Kepulauan Balearic bebarengan karo Maret

Ekuadorians ditampa dening wakil ketua pusat pendidikan tinggi iki

Sawise Tim Dasar wis ngunjungi Maroko, dheweke pindhah menyang Kepulauan Canary lan njupuk rute sing beda ing kana.

Martina Sicard saka Prancis terus menyang Mauritania ing ngendi dheweke kudu koordinasi kegiatan kanggo rawuh ing pangadeg World tanpa Wars, Rafael de la Rubia.

Charo Lominchar nginep ing Las Palmas de Gran Canaria kanggo lelungan menyang Madrid bebarengan karo para kanca.

Ekuadorians Sonia lan Gina Venegas terus menyang Palma de Mallorca, ing kono dheweke mungkasi perjalanan kanthi riko menyang Universidad de las Islas Baleares.

Para delegasi Tim Dasar ditampa dening Dr. Rosa Rodríguez, wakil kosoktor pendidikan pusat iki, sing mbukak dialog ing topik babagan Donya Maret, Perdamaian lan Nonviolence Aktif.

Sonia Venegas nyerahke buku-buku World World, Amérika Tengah lan Amérika Kidul sing pertama kanggo panguwasa pendidikan kanggo perpustakaan universitas.

Rod Roduez seneng karo riko kasebut

Rodriguez seneng banget karo kunjungan kasebut lan menehi pidato sadurunge Dewan Universitas supaya bisa nganyari lan nyoba ngatur acara nalika perang salib iki kanggo katentreman ing saindenging jagad.

Uga Sonia, nyatakake yen 5 November Tim Spanyol bakal ketemu ing Barcelona kanggo rawuh ing acara sing apik nalika Perahu Damai ngliwati sawetara palabuhan Mediterania.

Ahli biologi Pia Da Silva uga melu ing kunjungan iki, minangka anggota World tanpa War and Violence-Ecuador Association, sing saiki manggon ing Spanyol.

Pungkasane, kanca-kanca sengaja bali menyang negara kita kanggo terus nyiyapake World Maret sajrone minggu kaping pindho wulan Desember 2019, liwat wilayah Ekuador.

0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario