Newsletter Maret Maret - Nomer 14

Kita ngrampungake sawetara tumindak sing bisa Marter Tim Internasional nalika nerusake tur ing Amerika lan uga sawetara kegiatan sing ditindakake ing pirang-pirang negara.

Aktivis 2 World Maret ketemu karo siswa Sekolah José Joquín Salas.

Iki diumumake lan dheweke entuk kanthi becik; rombongan sing nyenengake lan akeh sing ditampa para Marchers.

Ing tanggal 27 lan 28 Oktober, forum ana ing Costa Rica kanthi motto "INGGRIS ING GAGAL ING ING ING KAMUS".

Siswa saka telung sekolah kanthi mahasiswa saka Fakultas PBB teka ing Pavilion Munisipalitas.


Patang utusan tentrem ana ing wilayah Ekuadori sing makili tanggal 2 Maret.

Tim Dasar Maret World ngunjungi Loja, kegiatan sing pisanan ana ing Pusat Konvensi Gerald Coelho.

32 seniman nasional lan manca melu ing acara iki kanggo Peace and Nonviolence.

Manta, Ekuador, nampi sambutan Pedro Arrojo, anggota Tim Dasar Maret Maret 2.


Kita nawakake ringkesan wacana saka Tim dhasar Maret 2 Maret liwat Kolombia.

Ing 14 Desember 2019 Tim Pungkasan ing Maret World Ke-2 teka ing Peru, kita ndeleng sawetara kegiatan ing negara iki.


Ing pirang-pirang negara liya kegiatan ing wulan Maret menehi warna kanggo kutha, kutha lan klompok manungsa.

Presentasi buku Giacomo Scotti "Aku massacri di luglio e la storia censurata dei crimini fascisti nell'Ex Iugoslavia", ing Fiumicello Villa Vicentina, Italia.

Dina Internasional kanggo Ngilangi Keganasan Terhadap Wanita mbukak Bank Abang ing Plaza de los Tilos ing Fiumicello Villa Vicentina, Italia.

Ing pungkasan "Dina kanggo Hak Anak," Ginkgo biloba ditanam ing Fiumicello Villa Vicentina, Italia.

Hubungane karo "Day Against Kekerasan marang Wanita", ing Fiumicello Villa Vicentina, Italia, kegiatan ing antarane 25 nganti 29 November.


1 Desember iki, para promotor ing Maret World Lanis kaping 2 melu melu ngresiki pesisir ing Lanzarote.

2ª Macha Mundial wis diumumake Minat Munisipalitas ing Lomas de Zamora, Argentina.

Diatur dening asosiasi Energia per i Diritti Umani ONLUS, bengkel Nonviolence ditindakake ing Roma.

Tanggal 1 Desember, World Maret wis ana ing tanggal 13 Maret Migrant ing Sao Paolo, Brasil.


Akeh video sing digawe ing institusi pendidikan San José de Costa Rica sajrone minggu Nonviolence.

Sawetara institusi sing netepi World Maret lan nyiyapake acara.

5 / 5 (1 Review)

1 komentar ing "Bulletin Informasi Maret Maret - Nomer 14"

Deja un comentario