Newsletter Maret Maret - Nomer 9

2 World Maret, mabur saka Kepulauan Canary menyang, sawise ndharat ing Nouakchott, nglajengake perjalanan liwat bawana Afrika.

Buletin iki bakal ngringkes kegiatan sing ditindakake ing Mauritania.

Tim dhasar Maret kasebut ditampa dening Fatimetou Mint Abdel Malick, Presiden Wilayah Nouakchott.

Sabanjure, ana pertemuan karo siswa ing institut, sekolah pribadi Al Ansaar ing tetanggan El Mina ing Nouakchott.

Ing Oktober 23 lan 24, acara, rapat lan wawancara karo Tim Dasar terus.

Esuke, dalan kasebut dituju ngalor ngidul karo minibus arah arah Rosso; ing kana Tim Bengi isih nginep ing omah Lamine Niang sadurunge nyabrang kali Senegal tekan Saint-Louis (Senegal), awan.

0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario