo kita dhewe:

  • Ngatur turnamen bal-balan sing diarani "PEACE FOR A BETTER FUTURE".
    Iki bakal ngidini tim saka Benin lan Togo kanggo saingan kanggo rong sasi kanggo kembar saka loro negara lan mundhakaken kesadaran prinsip tindakan non-kekerasan.
  • Nyedhiyakake sekolah kanthi cukup lan ngatur game. Kita bakal nemtokake langkah-langkah kanggo narik akeh wong.
  • Keparenih media supaya bisa nyedianake spasi kanggo nyebarake kekerasan lan tumindak sing kudu dilakoni kanggo mbangun kedamaian ing donya.
  • Nutup tur iki kanthi kegiatan seneng-seneng karo seniman sing diundang lan kasunyatan simbol perdamaian sing bakal dadi pusat kanggo kita.

Cathetan: Kita seneng koordinasi global ing Maret World kapindho kanggo nggampangake karya kita ing lapangan sing mbantu kita duwe:

  • Dokumen resmi sing bisa dituduhake yen dibutuhake supaya ora mbingungake pendekatan kita kanthi gangguan tumrap masyarakat, amarga kabeh negara ana ing ketegangan lan panguwasa ngati-ati kabeh.
  • Kirim layang kanggo saben negara kanggo nerangake proyek kasebut.
  • Temokake peralatan sing dibutuhake kanggo nindakake lelungan iki.

kesimpulan

Kanthi bungah, kita wis nampani proyek mulia iki sing arep dadi sukses.

Kita uga kaya delegasi internasional kanggo ngunjungi Benin lan Togo.

We are waiting for konfirmasi kanggo ngumumake kalender saka tindakan beda mutusake ing koordinasi global iki.

Nigeria

Tujuan ngandhakake, kontak wis ditemtokake karo Pemuda Nasional Afrika lan organisasi liya kanggo nyiapake acara ing Abuja.

Sampeyan njaluk dokumen resmi babagan jinis koordinasi internasional kanggo nggampangake kontak karo panguwasa.

Republik Demokratik Kongo

Lubumbashi Paulin KASANGU.

Dheweke melu ing obrolan lan dikirim komentar iki babagan Kongo DRC:

Ing Kongo, ora ana perdamaian nyata utawa perang nyata. Iki minangka basis sing apik kanggo wong-wong sing pengin mbangun perang.

Iku uga basis sing apik kanggo kita sing pengin mbangun tentrem.

Kanthi ngurmati 2ª World March, wong sing njanjeni kanggo mbantu materially ora netepi janji.

Nanging, yakinake yen data (gambar ditulis) bakal dikirim sacara teratur ing sethithik kutha Lubumbashi.

Muga-muga kutha-kutha Kongo liyane bisa gabung karo kita.

Negara liya ing Afrika

Informasi dikirim menyang negara ing ngisor iki

Tunisia lan Ghana

Mozambik: Informasi dikirim menyang wong-wong mau. Remigio CHIALAUE disambungake

Kenya: Padha melu ing obrolan. Pesen dikirim informasi: Ben Oko

Amerika: 22 negara - 85 kutha

jinis koordinasi

Ana pertemuan Network Team ing tingkat Amerika Latin ing World March ing rangka jenis koordinasi sing diajokake ing kene.

Inggris

Quebec

Tim Promotor: Pablo Acevedo lan Gabriel Vergara.

Ing April 2018 kita melu minangka World Second March ing acara Spring of Alternatives.

Ana ing kono kita ngumpulake data 40 sing seneng banget (40).

We dikirim wong pirang-pirang email nganggo informasi lan siji wong nyuwun kanggo informasi liyane lan mromosiaken game sosial CONSENSUS babagan resolusi konflik.

We ngirim undangan kanggo klompok teater ing kutha lan Peristope Theater sarujuk kanggo melu.

Undangan karo jinis koordinasi dikirim menyang mayoritas kelompok sukarelawan ing kutha.

Mereka ngirim email menyang pirang-pirang organisasi mahasiswa pasca-menengah kanggo nyuwun informasi ing media kasebut undhangan kanggo ngatur aktivitas kanggo lelampahan.

Padha melu ing acara Hari Bumi kanthi pesen yen non-kekerasan ana ekologis: tanpa peperangan ora ana senjata polusi.

Padha nyebarake flyer ing antarane sawetara peserta.

A press release diorganisir kanggo nyuwun spasi lan ngundang kanggo ngatur aktivitas kanggo wacana kasebut.

Ing dina sabanjure, 27 / 4 bakal nekani acara Primavera de los Alternativas kanggo nggoleki kontak.

Amerika Serikat

N.York, Los Angeles. Informasi dikirim

Tribute M. Luther King Washington. Hélène Park.

PBB

Resmine S. Umum PBB ing N. York.

Acara ing "Endorsement Perserikatan Bangsa-Bangsa".

México

Acara ing perbatasan AS Angels Border melu pirang-pirang chatting.

Tribute menyang Prajanjian Tlatelolco.

Guatemala

Kutha, Antigua, Esquipulas. Mixco,

Koordinasi EP Alberto Vásquez.

Given sing Guatemala ing pemilihan umum ing sasi Juni.

Sawetara tumindak fokus ing preparation.

