Weteng bunder ing Maret Maret

Tetep ing Meksiko mungkasi lan terus menyang negara sabanjure. Marmer menyang wates, menyang Ayutla, kanggo nyabrang Kali Suchiate

Ing kutha Tapachula-Mexico ana wates karo Ayutla - Guatemala sing diarani Tecun Uman, sing dilewati dening anggota Tim Dasar saka 2ª World March, 14 November iki, ditutup.

Kanca Guatemalan ngenteni sisih liya Kali Kaya kang wates kanggo miwiti program kegiatan sing ketat.

Panguwasa polisi sing padha menehi saran nggunakake rafters kanggo Coyote Pass sing kondhang.

Iki minangka medium sing digunakake dening kabeh imigran sing ora duwe dokumen sing teka saka sisih kidul menyang AS.

Ing Maret Maret, kita uga dadi pungkur udan-udan, nanging ing kasus iki mandheg ngidul ...

5 / 5 (1 Review)

Deja un comentario