nglawan senjata nuklir

A Coruña: unanimity nglawan senjata nuklir

Gerakan kasebut disedhiyakake bebarengan dening BNG lan Marea Atlántica lan didhukung karo swara PP lan PSOE. Rocío Fraga, Councilor for Equality and Diversity maca panjalukan saka gerakan kasebut: "Dewan Kota A Coruña… Nuduhake solidaritas karo kabeh wong lan komunitas sing kena pengaruh bom atom lan

Situs web iki nggunakake cookie dhewe lan pihak katelu kanggo fungsi sing bener lan kanggo tujuan analitis. Isine pranala menyang situs web pihak katelu kanthi kabijakan privasi pihak katelu sing bisa ditampa utawa ora ditampa nalika sampeyan ngakses. Kanthi ngeklik tombol Tampa, sampeyan setuju nggunakake teknologi kasebut lan ngolah data kanggo tujuan kasebut.    Deleng
Privacy