Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki wis liwati.

Kegiatan nutup tanggal World Maret kaping 2 ing Madrid - 8 Maret 2020

8 Maret @ 12:00-22: 00 CET

Kegiatan nutup tanggal World Maret kaping 2

Jam 12 ing Km 0: Penutupan simbolis kanggo wisata jagad iki ing Donya kaping 2 Maret 5 wulan sawise mangkat saka papan sing padha.

Jam 12:30 Puerta del Sol ing papan ing ngarep Mallorcan: Sedharake simbol manungsa kanggo Perdamaian lan Nonviolence karo wanita saka budaya sing beda

Sore sore, kita bakal melu Manifestasi Wanita Wanita.

Detalles

Tanggal:
8 Maret
Wektu:
12: 00-22: 00 CET

local

Madrid, Spanyol
Madrid, España + Peta Google