Ana perselisihan antara instansi negara, kayata Tribunal Pemilihan Supreme Court lan Pengadilan Konstitusi lan Cabang Judicial ing registrasi calon-calon sing ana hubungane karo kelompok narkoba.

Kabeh iki ora bisa mbantu kanthi nyenengake ing persiapan 2ª World March for Peace lan Non-Violence ing Negara.

Konsolidasi Tim Promotor kanggo Perdamaian dan Nonviolence Maret.

Aliansi antarane wong lan organisasi wis disedhiyakake ing jinis koordinasi kanggo nguatake grup promotor.

We have different sectors represented

Organisasi Masyarakat Sipil, DiverArte, Organisasi sing ana hubungane karo Komunikasi Komunitas.

Uga, Organisasi Siswa, lan ing Universitas Nasional, Estudiantina saka Universitas San Carlos saka Guatemala, Kotamadya kaya Kotamadya Mixco.

Delengen jinis koordinasi Route of the Base Team

Ngunjungi kanggo Departemen Quetzaltenango (km 200 saka ibukutha) ngaktifake kontak maneh kanggo njamin dalane Base Team ing kotamadya iki.

Ing Munisipalitas Chiquimula, kontak diterusake supaya bisa diaktivasi maneh, njupuk maneh, misale Monumen Donya Maret, dibangun ing lawang ing Kotamadya.

Spasi ing ngendi tim basis bakal misahake menyang Santa Rosa de Copan Honduras lan La Paz, ing El Salvador.

Tindakan kanggo dileksanakake sawise acara pemilihan

Acara ing pusat pendidikan, Simbol Perdamaian.

Ruang forum, analisis lan diskusi.

Forum Regional diatur dening DiverArte.

Kompilasi lan review dokumentasi.

Identifikasi inisiatif hukum sing diwenehake dening Eksekutif kanggo Guatemala kanggo ngesahake Prajanjian Larangan Senjata Nuklir.

Honduras

SP Sula, Tegucigalpa, Peña Blanca, Copan, P. Cortes, San Lorenzo.

Pelatihan sekolah 60 sing bakal ngarahake pambangunan simbol perdamaian, karo anak-anak saka sekolah ing wilayah tapel wates Honduras lan Guatemala, sawisé nampa 2ª World March.

Asosiasi mahasiswa kedokteran UNAH lan rong universitas swasta ngatur iringan 2ª World March, ing demo Amerika Tengah.

Kutha-kota Omoa lan San Pedro Sula, arep melu ing 2ª World March, kanthi mobilisasi populasi sing akeh banget.

Ngleksanakke telung ceramah simultaneous ing universitas San Pedro Sula ing topik sing gegayutan karo perdamaian donya.

El Salvador

San Salvador, San Miguel, Mejicanos, Santa Tecla.

Nikaragua

Leon, Managua. Dheweke nampa informasi.

Costa Rica

San José, San Pedro de Montes de Oca, Liberia, lan Heredia.

Organisasi sing makarya ing Tim Promoter Tengah: Transformasi ing Yayasan Kekerasan, Kanca-kanca kanggo Perdamaian.

Lan ditambah, Unit Pencegahan Militer Kampanye Polisi Municipal PAIN-V ing Sekolah lan Sekolah 11 (Supaya adoh).

  • Lokakarya kanggo Guru lan Siswa.
  • Kegiatan seni lan Simbol Manungsa ing Hari Perdamaian Internasional 21 / 9.
  • Perayaan dina 2 / 10 saka non-kekerasan lan keberangkatan World Second March.

Pernyataan kepentingan budaya ing World Second March dening pemerintah

  • Kegiatan Saklajengipun Maret.
  • Forum internasional babagan "Peranan tentara ing abad XXI". (Ngenteni persetujuan pemerintah).
  • Kegiatan karo anak 1000 ing esplanade Museum Anak-anak. (Ing perencanaan).
  • Konser Perdamaian ing Parque de la Democracia. (Ing perencanaan).
  • Simbol manungsa karo siswa, ing macem-macem pusat pendidikan lan taman ing sawetara kutha. (Ing perencanaan).
  • Partisipasi ing pirang-pirang program lan wawancara pers, Radio lan TV. (Ing perencanaan).
  • Konformasi EPP lan rapat-rapat saben rong minggu ing Wednesdays ing CAP saka 5p.m.

Panama

Panama City

Ing Panama, akun Donya Tanpa Perang lan Tanpa Kekerasan Belkis de Gracia sing pungkasan taun ngajokake sawijining forum ing Interamerican University of Panama.

Antarane pungkasan September lan wiwitan Oktober taun iki, kita bakal nduwe forum ing universitas lokal (panggonan, tanggal lan wektu kanggo dikonfirmasi).

Penutur diundang kanggo melu ing Forum: "Budaya Damai, Ora Kasar, ngurmati bocah lan alam kanggo Panama sing luwih apik", sajrone kerangka Maret World World kanggo Peace and Non-terrorening. Dheweke bakal bisa nuduhake informasi babagan latar mburi lan informasi sing dianggep penting karo apa sing wis ditindakake humanisme lan kontribusi liyane babagan jinis koordinasi.

Kolombia

Ing Bogotá.

Terus kerja karo sekolah 40 sing ndhukung kita ing Amerika Kidul Maret. Lokakarya aktif non-kekerasan, mural, gambar sing nyebabake tema, bendera sing digadhang, crita lan tulisan, simbol perdamaian ing sektor lan pawai.

Simbol perdamaian bakal diatur ing Plaza de Bolívar ngundang wong 5000.

Realisasi konser sing apik kanggo perdamaian lan non-kekerasan.

Barrancabermeja (E. Promotor ing Anthony lan Melba)

Konferensi ing Unipaz (Universitas) lan SENA.

Gedhe liwat kutha ngumpulake wong 2000.

Kontak bakal digawe karo èntitas hak asasi manungsa sing padha makarya ing pawai pisanan lan cedhak karo simbol perdamaian sing ageng.

Ngundang anggota Tim Base kanggo melu ing B / ca ing konferensi lan simbol.

Sampeyan kudu ngonfirmasi tanggal.

Medellín (E. Promotor sing mimpin Elex lan Gloria)

Karnaval saka budaya: kabeh commune menyang Medellín ing comparsas menyang baris sing liwat kutha.

Wawancara ing universitas babagan perdamaian lan non-kekerasan.

Njupuk kontak karo entitas pamaréntahan, tanggung jawab kanggo Hak Asasi Manungsa lan terkait.

Cali-Popayan-Pasto-Cartagena-Tunia-Cucuta-Bucaramanga-Ipiales-Armenia-Neiva (10 cities)

Ing kono, pawai lan lambang perdamaian bakal dianakake ing saben kutha.

Hubungi sekolah

Dhiskusi babagan non-kekerasan ing universitas lan institut.

wong

Ing Barrancabermeja, iki diorganisir supaya siji utawa loro wong EB bareng karo wong-wong mau ing kegiatan kutha lan ing Kolibri Park.

Andrés Salazar lan Marly Arévalo pengin ngusulake diri minangka bagian saka EB sing ninggalake Madrid lan Spanyol.

Publicidad

Kita bakal nggawe T-shirt, spanduk, pennant, surat kanggo entitas, universitas, lan perguruan tinggi lan apa sing perlu kanggo nyebar World March kapindho.

Ana kontak karo entitas pamaréntah, Hak Asasi Manungsa, yayasan lan lembaga sing pas karo motivasi sing padha karo perdamaian lan non-kekerasan aktif.

Ecuador

Quito, Guayaquil, Manta

Babagan kamungkinan nampa Tim Base ing Donya Maret ana kutha 2.

Guayaquil karo partisipasi iki ing jinis koordinasi

Universitas: U. de Guayaquil lan U. Casa Grande.

Kejuaraan klub olahraga pemuda.

Sawetara Sekolah lan Kotamadya Guayaquil.

Blanket karo aktivitas iki

Koordinasi karo Pan-American Roundtable.

U. de Manta.

Ecuador-Manta: Pengakuan kanggo kutha Manta-Ecuador kanggo penutupan basis militer.

Venezuela

Caracas.

Pesen saka Venezuela

Ing kene ing Venezuela, komunikasi, kanthi telpon lan online, sacara umum, saka tumindak teroris sing mandheg, banget ora stabil.

"Aku umpamane"Komentar interlocutor,"Aku duwe rong minggu tanpa komunikasi sel, utawa WhatsApp. Lan akeh wong".

Ing kasus apa wae, kita lagi nunggu, sanajan kita durung rampung akeh. Ana akeh gangguan karo masalah politik nasional lan internasional.

Suriname

Paramaribo Dheweke nampa informasi.

Brasil

Recife, Minas, São Paulo, Cubatão, lan Caucaia.

Tim promotor: Gunther A., ​​Marcos R., Jobana M., Régis M., Rosana B. lan Vinícius P., Rosana B. lan Fernando P.

Kegiatan ing negara kasebut

Kita ngira-ira yen pawai pertama duwe pengaruh gedhe ing media, mobilisasi gedhe ing Bahia lan Pernambuco.

Luwih saka 3 ewu wong dikontak dening web lan jaringan sosial ing wayahe.

Akeh kontak kasebut dibaleni maneh wiwit Maret ing Maret ing 2018.

Kanggo période kaping pindho iki, kita bakal ngutamake karya kasebut kanthi simbol perdamaian ing sekolah lan acara lan forum kanggo non-kekerasan.

Tim Promotor Lokal

Supaya adoh kita duwe Promoters Tim 2ª World Maret ing kutha 5.

Kegiatan dikonfirmasi ing Recife, Minas, São Paulo, Cubatão, lan Caucaia.

Padha durung dikonfirmasi ing Rio.

Sampeyan uga bisa sing Curitiba lan Rio Grande do Sul duwe aktivitas.

Platform dhukungan

We ndhukung lan prasetya saka spasi saka Center Budaya São Paulo, saka UMAPAZ (Universidade Livre apa Meio Ambiente e da Paz) lan Sekretaris Education saka Cotia lan Pernambuco kanggo aktivitas ing gymnasiums lan sekolah.

Manéka institusi sing dihubungi, kayata: Sekolah, Perguruan Tinggi lan Sekretaris Pendidikan.

Kisah Para Rasul Tengah

Saben kutha bakal duwe pusat sing beda.

Rincian kudu diklarifikasi ing saben kutha.

