Newsletter Maret Maret - Nomer 13

Kagiyatan Tim Dasar Kaping 2 Donya terus ing bawana Amerika. Saka El Salvador banjur menyang Honduras, saka ing kana menyang Cota Rica. Banjur, dheweke menyang Panama.

Sawetara kegiatan sing ditindakake ing papan sing adoh saka Tim Dasar bakal dituduhake.

Babagan Maret ing Segara, kita bakal bisa ndeleng manawa dheweke nggawe bagean pungkasan.

Aktivis 2 World March (2MM) rawuh ing acara ing Universitas kasebut kanthi akeh siswa.

Kagiyatan sing ditindakake dening World Base Base Team ing Honduras.

25 / 11, Dina Internasional kanggo Ngalahake Keganasan marang Wanita, aktivis World Maret melu demonstrasi ing San José lan Santa Cruz, Costa Rica.

Tim dhasar ana ing Panama. Dheweke nindakake macem-macem kegiatan: ing Museum of Freedom, wawancara ing media, ing Soka Gakkai International Panama Association (SGI).


Maret kanggo Mediterania terus, tekan ing Palermo lan pungkasane ing Livorno, saka papan ing Bambu nyetel sawijining basa ing pulo Elba.

Ing Palermo, ing antarane November 16 lan 18, kita nampa lan ditampani kanthi bungah kanthi macem-macem asosiasi lan melu rapat Dewan Dhukungan.

Antarane 19 lan 26 November kita nutup tahap pungkasan ing perjalanan. Kita tekan Livorno lan Bambu nyetel kursus ing pulau Elba.


Lan kegiatan kasebut saya akeh ing negara liya.

Sekolah saka A Coruña bakal ngrayakake dina sekolah sabanjure kanggo Damai lan Nonviolence (30 / 01 / 20) nggawe simbol manungsa kanthi simbol Peace utawa simbol Nonviolence karo siswa.

17 November iki, ing konteks ing World World 2nd, sawijining perarakan digawe saka pakunjaran El Dueso menyang Sanctuary of Well Theared.

Nalika acara Internasional Gender Nonviolence Day, acara solidaritas dianakake kanthi meja bulat saka profesional babagan topik kasebut, resitalis puisi lan Sesi Jam tanggal 23 Nopember ing A Coruña.


Ing kutha Córdoba, Argentina, ana intervensi ditindakake miturut pambiji "Sekolah Bersatu kanggo Perdamaian lan Nonviolence"

Diundang dening Asosiasi warga Plana Lledò saka Mollet del Vallès, tanggal 2 Maret Wétan.

Ing tanggal 21 November, ana edisi kaping 9 kiriman "Arma dudu dolanan" prangko ing Londrina, Brazil.

Dina wis nyedhak nalika Tim Base bakal teka ing Brasil; Kagiyatan kasebut ora mandheg. Kampanye pendanaan kanggo dokumenter wis diwiwiti.


24 November iki saka 2019, kutha Valinhos, Brasil, mlaku liwat jagad tanpa perang lan tanpa kekerasan.

Boat Damai, ujar ing Piraeus, Yunani. Ing kesempatan saka kesempatan kasebut, ing salah sawijining ruangan ing 2 World Maret diwenehake kanthi pitulung saka masarakat, asosiasi lan panguwasa.

Dina iki, ing dina Casar nalika Menentang kekerasan Gender ditindakake kanthi mujudake jaminan manungsa lan peresmian sawijining Monolith.

Tim kampanye Karibia sing ora kesel wis komunikasi ing kabeh negara ing wilayah kasebut lan mbantu dheweke ing proses ratifikasi kasebut.

5 / 5 (1 Review)

Deja un comentario