Tim Dasar Internasional ing Jepang

Saka Chile, Tim Dasar, sawise mandheg ing Eropa, mabur menyang Seoul. Ing sawetara jam, dheweke pindhah menyang Jepang

Sasampunipun tetep ing Chili, Tim Internasional nuju menyang Seoul. Sing mandeg cilik ing Madrid kanggo njupuk penerbangan menyang London lan saka ing kana, tekan Seoul.

Robot teknologi paling anyar, nampa World Maret ing Seoul ...

Sing mandheg dawa kanggo terus pesawat menyang Jepang. Ing sawetara dina, kita bakal bali menyang Seoul.

Tanggal 11 Januari 2020, tanggal 2 Maret Maret XNUMX ing Hiroshima.

Foto kasebut, dijupuk ing Social Book Café, ing Hiroshima, ing dokumen kasebut "Awal akhir senjata nuklir" bakal ditawati dina Senen, 13 Januari.

Senin iki, 13 Januari, Maret Maret melu skrining dokumenter "Awal pungkasan senjata nuklir", Diarahake dening Álvaro Orús lan diproduksi dening Tony Robinson, ing Café / Librería Colibrí, ing Hiroshima.

Sing nggumunake, tanpa mangu-mangu, nindakake kekarepan kuwat ing Donya kaping 2 kanggo ndhukung pencegahan larangan senjata nuklir ing papan iki ing ngendi kekuwatan nuklir sing ora bisa dikendhaleni.

Apike kanggo nggambarake "Row 0" kanggo ngelingi wong-wong sing tiwas.

Kekuwatan desa-desa Hiroshima lan Nagasaki iku pancen diujung

Mangkono kekuwatane para penduduk ing Hiroshima, ora lali karo Nagasaki, bebarengan karo pirang-pirang papan liya yen energi nuklir wis ninggal korban, kanthi nglancarake perjuangan lan luwih akeh mung ngarep-arep apa sing kedadeyan kasebut ora bakal kelakon maneh.

Dadi, Toko Buku Colibrí dadi acara ing taun iki kanthi dhukungan saka Hibakushas, ​​dokumenter sing dienggo iki ora digambarake, sing ora mung nuduhake visi para bencana nuklir sing slamet lan sing ndhukung ing arah suplemen total. senjata nuklir, nanging uga ngarep-arep manawa iki bisa target.

Lan bisa uga dadi tekanan amarga tekanan lan keteguhan negara sing bisa ngalami bencana nuklir utawa kemungkinan perang nuklir, minangka warga negara sing bisa nandhang sangsara.

Nganti saiki, 80 negara wis mlebu lan ing kene ana 34 negara sing uga wis ngesahake Prajanjen babagan Larangan Senjata Nuklir, kita mung 16 tandatangan ratifikasi supaya larangan kasebut dadi hukum aplikasi internasional wajib.

Iki ora bakal dadi mburi senjata nuklir, utawa ancaman nuklir, nanging bakal tanpa mangu, "Awal pungkasan senjata nuklir".

5 / 5 (1 Review)

Deja un comentario