Newsletter Maret Maret - Nomer 12

Newsletter Maret Maret - Nomer 12

Ing buletin iki, kita bakal weruh manawa Tim Dasar 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence teka ing Amerika. Ing Meksiko, dheweke nerusake kagiyatan. Kita uga bakal weruh manawa kegiatan ditindakake ing kabeh bagean planet. Lan, kanthi segara, perjalanane terus antara kesulitan lan kabungahan gedhe. Kita bakal weruh sawetara dina

Newsletter Maret Maret - Nomer 11

Newsletter Maret Maret - Nomer 11

Ing Buletin iki, kita bakal ngrampungake kegiatan sing ditindakake ing inisiatif Laut Mediterania Damai, wiwit wiwitan nganti tekan ing Barcelona, ​​​​ing ngendi ana rapat ing Perahu Perdamaian Hibakushas, ​​Jepang sing slamet saka Hiroshima lan Bom Nagasaki, Prau Perdamaian ing Barcelona. ing 27

Newsletter Maret Maret - Nomer 10

Newsletter Maret Maret - Nomer 10

Ing artikel sing ditampilake ing buletin iki, Base Team of the World March terus ing Afrika, ing Senegal, inisiatif "Segara Perdamaian Mediterania" bakal diwiwiti, ing bagean liya ing planet kabeh terus mlaku. . Ing buletin iki kita bakal ngatasi kegiatan Tim Inti ing

Newsletter Maret Maret - Nomer 9

Newsletter Maret Maret - Nomer 9

Maret kaping 2 ing donya mabur saka Kepulauan Canary menyang, sawise mlebu ing Nouakchott, nerusake perjalanan liwat bawana Afrika. Buletin iki bakal ngringkes kegiyatan sing ditindakake ing Mauritania. Tim dhasar Maret ditampa dening Fatimetou Mint Abdel Malick, Presiden Wilayah Nouakchott. Mengko, ana pertemuan karo

Newsletter Maret Maret - Nomer 8

Newsletter Maret Maret - Nomer 8

2 World March terus menehi rute liwat bawana Afrika lan, ing saindenging planet, Maret terus kanthi akeh acara. Buletin iki nuduhake transversitas tumindak kita. Iki tumindak ing parliament, wates, martsa antar agama, inisiatif khusus kayata "Laut Segara

Newsletter Maret Maret - Nomer 7

Kanthi buletin iki, 2nd World March mlumpat menyang Afrika, kita bakal weruh dalane liwat Maroko, lan sawise penerbangan menyang Kapuloan Canary, aktivitas ing "pulau begja". Ngliwati Maroko Sawise sawetara anggota Tim Base Maret ing Tarifa teka bebarengan, sawetara saka Seville lan liyane saka Puerto de Santamaría, bebarengan

Newsletter ing Maret Maret - Nomer 6

Newsletter ing Maret Maret - Nomer 6

Buletin iki bakal mbantu kita ngliwati macem-macem papan ing Amerika ing awal Maret World 2 kanggo Peace and Nonviolence. Ekuador, Argentina, Chili Ing Amérika, kita "mbukak cangkeme" karo Ekuador, dadi negara pertama ing bawana kasebut sing duwe warta babagan

Newsletter Maret Maret - Nomer 5

Newsletter Maret Maret - Nomer 5

Ing buletin iki, kita bakal lelungan liwat wiwitan Maret kaping 2 kanggo Perdamaian lan Non-Kekerasan. Kita bakal tur acara utama ing wiwitan Maret ing Madrid, Spanyol, wiwitan ing papan liyane ing Spanyol, ing papan liya ing Eropa, ing India, ing Korea Selatan. Kita bakal tetep

Newsletter ing Maret Maret - Nomer 4

Newsletter ing Maret Maret - Nomer 4

Sajrone wektu sing entuk akeh informasi manawa yen ora bisa ngetrapake, kita kudu mandheg ngasilake produksi Bulletins. Nyuwun pangapunten manawa ana wong sing salah ditrapake kanthi cara apa wae. Sanajan kita percaya manawa sadurunge wiwitan akhir Maret roda informasi wis kaya ngisi

Newsletter Maret Maret - Nomer 3

Newsletter Maret Maret - Nomer 3

Ing buletin iki, kita nuduhake artikel sing kalebu ing situs web ing 2 World Maret, ing antarane 23 Agustus 2019 nganti 15 September 2019. Gear World Maret wis greased lan sethithik mekanisme adhesi lan tumindak

Situs web iki nggunakake cookie dhewe lan pihak katelu kanggo fungsi sing bener lan kanggo tujuan analitis. Isine pranala menyang situs web pihak katelu kanthi kabijakan privasi pihak katelu sing bisa ditampa utawa ora ditampa nalika sampeyan ngakses. Kanthi ngeklik tombol Tampa, sampeyan setuju nggunakake teknologi kasebut lan ngolah data kanggo tujuan kasebut.    Deleng
Privacy