Comedies ing kamar Bison saka Fiumicello

Ing kegiatan Natal saka Fiumicello, komedi "Serata omicidio" lan "Venerdì 17" diwakili.

Dina Setu, 21 Desember lan Minggu 22 Desember 2019, ing Hall "Bison" saka Fiumicello Villa Vicentina, jam 20:30 p.m., pementasan teater sing ditindakake dening Perusahaan Filosofis "Amis Furlans" saben taun kanthi kesempatan saka Pesta: sing pertama, kanthi judhul "Petang Petang", lan nomer loro, kanthi judhul "Ana 17".

"Serata omicidio" minangka komedi kanthi dana kejahatan wanita, dene "Venerdì 17" uga komedi nanging ing basa Italia lan Friulian kanthi latar mburi populer.

Kaloro perwakilan kasebut minangka bagean saka acara "Natal ing Fiumicello Villa Vicentina 2019", sing diatur dening administrasi kotamadya.

Kaya sing dituduhake ing brosur acara Natal komunitas, uga sajrone presentasi pagelaran teater, wacana dening Fiumicello Villa Vicentina saka perarakan jagad kanggo perdamaian lan nonjolence sing dijadwalake tanggal 27 Februari.

5 / 5 (1 Review)

1 komentar ing "Comedies ing aula Bison of Fiumicello"

Deja un comentario