Ekuador mungkasi World Maret

Akademi Angkatan Laut Narkoba Illingworth minangka setting kanggo nutup tanggal 2 Maret
La Akademi Laksamana Naval Academy yaiku setelan kanggo nutup 2ª World March kanggo katentreman lan nonviolence, bab Ekuador. Siswa, guru, wong tuwane lan tamu khusus nglumpukake ing acara iki. Program kasebut diwiwiti kanthi mlebu panguwasa Akademi Angkatan Laut, Sonia Venegas Paz, presiden Asosiasi Donya Tanpa Peperangan lan Tanpa Peluang bebarengan karo sawetara anggota, diikuti karo platun Commando lan brigade civic internasional, sing terakhir dumadi saka. siswa sing nggawa panji negara sing beda. Kanthi swara kendang, drum bass, lira, lan kecapi, band perang ing pusat panliten iki nyepetake acara kasebut lan menehi penghargaan marang ewu wong sing melu ing dina sing apik ing saindenging jagad iki. Penawaran tumindak kasebut minangka tanggung jawab kanggo pengacara Iván Vaca Pozo, direktur Budaya Akademi sing menehi piwulang siswa supaya bisa ngolah budaya masing-masing ing budaya lan budaya sing ora katindhes. Kajaba iku, dheweke ngucapake matur nuwun marang prekara Mundo Sin Guerras Ecuador nalika ngajak dheweke melu ing 1 Maret Amérika Kidul lan dadi salah sawijining kesimpulan kanggo World Maret kaping 2 ing negara kita. Pelaksanaan simbol manungsa ora bisa ketinggalan, saben wong kadet padha rampung nganti dadi tandha tandha perdamaian. Kajaba iku, klompok liyane nganggo sarung tangan putih ing tangane nyimak penerbangan manuk dara, nalika koordinator kasebut nyelehake jantung gedhe, digawe saka balon, menyang swarga. "Ngerteni manawa sampeyan pengin, bisa ngilangi rasa wedi ..." yaiku melodi sing dikethok dening Lilly Chele, saka bagean dhasar feminin, sing nyanyi lagu Esperanza ing masyarakat, ngarep-arep supaya kita duwe kabeh jinis agresi antarane manungsa. Folklore Ecuador uga ana, ngagem kostum perwakilan gunung kita, para penari kanthi tandha tangan nganggo "LET'S MAKE PEACE, NOT VIOLENCE." Pungkasan, berkat Persatuan Colors for Peace of Italy, para tamu sing diundang kanggo demo menyang 120 pameran lukisan sing ditindakake dening bocah-bocah saka kabeh jagad.
0 / 5 (0 Ulasan)

Dakkandhani pendapatmu

avatar
Langganan
Ngabari
Nuduhake!