Marcia Mondiale per la Pace e la Nonviolenza kaping 3 bakal diwiwiti tanggal 2.10.2024, 71 giorni kanggo miwiti

Apa

Kanggo denounce kahanan donya perilous ditondoi dening akeh konflik, nggawe coscienza, valorizare le azioni positif, menehi swara kanggo kabeh generasi anyar lan kabeh budaya non-kekerasan.

Thing

Kanthi precedent saka 1st Marcia Mondiale 2009-2010, kang kanggo 93 dina wis nutupi 97 negara lan limang bawana.

Marcia Mondiale kaping telu kanggo Perdamaian lan Nonviolence direncanakake kanggo 2024 lan 2025.

Nalika aku dara

MM kaping 3 bakal diwiwiti ing San José de Costa Rica, tanggal 2 Oktober 2024, Dina Nonviolence Internasional.

Bakal nyabrang 5 bawana lan bakal rampung ing San José de Costa Rica tanggal 5 Januari 2025.

Novita pungkasan

MM kaping 3 bakal diwiwiti ing San José, Costa Rica, il 2 Oktober 2024, Giornata internazionale della nonviolenza, quindici anni dopo la 1ª MM.

Apa sampeyan melu?

Sponsor nambani saka Marcia

Il percorso della marcia wis sinau saka sponsor kanggo raggiungere kumandhang paling.

Organizzazione

Panitia Promotor

Yen dibentuk saka azioni lan proyek basis sosial.

Piattaforme d'appoggio

Ambisi kanggo partisipasi lan macem-macem rispetto utawa promosi promosi

Koordinasi internasional

Kanggo koordinasi inisiatif, tanggalan lan percorsi

Qualcosa su di noi​

Ing sangajengipun sadaya kemunduran ingkang katingal saking kamanungsan, kedah dipun raosaken saha ngiyataken swantening warni, ingkang ing bawana punika, jagad tanpa perang lan panganiaya. Mula, kita ngajak sampeyan melu ing Marcia Mondiale kaping 3 kanggo Perdamaian lan Nonviolence (3MM), limang taun kepungkur Marcia Mondiale kaping 2 (2019-2020) sing wis lelungan 159 dina, lan 15 taun wiwit 1st Marcia Mondiale for Peace and Nonviolence (3rd Marcia Mondiale) sing ing 2009-2010, suwene 93 dina, nyabrang 97 Paesi saka limang bawana.

Luwih saka 2.000 organisasi wis melu kabeh acara sadurunge.

Kita ngarep-arep kanggo nuduhake edisi iki! Kita bareng karo kabeh wong, lan klompok lan saiki istituzioni umum lan pribadi sing kita manifesting lan nuduhake karo loro azioni il loro impegno per la tentrem, la nonviolenza lan gli altri temi centrali della Terza Marcia Mondiale.