Langkah langkah, lunga menyang Maroko

Papat fotografer lan juru pafolter ngilangi tandha tandha ing tanggal 2 World Maret

Ing lingkungan camaraderie sing sehat lan dorongan para pemuda, papat tukang foto lan juru gambar nggawe liputan 2ª World March kanggo Peace lan Nonviolence ing rute menyang Maroko.

Acara sing diwiwiti saka 2 wiwit wulan Oktober 2019 saka Madrid, dirawuhi telung wanita: Clara, Clarys lan Gina, loro sing pertama tetep ing Madrid sawise acara kasebut; Gina, sing dadi bagean saka Tim Dasar, terus menyang Seville lan Cádiz.

Banjur dheweke nemu telu ing feri sing bakal nggawa dheweke menyang lawang Afrika ing Tangier.

Ana Mohamed gabung karo juru gambar saka Casa Blanca lan Bashir fotografer saka Larache.

Biasane, umume wong ing klompok iki ora katon amarga iku sing nyathet gambar wong liya kanggo keturunane ing warta utawa mung minangka karya pribadi, kulawarga utawa pribadi, nanging wektu iki bakal dadi protagonis.

Limang wong enom sing mutusake kanggo gabung karo para sade

Iki minangka limang wong enom sing mutusake gabung karo para sade. Gina, teka saka Guayaquil, Ekuador; Clara lan Clarys asale saka Madrid; Mohamet saka Casa Blanca lan Bashir de Larache, loro saka Maroko pungkasan, kabeh lelungan ing transportasi sing njupuk anggota World Base Base Team lan kanca-kanca.

Nalika liwat negara Afrika kasebut, akeh foto sing disebar ing situs web Maret, uga ing macem-macem jaringan sosial.

Jovial, lucu, isin, serius, kanthi karakter sing beda sing digabung karo karya profesional sing wis direkam kanggo sejarah 2 World Maret.

Ing sawetara dina manawa negara Afrika (Maroko) kasebut diluncurake, para seniman kita nuduhake pengalaman karo para bakul liyane lan menehi tandha pribadi babagan prilaku lan urusan karo wong liya, utamane karo wong-wong sing nindakake acara kasebut ing Beda kutha sing dibukak.

Sabanjure, kita nampilake menyang sing nuduhake gambar ing gambar ing saben papan sing diwiwiti World Maret.

Clara Cruz

Dheweke lair ing Madrid-Spanyol ing 1972.

Dheweke sinau babagan gambar lan swarane wiwit 1989 nganti 1994, wiwit mula dheweke kerja dadi fotografer lepas.

Dheweke wis nyiapake macem-macem jinis laporan fotografik, ngadeg ing cetakan kutha sing wis digawe pirang-pirang pameran.

Mohamed-Bachir Temimi

Dheweke duwe diploma saka DarAmestirdam, saka Larache, Desain Maroko Desain CATC. Fotografer resmi tim bal-balan Maroko Iia Riadi Tanger (level pertama), festival Maroko, saka Forum Internasional Madinah, Triathlon Larache, Kenfaoui, lan liya-liyane.

Dheweke wis ngajar lokakarya kanggo mulang dhasar fotografi, teknik crito kanggo bocah, uga kanggo nyebut awake dhewe liwat seni lan kreatifitas ing sekolah dhasar.

Dheweke nindakake liputan Festival Abdsamad Elkanfawi dadi tanggung jawab pers lan fotografer resmi acara iki. Wiwit November 2012 nganti Desember 2017, dheweke dadi fotografik tanggung jawab kanggo Larache-Morocco International Triathlon.

Dheweke wis dadi editor foto karo Photoshop / Opening lan nggawe efek khusus ing postproduction.

Dheweke dadi nomer telu sing dipilih ing kompetisi Drvis Sbaihi lan dadi antara sepuluh paling ndhuwur ing donya ing juara Geografi Nasional.

Mohamet the Ammari

Operator lan lulusan cameraman ing Casa Blanca.

Dheweke nduwe pengalaman sajrone pitung taun ing media, wis damel film lan ngripta karya pribadi. Dheweke wis kerja ing sawetara program kayata saluran TV Atlas lan CHADA.

Dheweke nggawe liputan 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence ing saindenging wisata Maroko.

Gina Venegas Guillén

Wartawan profesional ing Universitas Vicente Rocafuerte Lay. Dheweke duwe diploma Inggris sing maju saka Pusat Amerika Utara Ekuador, saiki dheweke dilatih ing invoice elektronik.

Dheweke dadi asisten produksi ing TV Gama ing program organisasi Miss Universe, uga ing stasiun Carousel, La Prensa lan El Telégrafo.

Dheweke wis dadi reporter, digitator, promotor, fotografer resmi bab 1 South American March kanggo Peace and Nonviolence Ecuador, anggota Tim Dasar 2 World Maret lan sing bisa nangkep saben gambar kegiatan sing ditindakake ing rute ing Madrid , Seville, Cádiz, Maroko, Kepulauan Canary lan Palma de Mallorca. Dheweke lair tanggal Juni 24 saka 1992 ing Guayaquil lan dadi anggota Paguyuban Donya tanpa Wars lan Kekerasan Ekuador bab.

Clara Gómez-Plácito Elósegui

Master ing Bhinéka, Manajemen Warisan lan Pembangunan ing Universitas Seville. Lulus ing Antropologi Sosial lan Budaya saka Universitas komplit Madrid.

Dheweke uga wis ngrampungake kursus Migrasi, Komunikasi lan Kampanye. Dheweke dadi anggota Konvergensi Budaya wiwit 2010. 16 wulan Oktober 1991 lair ing Madrid.

Saben wong nandhani tandha tandha ing undhak-undhakan ing 2 World Maret kanggo Damai lan Nonviolence, potret kasebut direkam ing memori kita lan ing kaca sejarah kamanungsan.


Tulisan artikel: Sonia Venegas
5 / 5 (1 Review)

1 komentar ing "Langkah demi langkah, menyang Maroko"

Deja un comentario