Ing San Paulo ngedika bab mengkono acara ing Pusat budaya lan Cubatão a Symbol of Peace karo 300 alumnos.La tengah route bakal Recife kira-kira 03 07 dina Desember, Sao Paulo 8 11 kanggo / dec., Paraisópolis / 12 14 kanggo Minas dina / dec., 15 kanggo 18 Caucaia / dic.Este iku sawijining jadwal dhisikan nyoba perlu diatur, bisa ngganti kutha, panggonan, tanggal lan kaping.

Rute Rampung

We are planning to make student marches that end with symbols peace in schools, gyms or stadiums football.

Saka Oktober 2 kita bakal propose sawetara jinis sesambungan kanggo sawetara singing, sosial lan organisasi agama sadurunge miwiti nggawe aktivitas tim pungkasan adhedhasar, lan, ing ngendi bisa, kalebu Converging rute.

Liyane Kedadeyan

Ing São Paulo sawetara utusan padha karo gambar pameran lan konferensi ing Umapaz.

Pressenza lan rencana 4V apa seri video lan Program cekak kanggo nyebaraké lan laporan kemajuan minggu saka manunggal budayane marcha.La plans kanggo nggawe acara budaya karo wanita imigran, karo musik lan / utawa ngarsane kuwat ing Maret saka Imigran ing Recife bakal dadi lokakarya lan siklus latihan kanggo siswa lan guru ing jaringan umum.

Dhukungan institusi: Nganti saiki, luwih fokus marang kontak karo sekretaris pendidikan, kamar kotamadya lan universitas.

Gerakan Sosial lan Organisasi sing Ngerjani lan Dhukungan

Kita kontak karo organisasi lan gerakan sing ndhukung 1ª World March ing Brasil, kayata Institut Pólis, Sou da Paz, Soka Gakkai, Unipaz lan akeh liyane.

Sawetara wong wis nggabung karo kegiatan ing Amérika Kidul Maret sing dilakokaké ing 2018.

Logistik

Kita durung duwe wektu kanggo mbahas masalah kasebut, nanging kita duwe akomodasi solidaritas lan peralatan video 4V sing bisa nutupi acara kasebut, kanthi transmisi langsung saka sawetara wong.

Media lan Difusi

Kita duwe dhaptar media kanggo ngirim press releases, 6 utawa mitra media 7, nanging isih perlu kanggo mbentuk tim editors kanggo nggawe rilis pers lan ngirim karo frekuensi tartamtu.

Kita bakal nulis Pressenza ing SP lan sinau 4V minangka ndhukung support kanggo bahan editing ing jinis koordinasi

Jaringan sosial

Sampeyan perlu reactivate jaringan kanggo 2ªMarcha Mundial Facebook, Twitter, Instagram, web, telegram, etc.

Simbol Nonviolence and Peace ing skala beda

Dadi adoh ana loro kutha sing arep dienggo: Cubatão e Cotia.

Kita ngubungi sekolah liyane lan kita arep nggawe bahan panjelasan ing basa Portugis.

Nguripake kontribusi kanggo Perdamaian lan Nonviolence tepat kanggo negara

Ing wiwitan, kita ngedol babagan kontribusi Paulo Freire, Maria da Penha, Augusto Boal, Chico Mendes lan Marielle Franco.

Nyedhiyani visibilitas konflik lan pengalaman kapentingan khusus kanggo negara kasebut

Saiki ing Brazil padha banget kuwat ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka panganiaya polisi lan perang tamba, kanggo mbecikake melu-melu ing komunitas miskin lan nindhes saka mbantah sing, incarceration massa, decontrol nggawa tangan, panganiaya jender, akeh Aku sengit wicara, ditahan utawa tuntutan ukum politik pejuang lan mungsuh saka pamaréntah lan nyababaken saka populasi ireng ing periphery lan pribumi ing lapangan.

Pikiran lan topik sing kuat bakal dikuatake ing negara miturut spesies kasebut

Katresnan Bakal Ngatasi Benci.

Ekonomi lan pendanaan diri

Kita durung bisa ngetrapake budget kanggo Maret ing Brasil, kita bakal mulai nglakoni saiki ing Mei.

Kita wis ngomong babagan kampanye crowdfunding.

Isu, tindakan utawa konflik sing bisa tambah utawa duwe akibat ing tingkat regional utawa global: kerjasama Brazil karo Israel kanggo tuku senjata.

Lan pangiriman basis militer Alcantara kanggo Amerika Serikat.

Perú

Tumbes, Piura, Lambayeque (wong saka Chachapoyas lan Yurimaguas tiba), Trujillo, Huaraz, Lima, (kutha 15).

Tim Promosi Peru dibentuk dening Carlos Degregori, Luis Mora, Mariela Lerzundi lan Riccardo Marinai.

Rute EB bakal dadi rute kabeh kutha. Perlu uga dipérang dadi sawetara klompok.

Hubungi institusi

Munisipalitas (Magdalena, Surco, Miraflores), Ministry of Education Cañete (kelompok 300 sekolah), College of Psikologi Peru, Promoters nonviolent Kutha, Universities (Ricardo Palma: Casa de la Cultura Korihuasi, National U. Toribio Rodriguez de Mendoza, U. César Vallejo) School of Tourism saka National University of Tumbes, Piura Task Group, Pamaréntah Dhaérah Lambayeque, Kantor Regional Pendidikan saka Arequipa, humanist guru Network Group Budaya Yurimaguas.

Bahan: Ing pembangunan: kutub, spanduk, spanduk, pita, stiker, brosur, flyer, leaflet.

