Saint Louis, mlebu ing Senegal

Ing esuk 26 Oktober, Tim Dasar Maret miwiti tahap Senegal tekan ing Saint-Louis.

Tim promotor lokal dipimpin Omar Diallo mimpin Tim Dasar supaya bisa ketemu karo sawetara panguwasa agama:

Ngunjungi Abbot Barnabas, kurator saka seminari ing Gréja Katulik; banjur menyang imam Baye Dame Wade, putu saka Abbas Sall, ulama gedhe saka persaudaraan Tidiane, sing sawise ngatur ucapan salam marang tim kasebut ing inisiatif kasebut, mimpin grup kanggo pandonga para wisatawan.

Sabanjure, Presiden klompok Dewan Kejiranan Saint-Louis dibukak, sing nunjukake awake dhewe kanthi harmoni karo proyek kasebut, nyatakake yen ora ketompo diwiwiti saka awake dhewe lan prihatin babagan carane menehi kesinambungan karo nilai kasebut, nekanake pakaryan kasebut. wong enom kaya Omar, sekretaris dewan kecamatan Balacoss.

Nalika iku salah sawijining tujuan World Maret

Iki minangka kesempatan kanggo ngerteni salah sawijining tujuan Donya Maret diarani bahaya multiform sing ekspresi maksimal, ing arena internasional, ana ancaman nuklir.

Rintangan rakyat marang pamrentahan kuat sistem iki uga ditekan karo conto kayata Guinea, Chili, Ecuador, Libanon antara liya lan kenaikan gerakan sivil, kayata Greta Thunberg, lan liya-liyane.

Kabutuhan kanggo nginstal nonviolence minangka budaya anyar, kaya sing kedadeyan karo tema ekologi, mula ditekani.

Ing wayah sore, Don Bosco nganakake ing tengah, acara ing acara presentasi World Maret digawe, lan bagean budaya kasebut kalebu perwakilan pasukan teater Juvep, campur tangan rapper Jenderal Kheuch lan slamero Slam Issa sing nggawe swasana sing apik.


Ngrancang: Martine Sicard lan N´diaga Diallo
Gambar: Marco I.

Kita ngatur dhukungan kanthi nyebarake jaringan web lan jaringan sosial ing 2 World Maret

web: https://www.theworldmarch.org
Facebook: https://www.facebook.com/WorldMarch
Twitter: https://twitter.com/worldmarch
Instagram: https://www.instagram.com/world.march/
youtube: https://www.youtube.com/user/TheWorldMarch
5 / 5 (1 Review)

1 komentar ing "Saint Louis, entri menyang Senegal"

Deja un comentario