Newsletter Maret Maret - Nomer 15

Kita tekan akhir taun, para bakul ana ing Argentina. Ing kana, ing Punta de Vacas Park lan Refleksi Taman, ing Mendoza, kegiatan kanggo Taun iki bakal cedhak.

Kita miwiti buletin iki kanthi acara pungkasan taun sing ditindakake para Pamiarsa ing Punta de Vacas Study and Refleksi Park, ing Punta de Vacas, Mendoza, Argentina, ing endi Penghargaan sing gampang lan migunani marang Silo.

Ing Sala de Punta de Vacas, Rafael de la Rubia, Coordinator Umum Maret World Ke-2 nggawe penghargaan sing migunani lan ngormati kanggo Silo.


Tanggal 15 Desember, Tim Internasional Internasional Maret 2 teka ing Brasil.

Pesta sing sejatine urip ing Universitas Guayaquil, Ekuador, kanthi kedatangan Tim Dasar.

Tanggal 20 Desember, saka Brasil, para sadeyan ing Jagad Maret 2 teka ing Argentina.

23 Desember Tim Dasar Maret iki ing Tucumán, Argentina, sing diwawancarai karo GACETA.


Tanggal 26 lan 27 Desember, Tim Internasional melu kegiatan beda ing Córdoba, Argentina.

Ing Desember 28 Desember iki, Tim Dasar Maret Dunia kaping 2 teka ing Mendoza, Argentina, sing ditampa ing Bandara.

Tanggal 29 Desember, Tim Internasional teka ing Punta de Vacas Park lan Refleksi Taman, ing Punta de Vacas, Mendoza, Argentina.


Ing papan liya ing saindenging jagad kegiatan kasebut nglakokake upaya nyebarake pesen Perdamaian lan Nonviolence iki.

Laporan babagan partisipasi Maret Maret ing Telethon Udine, liwat ANPI de Udine.

Ing program Natal ing Fiumicelo Villa Vicentina, musik "Magicabula" dirayakake.

Kegiatan ing Venezuela ing Desember 2019, penyebaran World Maret kanggo Gerakan Humanisme.

Aktivitas wis tambah sadurunge kedatangan Tim Dasar Maret Maret 2 menyang Brasil.


Beda kegiatan sing ditindakake ing Chili, kita nuduhake ringkesan paling anyar, ing wulan iki.

Antarane kegiatan promosi Maret 2 World ing Fiumicello Villa Vicentina, fungsi teaterikal.


Maricá Marcha, Marielle urip, kanggo sing sadar ing Brazil. Priksa cara kanggo World World!

Sawetara acara sing ditindakake ing Argentina sekitar 2 Maret Maret iki.

Aktivitas penyebaran dumadi ing 5 Desember ing Lubumbashi, Provinsi Haut-Katanga, Kongo DRC.

Asosiasi "Yogarmonia Walking and Trekking - Yoga ing dalan" wis melu ing wulan Maret wiwit ana.


Pasar Tani Tiburtino lan Pasar Tani Agro Romano melu Maret Maret kanggo Damai lan Nonviolence.

Sajrone Lampu Damai Damai, kekarepan sing apik diijolake lan diundang supaya bisa nggambarake pentinge Peace.

Sawise Tim Dasar Maret 2 kaping XNUMX ing Peru pindhah menyang Brasil, kegiatan terus.

Promosi Maret ing Chili melu tumindak sing ora setya lan tumindak ora kasar.

Jadwal kegiatan ing Salta Argentina minangka dhukungan kanggo Maret 2 Maret kanggo Keamanan lan Nonviolence.

5 / 5 (1 Review)

1 komentar ing "Bulletin Informasi Maret Maret - Nomer 15"

Deja un comentario