Newsletter Maret Maret - Nomer 12

Ing buletin iki, kita bakal weruh manawa Tim Dasar 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence teka ing Amerika. Ing Meksiko, dheweke nerusake kagiyatan.

Kita uga bakal weruh manawa kegiatan ditindakake ing kabeh bagean planet.

Lan, kanthi segara, perjalanane terus antarane kesulitan lan kabungahan gedhe. Kita bakal bisa ndeleng sawetara dina logbook sampeyan.

Maret World ngembangake agenda ing Meksiko: Mexico City, San Cristobal lan Guadalajara antarane 8 lan 15 November.

Tetep ing Meksiko mungkasi lan terus menyang negara sabanjure. Marmer menyang wates, menyang Ayutla, kanggo nyabrang Kali Suchiate.

Maret World 2 ing Guatemala: Ayutla, SF Retalhuleu lan Quetzaltenango. Jadwal sing ketat ing departemen ing Kulon.

Sumbangan menyang korban sing diarani Perang Bola Sepak ”ing antarane Honduras lan El Salvador.


Nalika Tim Dhasar World World ana ing Afrika, uga nalika nggawe kabisat menyang Amerika lan nglanjutake kegiyatan ing Meksiko, Guatemala, El Salvador, Honduras ..., ing negara liya uga ana kegiatan sing beda saka perarakan kasebut.

Amarga kahanan serius sing kedadeyan ing Bolivia, telpon kasebut diwiwiti saka World World kanggo PBB campur tangan karo gelombang kekerasan rasis terus-terusan sawise kudeta.

Ing Ekuador, Cavalcade kanggo Damai sing apik wis disiapake lan Komite Integrasi Montubia de Guayas, Manabí lan Komite Integrasi Los Ríos nyiapake acara iki. Cedhu gabung ing wulan Maret, sing ngatur acara kanggo wulan Desember.


Ing Peru, kita bisa ndeleng kegiyatan kayata Cerro Azul, kanthi ngakoni Mundo sin Guerras, ziarah Namballe menyang Cerro el Huabo lan Simbol Keganasan ing Lima.

Wiwit dina ing Maret liwat Kepulauan Canary, kalebu Lanzarote, dheweke wis nuli lan terus nindakake macem-macem tumindak, ing kene kita nuduhake sawetara.

Ing Palmira, Kolombia, sesuai karo 2 World Maret, tumindak sing ditindakake lan mlaku-mlaku kanggo katentreman ditindakake.

Sawise wiwitan 2 World Maret, kita nyorot sawetara kegiatan ing El Salvador.


Walikota Recoleta, Chili, ndhukung TPAN. Iki minangka conto kontribusi La Marcha kanggo kutha-kutha lan kutha sing nyengkuyung dhukungan kanggo Perjangjian Senjata Nuklir.

Boat Damai, ujar ing Piraeus, Yunani. Ing kesempatan saka kesempatan kasebut, ing salah sawijining ruangan ing 2 World Maret diwenehake kanthi pitulung saka masarakat, asosiasi lan panguwasa.

Digawe ing Maret 2ª World Maret kanggo Damai lan Nonviolence, Forum 15º for Peace and Nonviolence dianakake ing Koloni Elioterapica ing Germignaga.


Bagean Maret kanggo Segara, inisiatif Mediterania Mar de Paz, diterusake kanthi navigasi, kita ndeleng kabeh ing logbook.
Lan, saka lemah, kontribusi kanggo pandhu arah kasebut uga diterangno.

Logbook, wengi 9 lan 10 nganti November 15:
Ing wengi November 9, amarga prakiraan cuaca, iku diputusake, tetep karo tanggalan kanggo sawetara tahapan, ora menyang Tunisia.

Logbook, saka daratan:
Tiziana Volta Cormio, nyritakake ing buku iki, ditulis saka lemah, kepiye cara rute maritim pertama Maret Maret.

5 / 5 (1 Review)

Deja un comentario