Wigati: Kita duwe promotor ing saben kutha. We proposing macem-macem jenis koordinasi kanggo ningkataké aktivitas ing saben titik. Kita duwe lokasi pusat ing Lima, sing disedhiyakake dening Universitas Ricardo Palma.

Bolivia

La Paz, Cochabamba, Santa Cruz

La Paz

Kegiatane dikonsentrasi karo surat cetak undangan kanggo sekolah menengah lan utami ing wilayah Sopocachi La Paz. Mulai Juli, lokakarya bakal dianakake kanggo guru lan murid saka wilayah sing padha.

Cochabamba

Rincian aktivitas sing dilakoni durung kasedhiya.

Santa Cruz

Pusat Silo Study diwiwiti kanthi diseminasi aktivitas World March. bakal miwiti kegiatan njelajah ing wulan Juli.

Argentina

Bab iki ana ing tataran awal organisasi, kanthi promotor ing propinsi 8: Salta, bubar ing CABA (Kota Otonom B Bs.).

Aktivitas penyebaran ing Parque Lezama, Provinsi Buenos Aires lan ing CABA; liyane iku kegiatan kontak lan nelusuri aksesions.

Ana rong acara utama ing negara kasebut

  • Pengakuan Ibu lan Laksamana Plaza de Mayo minangka referensi perjuangan tanpa kekerasan.
  • Tribute kanggo Silo. Loro-lorone ing proses organisasi

Kita wis duwe Adhesion of Ministry of Education ing Córdoba lan deklarasi kapentingan Legislatif provinsi diproses.

Ana pratinjau saka pratelan cilik kanggo pangiriman buku ing Amérika Kidul Maret, menyang Milagros Sala ing Jujuy.

Kita ngubungi duta-duta ing Kuba, Venezuela lan Bolivia ing Buenos Aires, lan melu ing aksi solidaritas karo wong Venezuelan ing Cordoba.

Encounter-Pengakuan kanggo Para Ibu lan Laksamana May ing Argentina.

Pakurmatan kanggo Mario R. Cobos - Silo kanggo kontribusi kanggo Non-panganiaya.

P. de Vacas: 2 / 1 / 2020 Pèngetan ulang taun 10º saka 1ª World March.

Chile

Santiago, Arica, Iquique, Valparaíso

Padha miwiti rapat-rapat babagan jinis koordinasi.

Wong-wong mau kepengin tuwuh bareng karo wong anyar sing digabungake ing kegiatan kasebut.

Padha rencana kanggo demo kabeh wilayah Chili kanggo ningkataké masalah iki kanggo ngembangake kelompok-kelompok suku.

Padha bakal ndhukung kanthi ngasilake bahan saka kabeh jinis sing nutupi jinis organisasi lan tumindak.

Ide iki kanggo nggabungake wong kanggo bisa menehi kontinuitas ing World March ing edisi sabanjure.

Uga ing Chili, kanggo ningkataké dhukungan kanggo TPAN (Treaty for the Prohibition of Nuclear Weapons) sing wis maju karo anggota parlemen, saiki ndawakake menyang kotamadya.

Antartika

Mereka bakal tumindak saka tim ilmuwan sing ngembangake program riset.

Oceania-Australia-Asia: 7 negara - 17 kutha

jinis koordinasi

Selandia Anyar

Re-nyambungake karo kontak saka 1ª World March.

Pengakuan Selandia Anyar minangka negara nuklir-senjata bébas.

Perayaan ulang taun 10º saka 1ª World March.

Australia

Sydney: Pakaryan nggarap pertemuan babagan WM ing Sydney.

Kanthi nyathet kamungkinan kanggo nglakoni tindakan ing pantai ing WM pass, kayata IWM. Decler tanggung jawab kanggo Tim Promotor.

Perayaan ulang taun 10º saka 1ª World March.

Filipina

Kita bakal sambungake karo kontak saka 1ª World March

Jepang

Tokyo, Hiroshima, Nagasaki.

Nailesh kesah menyang Jepang lan ngaktifake kontak ing universitas.

Padha uga ngaktifake kontak saka Para Korator Kanggo Perdamaian, ICAN lan sing saka 1ª World March.

Tribute kanggo para korban ing Hiroshima lan Nagasaki ing Jepang.

Korea Selatan

Kita kudu nyambungake karo kontak saka 1ª World March.

Strip saka loro Koreas

Kita kudu nyambungake karo kontak saka 1ª World March.

Acara ing tapel wates Korea Selatan lan Korea Utara.

China

Dheweke bakal ngontak sampeyan. Iku menarik yen 2ª World March liwat China.

Bangladesh

Ana niat kanggo ngubungi wong-wong sing melu ing 1ª World March

Nepal

Tulsi Sigdel lan Kabir Ranjit minangka koordinator. Bebarengan karo 3 Nepali bakal ana ing Madrid ing 2 Oktober 2019.

Magaj Bd Panthi lan Sharada Prashad Dhital pengin nggawe rute Madrid nganti Afrika minangka EB.

Wong-wong mau wis ngrancang antara Nepal 5 lan 10 kanggo lelungan menyang Madrid ing akhir Maret ing 8 / 3 / 2020.

Ing Nepal kita bakal ngatur Forum Humanis Nasional.

We are working on World Second World program March for schools, universities and organizations to participate.

