Tim Dasar Internasional ing Coruña

Anggota Tim Internasional lan Tim Promoter saka Coruña, tanggal 2 Maret Maret kanggo Keamanan lan Nonviolence yaiku dina Rebo 4 Maret ing kutha iki.

Koordinator tanggal Maret, Rafael de la Rubia, diiringi Jesús Arguedas, Charo Lominchar lan Encarna Salas, mangkat ing kutha Galéri esuk ing pundi padha sesambungan karo Konsehal Olahraga, Jorge Borrego lan juru bicara kelompok kotamadya BNG, Francisco Jorquera, sing dheweke nesuake kesan menyang lelungan sing digawe ing saindenging jagad.

Ing wayah sore dheweke melu rapat karo wakil saka macem-macem klompok sing melu ing Maret Maret: Galicia Aberta, Vangarda Obreira, Gerakan Gerakan Wanita, Corolana, Forum Propolis, Esquerda United, Pasisir Atlantik, Hortas do Val de Feáns, Forum Imigrasi Galego, Kemah , Cuac FM lan Mundo sen Guerras e sen Violencia.

Iki diijolake babagan kahanan jagad sing dirasakake ing tur bumi sing digawe dening Tim Dasar, babagan rapat karo klompok lan institusi, babagan rapat karo Yayasan Gorbachev lan ICAN, babagan usul Sidang Kemuncak Nobel Perdamaian lan babagan usulan anyar sing muncul ing dialog kasebut karo kabeh klompok.

Kahanan Prajanjen babagan Larangan Senjata Nuklir lan kebutuhan ngirim informasi menyang pedunung lan menehi partisipasi ing kampanye kanggo ratifikasi Perjanjen dibahas.

Pungkasane, tim kasebut lunga menyang Madrid ing endi acara penutupan kanggo Maret 2 Maret kanggo Keamanan lan Nonviolence bakal kelakon.


informasi luwih lengkap:
https://theworldmarch.org/coruna/
https://theworldmarch.org/evento/el-equipo-base-internacional-en-a-coruna/
0 / 5 (0 Ulasan)

Deja un comentario