Peluncuran resmi 2ª World March for Peace and Nonviolence in Madrid

Bukak resmi ing Maret World for Peace 2ª lan nonviolence njupuk Panggonan ing 7 2018 November, sak Forum Donya II ing Urban panganiaya lan Education kanggo coexistence lan Peace ing Madrid.

The 2ª World Maret, dipun lan tumata dening International Association humanist Tanpa Wars lan panganiaya, miwiti 10 taun sawise 1ª World Maret, ing 2 Oktober 2019 lan pungkasan ing 8 Maret 2020, sawise 158 days circumnavigation donya, diwiwiti lan pungkasan ing ibukutha Spanyol. The 2 Oktober punika Day International saka nonviolence, lan 8 Maret Day International Wanita.

Acara Bukak dipun aturaken dening koordinator Maret, Rafael de la Rubia, lan dirawuhi dening Beatrice Fihn (Direktur Eksekutif ICAN), Pedro Arrojo (Congresswoman), Josep Mayoral i Antigas (Walikota Granollers lan Wakil wali kanggo Peace), Carmen Magallón Portoles (Presiden WILPF, Spanyol), aktor Alberto Ammann, lan Team Base anggota lan nglumpukake saka World Maret 1ª digunakake kanggo ningkataké edition kapindho iki.

sumber: Press Agency International Press - 09.11.2018 - Madrid, Spanyol - Tony Robinson

0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario