jinis koordinasi

Jinis koordinasi ➤ katon ing Rapat Maret Dunia

20 saka April 2019 dirayakake kanthi cara virtual, kanthi nggunakake program videoconferences ZOOM lan analisis saka jinis koordinasi miturut negara ing patemon pisanan ing II World March for Peace and Nonviolence.

Sebanyak negara 44 melu node sambungan lan / utawa laporan sing dikirim.

Jenis koordinasi ing ngisor iki dibahas ing rapat:

  • Situasi negara lan presisi ing tanggalan.
  • Maneka warna: Web, Telegram, RRSS, dsb.
  • Rapat virtual sabanjure.

Peserta node lan / utawa ngirim lapuran saka:

  • Eropah: Spanyol, Jerman, Irlandia, Belgia, Prancis, Swiss, Slovenia, Bosnia H, Kroasia, Serbia, Yunani, Italia lan Vatikan.
  • Afrika: Maroko, Mauritania, Senegal, Gambia, Mali, Benin, Togo, Nigeria, DR Kongo.
  • Amerika: Kanada, Meksiko, Guatemala, Honduras, Belize, El Salvador, Kosta Rika, Panama, Kolombia, Venezuela, Suriname, Brasil, Argentina, Ekuador, Peru, Bolivia, Chili.
  • Asia, Oceania lan Australia: Irak, Jepang, Nepal, India, Australia.

Total: Negara 44.

Tujuane kanggo nduwe aktivitas ing negara 75 kanthi kutha 193.