Peace Arena ing Verona

Arena di Pace 2024 (17-18 Mei) nerusake pengalaman ing Arenas of Peace ing taun wolung puluhan lan sangang puluhan lan teka sepuluh taun sawisé pungkasan (25 April 2014). Inisiatif kasebut lair saka kesadaran yen skenario donya "perang donya katelu ing potongan", sing

3rd World March dianakaké resmi

3rd World March dianakaké resmi

Iki ana ing kerangka Kongres Perwakilan Spanyol, ing Madrid, ing tanggal 2 Oktober, Dina Nonviolence Internasional, Maret 3rd World kanggo Perdamaian lan Nonviolence sacara resmi ditampilake ing kamar Ernest Lluch sing apik banget. Acara iki dirawuhi kurang luwih 100 wong (ing

Ayat katelu marcia mondiale

Menyang Maret Donya Katelu

Ngarsane Rafael de la Rubia, pencipta World March for Peace and Nonviolence lan koordinator saka rong edisi pisanan, bisa ngatur sawetara rapat ing Italia kanggo ngluncurake World March kaping telu, sing dijadwalake tanggal 2 Oktober 2024. nganti 5 Januari 2025, kanthi budhal

Iku bakal miwiti lan mungkasi ing Costa Rica

Iku bakal miwiti lan mungkasi ing Costa Rica

03/10/2022 - San José de Costa Rica - Rafael de la Rubia Kaya sing wis kita ucapake ing Madrid, ing pungkasan MM kaping 2, dina iki 2/10/2022 kita bakal ngumumake papan kanggo wiwitan / pungkasan. 3. MM. Sawetara negara kayata Nepal, Kanada lan Kosta Rika wis ora resmi nyatakake minate. Pungkasan bakal dadi Costa Rica amarga dikonfirmasi aplikasi kasebut. Aku ngasilaken

Kutha wiwitan-rampung kanggo 3 Maret

Kutha wiwitan-rampung kanggo 3 Maret

Konteks: Saka Wina. Kita mung teka saka rapat pisanan negara-negara pihak ing Prajanjian Larangan Senjata Nuklir. Kita wis krungu kaping pirang-pirang dina iki, saka wakil saka 65 negara sing rawuh lan saka akeh pengamat liyane, yen iki minangka rapat bersejarah. Ing konteks iki lan saka kutha iki kita menehi