Kita bisa nanggepi respon positif banget gumantung saka jinis koordinasi sing diajokake.

We are planning to do these activities in Nepal

Pertemuan tingkat Universitas ing Kathmandu, Banepa, Panauti, Biratnagar.

Ana diskusi antarane sekolah ing Kathmandu lan Kavre.

Forum Humanis (ing antawis organisasi 50 ingkang sampun mutusaken kaliyan kapentingan panjenengan).

Nemtokake sadurunge sasi 1 kegiatan tim basa ing Nepal.

Nganyari périodhe kaping kalih World March aktivitas ing koran National News kanthi publikasi saben dina 15.

Brosur lan Banner Donya Maret ing Nepali lan Inggris.

Kegiatan Tim Base ing World Second March ing Nepal

  • Dina 1 - Tim Dasar teka ing Nepal. Diskusi informatif lan istirahat.
  • Dina 2 - Maret Maret ing Panauti, 9:00 kanggo 11:00, nedha awan, saka 1:00 - 3:00 pertemuan ing aula kutha Banepa. (Bali menyang Kathmandu)

Tim Base bakal pindhah menyang kutha liya yen bisa.

Kita ngarepake martakake Biratnagar lan kemungkinan liyane ing kutha kaya Bhaktapur lan Kirtipur.

  • Dina 3 - Maret Maret ing Balai Kota Kathamandu utawa Stadion Nasional.
    Padha ngarepake 500 kanggo wong 700 saka kabeh institusi (sekolah, universitas, lan organisasi).
  • Dina 4 - Konferensi Nasional (sampeyan duwe kamungkinan kanggo ing Lumbini kanthi hadiah saka pers nasional).
    Kita bakal sinau kamungkinan tindak-tanduk ing kamp dasar Sagarmatha (Everest).
  • lan Dina 5 - Terusake perjalanan menyang N. Delhi-India.

Iku apik banget yen Sudhir lan Nailesh loro-lorone melu ing Tim Base ing Nepal

Uga saka Nepal kita bakal kasengsem manunggalaken karo Tim Base ing India.

We are in the mood for providing lodging and food with transportation for the members of the Base Team.

Koordinator Tulsi Sigdel / Kabir Ranjit saka Nepal

India

Kerala, Mumbai, N. Delhi.

Kita miwiti kegiatan kanthi nggawe simbol perdamaian ing sekolah ing Kannur kanthi atusan siswa, lan para guru sekolah kasebut uga melu.

Bunder kasebut bareng karo lagu "Kita bakal ngatasi ..." ditembangake dening klompok siswa.

Kita nerjemahake materi resmi dadi basa 'Malayalam'. Aku wis nggawe cetakan warna brosur kasebut.

Liyane penting yaiku Tim Promotor ing distrik Jannie. Partisipasi punika sae lan menarik.

Dheweke melu ing kabeh rapat internasional babagan jinis koordinasi.

Panjaluk kita

  • Ayo basa "Malayalam" kita katon ing situs internasional.
  • Materi lan acara bisa dimuat ing situs web kasebut.

Mumbai - India

Kudu tanggung jawab.

Kita bakal hubungi sekolah lan perguruan tinggi. NSS 15,000 bakal gabung karo 2WM (Organisasi sing diilhami dening Gandhi lan wong-wong saka organisasi keagamaan).

Kontak wis digawe saka Mumbai karo Ekta Parishad.

Ekta Parishad. Saka jinis koordinasi internasional saka 2ª World March ana kontak karo Ekta Parishad lan penyelenggara jet Jai Jagat.

Kita duwe persetujuan jenis collaboration. Mereka bakal ndhukung 2 World March liwat India lan bakal ndhukung dheweke ing Eropa.

Nilai-nilai kolaborasi ing jinis koordinasi kudu didefinisikan sacara rinci.

Acara ing New Delhi ing 30 / 1 / 2020: ulang taun Gandhi.

Eropa: 29 negara - 57 kutha

jinis koordinasi

Arktik

Mereka bakal tumindak saka tim ilmuwan sing ngembangake program riset.

Alemania

München lan Berlin.

Ing wulan Februari Sandro rawuh ing "Friedenkonferenz" ing Munich kanggo ngumumake tanggal 2 Maret Maret lan kita nganakake acara populer ing Munich tanggal 23 Mei kanggo nyoba ngumumake tanggal 2 Maret maneh.

Gagasan kasebut yaiku nalika World World Kaloro bertepatan karo "Friedenskonferenz", tanggal 14 Februari.

Acara ing Jerman bisa antara 12 lan 14 ing Februari.

12 bisa teka ing Berlin, terus menyang Leipzig (?) Utawa Frankfurt (?) Lan 14 kanggo München. Sandro, Monica lan Harald minangka wong-wong sing pindhah saka München.

Wong-wong sing nggoleki sing bisa beroperasi ing Berlin.

Kita pengin ngerti yen bakal ana hubungan karo WILPF utawa ICAN ing Jerman.

Kita arep nggawe klompok sawetara wong 20 sing ing Jerman bisa ngusulake lan nyiapake acara.

Masang dhaptar kontak 7 sing diklumpukake sak Friedenskonferenz:

Holland

Sampeyan kudu ngaktifake kontak.

Ireland

Informasi dikirim ing jinis koordinasi.

Belgium

Brussels, Ipres

Kunjungan menyang Parlemen Eropa.

Tribute korban ing Ypres Cemetery.

Francia

Bordeaux, Lyon, Nice, Toulouse, Ivry sur Seine, Paris.

Ing Bordeaux, kolektif ACDN (Citizen Action for Disarmament Nuclear) kasengsem ing partisipasi ing proyek kasebut.

Sawise partisipasi Rafa ing patemon Jai Jagat Europe, ing Lyon, kontak apik wis didegake karo MAN (Mouvement pour une Alternatif Nonviolente).

Ana, ing Nice, kontak sing aktif karo sawetara kelompok kanggo ngatur presentasi.

Ing Ivry sur Seine, ing wilayah Paris, kontak karo kotamadya.

Proyèk pesen bebarengan saka Silo "Gravis ton sommet"Saka Toulouse, konteks sing kalebu ing wulan Maret, uga 1001 nitah bebarengan kanggo pendhidhikan bungah lan asosiasi Femmes Internationales, mur brisé (FIMB) karo jaringan.

Swiss

Jenewa Informasi dikirim ing jinis koordinasi. Ana kontak karo Swiss Jai Jagat.

Ing Atena ana rapat pertama kanggo 2 World March karo wong 50.

Iki nerjemahake brosur menyang basa Yunani.

Italia

Kutha-kutha Trieste, Vicenza, Brescia, Alto Verbano - Varese, Milan, Turin, Genoa, Ventimiglia, Florence, Perugia-Assisi, Livorno, Roma, Cagliari, Avellino, Naples, Reggio Calabria, Palermo melu.

Kita bakal nyoba kanggo nutupi kutha-kutha ing 1 World Maret lan sawetara liyane.

We propose dadi rong bagéan kawasan EB teka kanggo Italia kanggo Trieste 26 / 2 / 2020 (Trieste iku port nuklir cedhak basa senjata nuklir Angkatan Udhara Aviano 40)

Rute Timur-Barat

Diwiwiti ing Trieste - Vicenza (markas militer AS Ederle lan AFRICOM) - Brescia (cedhak Ghedi Air Force Base kanthi 20 senjata atom) - Alto Verbano - Varese - Milan - Turin-Genoa (metu saka Italia 3/3/2020 menyang Italia) Ventimiglia-Nizza)

North North Route

Diwiwiti ing Trieste - Florence - Perugia - Assisi - Livorno (port nuklir, cedhak markas militer AS Camp Darby) - Roma - Cagliari (kisaran motret militer paling gedhe ing Eropa) - Avellino-Naples (port nuklir, Komando Angkatan Bersama saka NATO) - Reggio Calabria - Palermo (mangkat 3/3/2020 menyang Barcelona).

Liyane rute convergent bisa

Puglia - Brindisi (pelabuhan nuklir) menyang Timur Tengah (Lubnan) - Siprus (bisa ngliwati Garis Hijau) - Iki dianggep apa terus menyang Yunani lan Balkan ing ngendi dheweke bakal ketemu karo Tim Dasar Dunia ing Rijeka (Kroasia), Ibukutha Budaya Eropa 2020 utawa nggabungake maneh Spanyol.

Base Team

Kita nyoba kontribusi saka Italia kanggo nemokake peserta Tim Base kanggo nutupi dalan sing diusulake malah luwih lengkap (lan ora mung).

Mediterania, Laut Perdamaian

Ing kerangka Maret World Kaloro kita promosi kampanye "Laut Tengah, Segara Damai".

Ing pungkasan Oktober, prau bakal pindhah saka Genoa lan bakal ndemek Nice, Barcelona, ​​Tunis, Palermo, Reggio Calabria, Cagliari, Livorno lan acara bakal diatur ing Museum Laut ing kutha-kutha liyane.

World Mediterania, Laut Perdamaian

Vatikan

Rapat wis dianakaké karo Sekretariat Negara Vatikan sing ana telung usulan ing pihak:

Mediterania: Segara Kedadeyan.

Perjalanan kanggo Peace of the Western Mediterranean sing pungkasan ing Genoa sing bakal ngliwati Civitavecchia kanggo njupuk menyang Vatikan (utawa lokasi ing Roma) pameran "Kembang saka segara segara", pameran fotografi ing flora ing Segara Tengah.

Pameran sampeyan bakal dadi kesempatan kanggo patemon komparatif babagan ekologi manungsa ing Mediterania.

Iki bakal dadi acara saka akhir Oktober nganti awal November saka 2019.

Vatikan

Ana sambutan kanggo sekelompok wong saka Tim Base sing lelungan ing donya lan bisa kanggo ndhelikake simbol manungsa kanggo perdamaian lan non-kekerasan dening wong enom saka komunitas sing beda-beda.

Kanthi wontenipun delegasi, ing jejeripun Small Footprints. Tanggal sing dijadwal: akhir Februari / 2020.

Konferensi interreligious marang perang lan non-kekerasan

World Second March sajrone lelungan bakal nemokake beda nyata sekuler lan agama, ngumpulake pengalaman, testimoni lan wong sing bisa ketemu ing musim semi 2020 ing Vatikan.

Bisa dadi kesempatan kanggo ngerteni tokoh-tokoh kasebut babagan non-kekerasan sing ora ngrungokake siji-sijone utawa ora nglirwakake pihak sing ora kekerasan kaya Yesus.

Ing pungkasane Agustus 2019, bebarengan karo kelompok lan publisitas liyane

Sampeyan bisa nggawe wayahe kanggo ditampa dening Rama Suci (Paus Francis), sing bakal ketemu karo delegasi internasional (diwatesi) ing kono bisa menehi pesen kanggo nglakoni perjalanan.

Kita wis ngirim surat resmi marang Sekretaris Negara kanggo nemtokake jenis proposal koordinasi

  • Resepsi karo Paus.
  • Konferensi Internasional tentang Non-kekerasan lan agama.
  • Barcelona 3 / 3.
  • Zaragoza 5 / 3.
  • Madrid 6 / 3 Penerimaan lembaga.
  • Madrid 7 / 3 Panutup konser World Second March.
  • Lan Madrid 8 / 3 gabung karo demonstrasi Hari Wanita Internasional 8 / 3.

Sampeyan perlu nyambungake maneh, informasi dikirim utawa ditemokake kontak ing negara ing ngisor iki:

Negara liya ing Eropah

Kanggo ditemtokake Finlandia, Swedia, Denmark, Polandia, Republik Ceko, Rumania, Austria, Luksemburg

Bahan kanggo nggampangake jinis koordinasi global lan masalah liyane

web

Kita wis ngetrapake situs web kasebut https://theworldmarch.org

Kanthi nyangkut basa, kita nyuwun mriksa tingkat terjemahan sing ditindakake ing basa sing beda-beda.

Ana kamungkinan dokumen penting ana ing web kanthi penerjemah profesional sing kudu rampung ing saben basa.

Dhaptar basa

  • Afrikaans, Albania, Amharik, Arab, Armenia, Azerbaijan, Basque, Belarusia, Bengali, Bosnia, Bulgaria.
  • Katalan, Cebuano, Chichewa, Cina (Sederhana), Cina (Tradisional), Korea, Korsaka, Kroasia, Ceko, Denmark, Belanda.
  • Inggris, Esperanto, Estonia, Euskera.
  • Filipino, Finnish, French, Frisian, Galician, Georgian, German, Greek, Gujarati.
  • Haiti Creole, Hausa, Hawaiian, Ibrani, Hindi, Hmong, Hungaria.
  • Islandia, Igbo, Indonesia, Irlandia, Italia, Jepang, lan Jawa.
  • Kannada, Kazakh, Khmer, Korea, Kurdi (Kurmanji), Kyrgyz.

Lan terus:

  • Lao, Latin, Latvian, Lithuania, Luksemburg.
  • Macedonian, Malagasy, Melayu, Malayalam, Malta, Maori, Marathi, Mongolia, Myanmar (Burma).
  • Nepal, Norwegia, Walanda.
  • Pashto, Persia, Polandia, Portugis, Punjabi, Romania, Rusia.
  • Samoan, Scottish Gaelic, Serbia, Sesotho, Shona, Sindhi, Sinhala, Slovak, Slovenian, Somali, Spanyol, Sudanese, Swahili, Swedia.
  • Tajik, Tamil, Telugu, Thai, Turki, Ukrainia, Urdu, Uzbek, Vietnam, Welsh, Xhosa, Yiddish, Yoruba, Zulu.

Kita ngakhiri fase bersenjata ing web. Sawise ngrampungake panggung iki kita bakal aplikasi topik RRSS.

Tutorial bakal dikembangake kanggo wong sing bisa nggabungake informasi.

Web dibangun supaya bagean bisa aktif dening negara, kalebu kutha saéngga ngrampungake jinis koordinasi ing wilayah sing beda-beda.

We have a team to support the assembly and content of the web. Kita ngajak pihak sing interested kanggo melu.

Jaringan sosial

Tujuane kanggo ngaktifake lan nggawe wong luwih dinamis.

Telegram

Kita duwe saluran informasi 4 saka World Second March ing Telegram kanggo ngandhani.

Ana mung masalah penting lan sejarah kabeh sing kedadeyan saka wiwitan dijaga, uga katon karo sing anyar sing gabung karo saluran kasebut.

Dheweke bakal duwe sawetara administrator saben basa.

Tampilan

Disaranake nggawe grup dening bawana kanggo informasi sing cepet lan pas wektune (contone, padha wis kerja ing Eropah lan ing Amerika Kidul Maret).

Pandhuan panggunaan grup kasebut bakal disiapake supaya bisa operasional lan nggoleki sing ora jenuh, kanthi aturan moderen karo aturan 1 utawa 2 saben negara.

Facebook

Kita nyoba kanggo mundhakaken profil kita kudu saka Maret World in Facebook karo entri siji iki kanggo komunikasi, supaya minangka kanggo gawé sinergi liwat papan virtual siji sing mbantu berkembang jinis sesambungan.

Iki bakal ngidini acara kasebut bisa diundang ing panggonan lan basa dhewe.

Instagram

Kita bakal duwe saluran Instagram ing basa Inggris kanggo nguatake generasi anyar.

Bahan: Kita duwe brochure ing basa Spanyol carane golek basa liyane.

Kanggo tayangan kita kudu mikir sing versi anyar bakal digawe ing Mei / 2019.

Rapat virtual sabanjuré kanggo ngrembug babagan koordinasi global ing ngisor iki

Kita bakal nerusake rapat ing wulan Juni.

5 / 5 (1 Review)