Festival seni budaya ing Arequipa

Tanggal 17 Desember, salah sawijining kegiatan sawise Maret World ke 2 yaiku Festival ing Arequipa, Peru

Dina Selasa, 17 Desember ing 16:XNUMX p.m. sawijining Maret ditindakake ing kutha kolonial iki sing pindhah ing dalan Boulevard Pusat Kutha menyang Plaza de Armas sing padha, sawise lelungan limang blok.

Akeh wong saka Donya tanpa Perang lan Kasar lan akeh wong saka masyarakat sipil Arequipa sing melu.

Maret kasebut diiringi orfeon Polisi Perbandaran kutha nganti rampung, ing ngarep kotamadya Arequipa.

Kotamadya wis nata tahapan

Ing papan kasebut Munisipasi nyiyapake panggung kanggo miwiti Festival kanggo Damai lan Nonviolence sing nggawa macem-macem seniman lokal sing animasi acara kasebut.

Ing pambukaan festival kasebut, para penjual Juan Gómez saka Chili lan Luis Mora saka Peru ngomong, sing nggawe katrangan babagan Maret World Kaloro kanggo Perdamaian lan Nonviolence.

Dheweke nyatakake tujuan utami lan nyatakake makna jero manawa komitmen kanggo mungkasi perang minangka wujud konflik konflik, larangan mutlak senjata nuklir lan mungkasi kabeh jinis kekerasan kanggo para pemasar: ekonomi. agama, rasis, politik lan jender.

5 / 5 (1 Review)

Deja un comentario