World Second March for Peace bakal ngliwati Kolombia

Sawise sepuluh taun ing edisi kapisan, wis samesthine wektu iki bakal nglintasi luwih saka satus negara ing limang bawana.

Madrid dadi tuan rumah pertunjukan iki, sing bakal miwiti 2 saka Oktober 2019 lan bakal puncak 8 Maret 2020.

Ana ning Colombia bakal dadi salah siji saka titik supaya ndhukung proses tentrem, "iku kanggo berkembang, ngiyataken lan nerusake," ngandika David Nasar, koordinator Maret World for Peace.


Miturut: NewsCaracol.com

0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario